Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Vil bare være venner"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har lest igjennom og hun virker som en liten "drama queen". Hun trenger tydeligvis litt spenning og action mellom dere og lager derfor litt ekstra oppstyr. MANGE jenter som gjør det for å ikke virke kjedelige eller at gutta skal gå lei. Er selvfølgelig ikke bombesikker på dette, men så å si alle mine venninner lager litt ekstra drama for at kjæresten/gutten skal tenke og slite litt. Innmari slemt og barnslig, og vet ærlig ikke hvorfor mine venninner/noen jenter gjør dette.

 

Jeg tror det bare er å trenge henne litt opp i et hjørne, kysse henne og ta iniativet når du er med henne for å vise at det er et kjæresteforhold du er ute etter. Men ikke press på sex. Hvis hun venter med å ha sex med deg betyr ikke at hun ikke vil være kjæreste med deg. Jeg personlig ventet med å ha sex med min kjæreste i nesten fem uker. Jeg følte meg skikkelig slem og var redd for at han skulle tolke deg feil, men jeg var/er kjempe interessert i han, men trengte litt tid på akkurat det området. Men hvis hun trekker seg unna på kyssingen er det bare å fyre opp med at du ikke vil være venner og spørre hva som er problemet.

 

Vær litt mann, ikke vær for redd for å miste henne. Mine råd ihvertfall... :)

Lenke til kommentar

Hater at det må være et spill. Hvor lenge skal man være en man ikke er? Etter man har gått i graven? Jeg mener at det som med alt annet går an å oppføre seg, og ikke være en kjedelig logrende valp for sin egen skyld, men til syvende og sist så ville jeg botchet forholdet hvis det alltid var et spill om hvem som ringte først og alt det dillet.

Lenke til kommentar

Hehe, sånne situasjoner ass... Tenk deg å være der i 9 mnd, med ting frem og tilbake og mye frustrasjon, hvor man ikke vil spørre hva hun vil og være needy for å ikke ødelegge noe. Man prøver liksom å være kul med det og ikke stresse, men etter hvert som hun flørter og spør om man savner henne, men samtidig hele tiden utsetter et møte, er det et helvette. Bare å avslutte. Jeg har vært der, og senest en uke siden sendte eksen melding og skulle tydeligvis friske opp egoet igjen med å spørre meg om jeg ikke har glemt henne, og om jeg fortsatt hadde følelser. Har ikke det, så sa nei, hadde jeg hatt det hadde jeg også sagt nei, for jeg vet at det bare er et spørsmål som skal få henne til å føle seg bedre... Ferdig med damer for en stund =)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hmm. Du får aksepetere at dere blir venner; eller du kan si om sannheten er at du kun vil ha henne som kjæreste, at det å være venner ikke er nok og setter følelser i konflikt. Ikke akkurat enkelt, men funker ikke bare å følge hennes noter og samtidig ikke være sikker på hva du selv vil. Ta en avgjørelse og hold deg til den.

Lenke til kommentar

Tusen takk for innspill igjen, vil egentlig bare høre fra dere som har vært med hele veien.

 

Jeg lener mot kjæreste eller ingenting. Jeg tror at den dagen jeg ikke er forelsket lenger, så vil jeg undre på hva jeg så i henne. Og da vil jeg ikke ha en venn som er vinglete osv. Og jeg fikser ikke å ha en venn som jeg bare har lyst til å hoppe på (kline). Hvis hun hadde vært deppa og lei seg i går så hadde jeg skjønt det, men hun smiler og er glad, helt ulikt meg. Så vi er på forskjellige frekvenser der

 

Og word to the wise: Sist gang og eneste gang jeg fikk skikkelig action fra henne var den dagen hvor jeg kuttet ned på kontakten, var sur og kjip mot henne, hele den PUA-biten. Så jeg bestemmer meg nå for å være den egoistiske fyren og ikke ta kontakt selv, heller vente på ho, og følge PUA, og gi f i om ho blir lei seg eller ikke, og satse på at det blir noe action neste helg.

 

Følelsesmessig så må jeg dra ho ned fra kjærestemateriale til midlertidig objekt. Rett og slett miste min forelskelse og gi mer blanke faen. Da kommer dem løpende. Samtidig, hvis ho kommer løpende da, så sier det bare meg at ho ikke er verdt å satse på i det lange løp.

Endret av unserheld
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...