Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At han ene jeg bor med fant ut at det var fornuftig å dusje kl. 4 på natta. Var bare kaldt vann igjen da jeg stod opp kl. 5 for å gå på jobb. Flott start på dagen... (Han jobber forøvrig bare helger og spiller stort sett WoW resten av tida)

 

 

faen for en heldiggris

 

Lol, tenk på å ha sånn et "no life" da..... :oo ://

 

Han lever livet da, kan gjøre hva han vil, som å dusje klokka 4 på morgenen. Er det du ofte ute på byen Chocolate-Monster?

 

Lever livet?? Nårr man bare jobber i helgene kan man mest sansynlig ikke tjene nok til å kjøpe mye man har lyst på. Man jobber nårr vennene dine har fri (om ikke de har samme jobb da) og man bruker alle 5 fridagene sine på å spille regner jeg ike for å leve livet. Jeg gamer selv, men det er bare noen timer på kveldene, og ikke hele fritiden. Vennene mine er fortsatt viktigst. Dusje klokka 4 på morran kan alle, man må bare legge seg seint nok eller stå opp tidelig. Å leve livet for meg er å være med venner, cille, være på fest, på byen osv. (Nå har da alle forskjellige syn på hva "leve livet" betyr for dem, men jobbe i helga og game WOW 5 dager i uka er ikke å leve livet for meg.

 

Jeg er vell på byen 3-5 ganger i uka. Hvordan det??

 

Ok bare lurte.

 

Man tjener ganske bra i helga. Han klarer lett å dra inn 11k + bare på å jobbe i helga. hvis du bor i kollektiv i tillegg så er ikke leia så ille, sikkert mellom 3k-5k. Alle vennene har man på Wow.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Lager potetstappe

 

Og kylling filet med bacon. Slet litt med det før hhahaha, men nå får jeg kyllingen helt fin, som regel...hivs jeg gidder å bruke ovn. Noen ganger kutter jeg den bare opp i biter og legger den rett på stekepanna. Det funker bra det også liksom, men da må man passe litt mer på.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hater, hater, hater overraskelse tester! Blir alltid så overrasket! :grumpy::thumbdown:

 

For en lang tid siden, slutten av barneskolen eller ungdomsskolen eller noe, hadde jeg en vims av en naturfag- og mattelærer. Han presterte å fortelle oss en fredag at "på mandag blir det overraskelsesprøve i matematikk".

Jeg flirte.

 

Oh, lordy lord. Er det faktisk mulig. Dagens ungdom er til pass her.

 

Det beviser bare hvor lite modne de er. De tenker ikke stort lengre enn nesa si, mange av de.

Lenke til kommentar

Hadde vært greit om man heller fikk pluss i boka for å gjøre lekser, enn store trekk og anmerkning for å ikke gjøre de. La de som vil gjøre de leksene, men la de som gir faen og tar konsekvensene av å ikke terpe gjøre det. Ellers bryr det meg fint lite.

Eller at lærerne skal akseptere at noen elever klarer seg fint uten å gjøre leksene, eller velger å lære seg stoffet på en annen måte.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hadde vært greit om man heller fikk pluss i boka for å gjøre lekser, enn store trekk og anmerkning for å ikke gjøre de. La de som vil gjøre de leksene, men la de som gir faen og tar konsekvensene av å ikke terpe gjøre det. Ellers bryr det meg fint lite.

Hvis du ikke gjør leksene så viser det jo at du ikke klarer å gjøre det du får beskjed om. Noe som skal synes når du skal ut i arbeidslivet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...