Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Middelmådig episode indeed, satt jo til tider og tukla med mobilen enn og høre på de kjedelige dialogene.

 

Hva tilførte første scenen showet egentlig? nada, niks.

 

Er det noen som har lest The Walking Dead tegneseriene?

Syns de er mye bedre enn serien :p

 

Ja hvis du leser denne tråden, så har vi pratet om det tidligere.

Lenke til kommentar

Du veit, haters gonna hate. Jeg er egentlig ikke helt glad i å si at ting er dårlig, eller bra. Men det er slik det er blitt, og jeg har blitt. Det er veldig mye crackas som har sære meninger og hater uansett greit, dårlig eller bra.

Endret av Mahavishnu
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg ser på Walking Dead med en litt annen instilling enn jeg gjør andre serier. Samme som med Boardwalk Empire, Sopranos, Deadwood osv. Jeg forventer ikke at ting skal skje hver episode, med per-episode mysterier som Terra Nova og CSI. Jeg gleder meg bare til å se hvordan karakterene og historien går fremover.

 

Nå har jeg allerede lest tegneserien frem til #48, men jeg koser meg fremdeles med hver episode. Ikke fordi de alle sammen er dramatiske og et høydepunkt i seg selv, men fordi de er en del av historien som blir fortalt og gjør hverandre sterkere. Hvert kapittel i en bok er ikke nødvendigvis kjempedramatisk, men historien i sin helhet blir styrket av at det ikke hele tiden er tempo.

 

Kanskje jeg bare er midt i smørøyet av hvilken seergruppe produsentene satser på :shrug:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel.. det var det jeg hadde lyst til å si.. noen kommentarer på dette? :)

 

Jeg kan kun prate for meg selv, men jeg tror du misforstår kritikken som har kommet mot serien. Det handler ikke om at det er drama, men dramaet i seg selv. Jeg synes rett og slett ikke serien er spesielt bra skrevet, med en rekke en-dimensjonale karakterer og uinteressante personlige konflikter. Det serien derimot er jævlig flinke på er å skape gode, blodige, spennende zombiekonfrontasjoner, så når The Walking Dead får en overvekt av det de er mindre gode på, blir episodene med lite action tidvis kjedelige. Ikke fordi de er actionfattige, men fordi det som kommer istedet ikke er engasjerende nok.

 

Jeg har ingenting imot en rolig, karakterdrevet episode av Breaking Bad, Boardwalk Empire eller Sons of Anarchy, men The Walking Dead er på nåværende tidspunkt rett og slett ikke i nærheten av å leke med de guttene når det kommer til rent drama.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det noe jeg ikke skjønner helt, og det gjelder ikke bare denne serien (tråden), men TV-serier/tråder generelt..

 

Veldig ofte så ser jeg kommentarer som "middelmådig", "ikke spennende", "ikke bedre enn forrige", "kjedelig", osv.. Vel, og nå snakker jeg noe subjektivt her, så skjønner jeg ikke helt disse kommentarene. Forventes det full rulle tiden? At den neste episoden hele tiden skal overgå den forrige med hensyn på både action, thriller, replikker, drama, osv, osv?

 

Ta den siste episoden her, for eksempel.. selv liker jeg veldig godt The Walking Dead, og jeg velger å se på denne fordi jeg koser meg! Serien er veldig god, den er for meg ordentlig bra! Om en episode ikke er LIKE tøff og heseblesende som en annen, eller ti, jeg har sett i serien, så synes jeg fortsatt episoden har vært veldig bra! Alle episodene jeg har sett av The Walking Dead har, for meg, vært veldig bra, men unntak av de som har vært jævlig bra! Er det noen episoder som har "bare" vært veldig bra, så har jeg fortsatt storkost meg..

 

Hvis det ikke er non-stop action, kan man ikke da heller lene seg tilbake, bli bedre kjent mer karakterene, å få opplevelsen av hvordan det er å overleve i en verden av zombier? Ta "det kjedelige" som en del av historien som blir fortalt..

 

 

Dette er ikke noen kritikk mot noen av dere som har sagt disse tingene, eller lignende, jeg er bare nysgjerrig på om dere faktisk blir så "skuffet" som det jeg får inntrykk av?

 

Det er lov at noen episoder ikke er like bra som alt annet, men i en serie som generelt er "veldig bra", så er det for meg helt greit med noen rolige etapper.. og dette gjelder i grunnen alle serier jeg har sett.. Er de generelt "ikke så bra", så ser jeg ikke på, heller..

 

 

Vel.. det var det jeg hadde lyst til å si.. noen kommentarer på dette? :)

 

Problemet er at folk tror serien dreier seg om zombie slashing, når den egentlig dreier seg om personene.

Så folk vil se blod og dreping. Så straks en episoden fokoserer på utvikklingen av personene (som ep.2 nå gjorde) liker folk den mindre.

 

Ganske tåplig. Og jeg er enig med deg, hele serien har vært fantastisk. Dette kan vi takke for at de følger tegneserien ganske tett. Så straks de begynner å "melke" serien vil ting gå nedover.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Heftig kult og stedet ja. Seff. Jeg veit jo nå at noe kommer til å skje der, og det er vel ikke vanskelig å forstå hva som kan skje. Hvorfor ikke bare drite i å skrive om noe som skje i følge tegneserier/bøker. Er det samme i hver jævla tv-serie tråd på forumet. Folk skal abselutt skrive noe fordi de veit hva som skjer.

 

Problemet er at folk tror serien dreier seg om zombie slashing, når den egentlig dreier seg om personene.

Så folk vil se blod og dreping. Så straks en episoden fokoserer på utvikklingen av personene (som ep.2 nå gjorde) liker folk den mindre.

 

Ganske tåplig. Og jeg er enig med deg, hele serien har vært fantastisk. Dette kan vi takke for at de følger tegneserien ganske tett. Så straks de begynner å "melke" serien vil ting gå nedover.

 

Problemet er vel ikke dette. Problemet er at det ikke er interessant å høre mange av disse personene prate.

 

Altså, jeg kunne sett på en tv-serie som hadde hatt handlingen i et rom der Walter White og Jesse Pinkman bare hadde pratet. Ikke faen om jeg hadde orket det samme med Lori og Andrea.

Lenke til kommentar

Det bygger seg opp :) Men hvorfor

 

Spoiler alert :

 

 

på død og liv skulle han feite fyren med rifla ( jeg suger på navn ) være med og hente supplies? Han kan jo ikke løpe. Jeg trodde faktisk han kom til å bli innhentet og drept de siste par minuttene av episode 2 , eneste som skuffet meg var at nettopp det IKKE skjedde :)

 

 

Ellers en bra episode som forventet er det mye fokus på karakterbygging og vennskapet/ samholdet. du merker hvordan spenninga mellom andrea og dale utvikler seg videre i bakgrunnen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...