Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Problemet er at The Walking Dead suger som oftest på episoder hvor den har med flere karakterer. Joda, Beth og Daryl-episoden sto stille i plottet, men den klarte ihvertfall å levere bedre enn flere episoder av serien selv hvor plottet gikk framover.

 

Det var ingenting med at serien må spare penger. Det er flere serier selv med høyere budsjett som har fokuserte rundt to karakterer, dette kalles karakterfokusering. Dette har med at produsentene ville kjøre en historie rundt to karakterer til tross for å være ulike viste seg å være ganske like på grunn av verden har gått til helvete. Det gir meningen også hvorfor den første episoden av sesong 4 i år fokuserte alene rundt Rick, Michonne og Carl fordi de har sine likheter i denne verden. La nå serien heller prøve å få levert en historie i ro, fremfor å legge på med en haug av ufokuserte historier som serien sjelden klarer å gjøre noe bra med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nja, litt uenig.. :)

 

Det er vanskelig å tenke seg en person som ikke kan vise følelser under et visst press, og det er jo det som har skjedd med Daryl her. Viser bare at han en menneskelig, imo. Han er fortsatt "den tøffe fyren med lite følelser", eller som jeg selv ville ha sagt det: han er fortsatt den tøffe fyren som så godt som alltid klarer å holde følelsene i sjakk! :)

Lenke til kommentar

Nok en god episode, etter min smak! :)

 

Men, har vi sett han gjenglederen før? Og, hvor gammel skal hun Beth være nå om dagen..? Sterke antydninger til "noe mer" mellom henne og Daryl i fremtiden, føler jeg..

Husker du gjengen som tok over huset som Rick lå og sov i? Jeg er ikke sikker, men jeg lurer på om det var han som lå i senga. Har ikke mulighet til å se tilbake nå.

Lenke til kommentar

Ja, det er Joe (Jeff Kober, best kjent fra China Beach og Jacob Hale i Sons of Anarchy) som møtte på Daryl. Samme mannen som ledet gruppa i huset Rick kom seg ut av. Var ganske obvious at han kom tilbake, ikke helt en skuespiller de caster bare for et flashback, eller en enkel episode om han ikke dør med en gang.

 

Lurer på hvem som tok Beth.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Ikke jeg heller.. men, jeg syntes det begynte bittelitt i forrige episode også, men det tok seg betraktelig opp denne her..

 

 

Edit: Maury, - A HA! .. Det måtte jeg ha hjelp til, for det hadde jeg ikke klart alene.. Takk! :)

Endret av Bone
Lenke til kommentar

Har vært lite Rick denne delen av sesongen. Ville ikke forundre meg om vi ikke ser noe til han, Carl og Michonne igjen før sesongfinalen nesten. Bare 3 episoder igjen og. Virker ikke relevant å se karakteren igjen før alle er i, eller nærmer seg Terminus.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva som er så galt med Rick, liker han veldig godt selv. Cooorl derimot...

Han er så pokkers låst i tankesett og ignorerer helt andres meninger og argumenter. Er det noen som er en zombie så er det han med tanke på hvor store skylapper han har og det er på ingen måte underholdende å se han kjempe om å være den mest dominerende dusten omkring, noen han har gjort med et titalls andre duster over seriens gang.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...