Gå til innhold

Russ 2011 - Den store tråden


Heyhooo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bilen vår ble godkjent på første sjekk og det tok 3 min å sjekke. De skulle ikke engang se inni bilen engang, eller starte.

 

Greit å ha en far som kjenner sjefene. trollface.png

 

(Ja, jeg vet at "det kan være feil med bilen og dere kan dø på veien", men den har vært hos mekaniker og alt er i orden).

Lenke til kommentar

Har ikke bil eller buss, men jaja. Mye penger brukt på noe som ingen vil kjøre uansett (snakker om van.) Har noen venner nå som krangler om hvem som skal være edru-sjåfør forskjellige dager, ingen vil. Betaler heller 70 kroner for bussen hjem.

 

Aner ikke om jeg gidder å pynte noe særlig på buksen min... strykemerkene mine er de ekleste noensinne, så tenkte jeg skulle gjøre noe anderledes. (Strykeark fra Clas Ohlson.) Men de rives vist av igjen første kvelden, så... ja. Men har lyst!! Skal gå i den russebuksen ca. 19 dager, tross alt.

 

Men herre, dere begynner tidlig! Russebuksen min ligger fortsatt i posen sin, her er ikke dåpen før torsdag 28. Noen som forresten har blitt døpt, og som kan si noe om det? Skjønner ikke hvorfor folk begynner russetiden FØR de er døpt, det er da den begynner!

 

Jeg skal kun i Kongeparken, men i gjengjeld måtte jeg ut med 2270 for billetten (fikk ikke tak i annet, kjøpte den direkte fra Billettservice), i tillegg til hotell og flybilletter til 1600. Skal også i Travparken.

 

Er egentlig litt redd for at jeg ikke kommer til å komme meg på skolen. Har et par store prosjekter som skal leveres inn, blant annet en kvantitativ undersøkelse og en kortfilm... i tillegg til diverse prøver. Jeg vil ikke ødelegge alt det jeg har gjort i det siste, men ærlig talt, så har alt gått nedover siden etter jul. Satser fortsatt på å ikke få noen 4ere på vitnemålet (eksamen kommer nok til å ødelegge det), men før var jeg en straight A student. Alt går nedover uansett! Men det er mye press på å gå ut, det merker jeg allerede nå, jeg kommer ikke til å klare hver eneste kveld, og ikke vil jeg det heller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For guds skyld, ikke la russetiden ødelegge karakterer og videre jobbmuligheter/utdanning. Gi faen i drikkepress og alt annet, tenk på deg selv, hva du vil og hvor grensene dine går. Dette har du sikkert hørt før, og tenkt over. Huff, føler meg som en gammal mann nå :ph34r:

 

Selv er jeg heldigvis ferdig med alt som heter heldagsprøver, har bare et prosjekt om andre verdenskrig igjen, noe som hadde blitt satt sammen kvelden før framføringa uansett :p

Så her blir det hæla i taket og tenna i tapeten :w00t:

Endret av stizzen
Lenke til kommentar

Har mye det samme som Awah, russebuksen er fortsatt i plasten, fint lite merker som skal på og skal kun på Innvielsen, ikke Kongeparken en gang. Unødvendig å blåse så mye penger. Tror forresten det er en kollektiv lidelse det der med at karakterene forfaller frem mot eksamen, hele trinnet på skolen min har utmerket seg med synkende resultater ^^

Lenke til kommentar

Pics? :)

 

39295-44823-large.jpg

 

I teorien ikke så slemt dette, i forhold til mange andre kort (kan jeg tenke meg), men i og med at jeg er en som setter meg ned på huk og gledelig gir bort kort til små unger, så svir det litt når jeg ser de leser ordene.

 

Prøvde forresten å lage et så originalt kort som mulig, med vekt på minimalisme.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Teit du er, T.

Jeg er akkurat ferdig med min russebukse, brukt flere kvelder på den. Den er supersøt. Har til og med stryket og tegnet Tommy sin bukse nå :D

 

Klaaar til dååp.

 

Chill AM, jeg skal nyte russetiden, ikke stresse eller blø unødvendige kroner^^

Skal sy på et merke, også skal damen tusje noe på den sa hun, men det får holde. Ja hørte du hadde gitt buksen hans service.

 

Hva er dåpsnavnet ditt da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...