Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"De burde vært større"!


Gjest ts

Anbefalte innlegg

Rota med potensiell partner i går. Når han holdt på med puppene mine sa han "de burde vært større". Hva faen er det og si?! Ja, jeg vet de er kjempesmå, og har allerede store komplekser for det. Hjelper ikke at han sier sånt! Å, blir så sint og skuffet inni meg. Tilbakemeldinger trengs.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han har nok sett litt mye på porno og har et urealistisk bilde av jenters pupper. Hans problem.

 

Men ja, det var veldig rar ting å si, kanskje en jente har fornærmet kroppen hans en gang og han ville ta igjen på noen. ><

 

Jeg hadde også små helt til jeg la på meg, men partner pleide alltid å si at de var fine, og så følte jeg meg bedre. Jeg tror han fyren din ikke er helt god.

Endret av dkny
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Størrelse burde ikke ha mye å si. Dersom han reagerte på størrelsen din og presterer å si en så talentløs ting er han enten ubrukelig som partner eller gjorde en tankeløs feil, det vurderer du best selv.

Om pupper er små trenger ikke ha mye å si, en jeg kjenner har gasnke små bryst, men de tiltrekker meg allikevel.

 

-1 til han du rotet med.

 

PS: Dersom bryststørrelsen plager deg kan p-piller, vektøkning og graviditet (noe ekstremt om det kun er for bryststørrelsen sin del) øke størrelsen. Dersom brystene er underutviklet har du medisinsk grunnlag for et kosmetisk inngrep. Om du har komplekser med for små bryst og dette påvirker din mentale helse tror jeg du kan få dekket deler av prisen for brystimplantat, siden det kan bedre den mentale helsen.

 

Pupper er pent uavhengig av størrelse :thumbup:

Endret av Sapere_aude
Lenke til kommentar

S Dersom brystene er underutviklet har du medisinsk grunnlag for et kosmetisk inngrep.

 

sidenote: mine var underutviklet i puberteten, ikke fordi genetisk feil, men pga at jeg var for tynn, så legen sa kjertelvevet "ikke hadde nok fett å vokse i" og jeg måtte generelt legge på meg. Om det er tilfelle bør man ikke overse problemet ved legge inn silikon og bare la dem være underutviklet, men faktisk rette opp i ting. Legge på seg+p-piller var win for min del.

Endret av dkny
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...