Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Når har Sons of Anarchy blitt sensurert? Har aldri vært sensurert når jeg har sett det ihvertfall.

 

På Netflix viser de i hvertfall ikke noe. De fleste sexscenene er filmet slik at kjønnsorganer og pupper er dekket til, mens det vel var én gang de ikke gjorde det, og da var det en vanlig sensur. Jeg har forøvrig kun sett den første halvannen sesongen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Apropos amerikanere og sex, når Hannibal hadde sin episode der mennesker var kledd nakne og med ryggen flådd slik at huden lagde "engel vinger", fikk Fuller denne beskjeden angående rumpesrekker "Well, you can't show a crack." So we suggested, "What if we covered it with blood and you didn't see the crack?" And they were like, "Fine! As long as we don't see the crack."

Det er så jævlig fucka at noe så naturlig som nakenhet og sex er taboo, mens kompromissløs vold for underholdning er helt ok.

 

For ordens skyld, her er et bile av scenen

455205_600.png

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mange ja. Men alle kan ikke være dette da det hele tiden kommer nye.

Ja det er sant. Det er jo alltids noen som nylig har turna. Men vil tro de fleste mistet livet de første mnd etter outbreaket. Så de aller fleste vil nok være "gamle" nå. Vi så jo tidlig denne sesongen at Carl kom over en walker i skogen som var så råtnet opp og svak at han knapt klarte å røre seg. Det virker som om man i teorien kan waite out apocalypsen. De råtner til slutt bort . Etter noen år vil det bare være ett fåtall "nyere" zombier igjen.

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar

Fordi at etter en tid vil jo den største pulken med infiserte råtne bort? Og det vil bli tryggere å ferdes ute i den store verden.
Klart: En og annen idiot vil jo få seg sjøl drept, og en og annen vil dø av naturlige årsaker, men man skulle jo tro at de fleste survivors blir drevne nok til å overleve slike angrep.

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar

Da våkna jeg tidlig og har nettopp sett episode 8 av sesong 4.. Jeg GRÅT. Veldig mye er gjort forskjellig fra tegneserien, men det gjør egentlig ikke noe.

Tror dere virkelig at babyen er død? Eller kan den vettskremte lesba ha tatt med seg babyen når hun flyktet?

Noen andre som hørte ''the witch'' fra L4D2 gråte i en scene i episode 3??

 

Edit: Forøvrig så er sesong betydelig bedre enn sesong 2 og 3 :D

Endret av BuffyAnneSummers
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har nettopp sett ferdig første halvdel av sesong fire og jeg må si at de virkelig klarer å dra ut ting i det uendelige. Alt som skjedde i disse episodene burde enten ha vært droppa eller skjedd i sesong 3. Den siste episoden var veldig bra, og den var akkurat hva finalen i sesong 3 skulle vært. Å hype opp det store oppgjøret mellom Rick og Guvernøren gjennom hele sesong 3, for så å gi oss en jævlig kjip finale hvor Guvernøren overlever, bare for å utsette det hele i åtte episoder til, er et valg jeg overhodet ikke forstår. Nå som de endelig forlater fengselet håper jeg virkelig serien tar seg opp igjen, for de har vært veldig langdrygt i det siste.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...