Jump to content

Hank Oswald

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hehe jeg mente generelt om du vil lese en bok eller se en film Gifte meg med kristen stewart, hun er hot og jeg hadde fått en kjendis status også Arnold Schwarzenegger eller sylveste stallone?
 2. Banner cm for programmer med morsmål språket er alltid best så jeg skjønner at du liker tysk tv på samme måte som jeg elsker norsk tv:) Eller er du tysk? Vet ikke om cecilie er verdens beste av alle men hun er verdens beste over kvinner ihvertfall. Skulle gjerne sett henne i en epic bokse kamp meed dwayne the rock
 3. Jo større jo bedre Kjøp Zelda edition av XL. Har den selv og ELSKER den. Har også Zelda utgaven av den originale ^^ Kan jeg overføre alt jeg har på min nåværendes 3ds over til en ny en? nedlastede spill osv?
 4. Fordi statoil vil tjene penger Hvorfor svir det når jeg driter hver gang jeg spiser mat med veldig mye kajanne pepper og piri piri frø? (Dreit blod en gang pågrunn av det)
 5. Fordi jeg liker å være på forumer Hvorfor er du oppe så sent?
 6. Fordi erna spiste opp alle plassene Hvorfor ble ikke den nye flåklypa filmen slik som dette? http://www.youtube.com/watch?v=HOoYqLCF11k Fordi teknologien har forandret seg Hvorfor er det så mye brann nå for tiden?
 7. Er så frista til å oppgradere 3dsen min til en xl men da mister jeg den jeg har nå med zelda design
 8. Banner Spritty fordi det er sent og jeg sitter oppe
 9. Ikke jeg heller Jeg har aldri vært med i en reklame
 10. En reklame jeg leter etter, det handler om at dem i norge har bedre fotball tilbud på tv så får dem langt utenlands vite det og sier, what is this norwich? Its norway boss. Eller noe i den duren, husker den gikk på høsten i 2010
 11. Ikke jeg heller Jeg har aldri borret tennene mine (Må sikkert på neste tannlege besøk, gruer meg)
 12. Giant citizen kabuto? Haha for god til å spille, jeg kan huske jeg hadde en slik venn når jeg var liten. Fikk ikke ta på noe som om jeg ha skulle vært spedalsk:)
×
×
 • Create New...