Gå til innhold

FM11: Football Manager 2011 - Diskusjon og pratetråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ragequitta og ødela den trofaste mx518en min takket være en helt latterlig kollaps nå. Aldri vært borte i maken. Meget mulig det var det aller siste jeg så av FM11.

 

Laget har sluppet inn mellom 3 og 5 mål i samtlige av de siste 6 kampene, men mot god motstand, før jeg så møter en nedrykkskandidat. Teamtalken tas og moralen ser grei ut. 18 minutter og stillingen 0 føkkings 3.

Endret av Atald
Lenke til kommentar

Meget mulig det var det aller siste jeg så av FM11.

Who am I kidding?

 

Etter en rekke med gode kamper etter nok et tap i kampen jeg ragequitta er jeg nå fire poeng unna play-off-plass i Championship. De siste 11 ligakampene kan virkelig bli spennende.

 

Red.: Glemte nærmest siste punkt. Styret gikk med på å bygge ny stadion, så nå er jeg ferdig med 6006 tilskuere på så høyt nivå. Dette skjedde bare dager etter at de avslo videre utbygging av The Fans' Stadium. Fint i grunnen, da kapasiteten nærmet seg max på nåværende, bare 594 nye plasser kunne jeg fått.

Endret av Atald
Lenke til kommentar

Spiller med Lille, og midtstopperen min har hatrick etter 10 minutter. Alle målene på cornere. Stopperen har scored 10 mål på 5 kamper :new_woot:

 

Trenger en god stopper, vet noen om en billig en? Spiller i 2012

Hvor billig? Karen på Porto, Otamendi, kan man få for rundt 75 mil i begynnelsen.

Cristian Zapata fra Udinese er også ett godt alternativ, koster dog litt mer, på 2 kamper scorte han 7(!) mål for meg, alle på dødball(corner og frispark).

Endret av stiff-leet
Lenke til kommentar

Har selv vunnet EL, CL og Cupen i Italia med mit Genoa, men ikke klart og vunnet serien enda ;S Havnet nede på 9. plass tror jeg det var sist sessong :( Mens året før der 3. plass. Men skal prøve og satse hardere på serien i år, er straks serie start :D Selv om jeg ikke har klart og hente inn så mange nye spillere, da mange ikke vil til klubben min, selv om jeg har nok penger å bruke, hadde 336 millioner og bruke ;)

 

 

 

 

Men får se åssen det det går dette året her, håper det går bedre en i fjor :p

 

 

Lenke til kommentar

Noen som har forslag til lagvalg?

 

Har hatt flere gamer i det siste, bl.a. fikk jeg Molde FK på 54. plass på rikinglisten. Noe som må være min helt klart beste game på FM11.

 

Den andre gamen prøvde jeg meg med ManUtd. i noen sesonger, helt uten spillerkjøp, men har liksom ikke motivasjonen til å fortsette med en allerede velutviklet klubb.

 

Noen med tips om lagvalg, tenker i lavere divisjoner i Storbritannia og Irland?

 

Et lag med potensiale og en økonomi som ikke er bunnkjørt når vi starter spillet helst ;p

Lenke til kommentar

Aha, det hjelper jo på økonomisk å ha stadion i den størrelsen da! :) Ah, ser den..

 

På min Molde-game fikk jeg ny eier, men fikk plutselig melding om at han(som nå plutselig var en 27 år gammel høyreback jeg aldri hadde hørt om, eller sett) skulle legge opp. Dermed kom det nok en eier. Altså, 3 forskjellige eiere i underkant av 2 måneder ;p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...