Gå til innhold

Rift: Planes of Telara


Anbefalte innlegg

Jeg har tatt opp RIFT igjen nå, springer rundt på Bloodiron(PvP) og gjør for det meste battegrounds og conquest. Holder på å få prestige ranks, er bare 16 nå, men får se hvor langt jeg kommer før SL kommer :)

Er ikke så godt geara, men satse på å få warrior sitt Vanguard sett noenlunde komplett før expansion kommer. Mest på grunn av utseende, siden gearet vil jo etter mine erfaringer med andre MMO's bli ubruklige etter noen levler opp mot 60 hehe.

Mye nytt å boltre seg i Rift nå for tiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har akkurat tatt opp igjen Rift selv, etter nesten 1års pause! Fikk skikkelig sansen for dette igjen av en eller annen grunn. Storkoser meg hvertfall :)

 

Har GsB/RoS gear, men dette er jo snart ubrukelig så gidder ikke legge altfor mye tid i raiding osv før SL

Endret av Putresopp
Lenke til kommentar

Så noen videoer på hva SL bringer om et par uker, jeg er helt i ekstase! Ser jo bare helt rått ut gleder meg som en liten unge på julaften. Rift har vel nærmest satt verdensrekord i content updates siden release, også kommer en så utrolig komplett expansion pack i tilegg!! Utrolig Imponert!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Mener jeg spiller på Bloodiron, men syntes serveren virker litt død eller er det bare meg? ;S Har selv tatt opp spillet igjen(etter mange måneders pause), vil få en char opp til 50 nå :p Har hatt mange low lvls men ikke noen top lvl enda xD Spiller som healer mage og syntes jeg gjør det meget bra, er lvl 27 nå ;)

 

Noen som har noen guild på den serveren forresten? Var i en guild, men der har ikke folk vært logget på, på flere hundre dager osv.. død guild xD

 

Btw SL er allerede forhånds kjøpt på steam så ser frem til den blir sluppet ;)

Endret av Halky
Lenke til kommentar
Andre enn meg som blir spamma i stykker av Rift om dagen? Jeg får 1-2 mailer om dagen ang nye expansion-packs, nye features, gratis helg, osv.. Dette alene har gjort at jeg har Rift langt oppi halsen og vil ikke en gang vurdere å ta det opp igjen. Virker som spillet er på kanten av stupet...

 

Har ikke fått en eneste mail og jeg har abonert før også.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...