Gå til innhold

Steam tilbuds- og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller dere faktisk gjennom spillene dere kjøper?

 

Synes det er så snålt at vennene mine legger ut tusenvis av kroner på spill, men når jeg er på steam ser jeg stort sett at folk spiller de 10 samme spillene, mer eller mindre hele tiden.

I biblioteket står det at jeg har 195 spill, på communitysiden (den i signaturen) står det at jeg har 324 fordi den teller DLCer osv.

 

Dette er spillene jeg har runnet, som jeg føler meg ferdig med og som jeg ikke har noe stort behov for å spille mer på, selv om jeg kommer til å spille enkelte om igjen (New Vegas og Vampire Bloodlines) mange ganger. Listen inkluderer ikke enkelte utvalg som Counter-Strike og andre onlinespill + Victoria 2.

 

Ifølge www.Wastedonsteam.com så har jeg spilt i 1587.6 timer med CSS som det mest spilte spillet mitt med 390.5 timer spilt, altså 25% av total spilletid.

I 2012 kjøpte jeg New Vegas, The Walking Dead, Risen 2 og Warlock - master of the arcane til fullpris, alle andre var nedsatt i pris.

 

Jeg liker statestikk :-)

Lenke til kommentar

Vel i ganske mange tilfeller har jeg lastet ned iso demoen av et spill, for å deretter kjøpe det på steam viss det var bra, selv om jeg har spilt igjennom spillet. Kanskje flere gjør og tenker som meg.

Er sikkert noen, men personlig har jeg ikke lastet ned et spill siden 2009/2008 elns og det var vel omtrent da de la til timetelleren om jeg husker rett.
Lenke til kommentar

Wastedonsteam var bare drit :p

Skriver inn Steam ID'en og kommer opp helt annen profil..

 

Funka perfekt for meg. Etter jeg kom på at id'n min er det som står i etter /id/ i steamcommunity url'n og ikke hva jeg regget meg med, mitt nåværende nickame eller det jeg trodde jeg hadde! ;P

 

Selv piratkopierer jeg gjerne spill som ikke har demo - også kjøper om jeg synes det er bra.

Lenke til kommentar

Har egentlig ikke lyst til å vite hvor mange timer jeg har totalt på all spilling. Jeg har ihvertfall 5-6000 timer i WoW. Pluss 1300 timer registrert på alle steam kontoene mine. Om jeg da legger til det som ikke er registrert i det hele tatt... Tror jeg klarer meg uten.

 

 

Konto verdi mellom wastedonsteam og steamcalculator er jo ganske stor. Tror ikke wastedonsteam funker som den skal...

Lenke til kommentar

Stor forskjell i flere hos wastedonsteam vs steamcalculator ser det ut til. Steamcalculator er nede for øyeblikket, men mener bestemt at den oppga høyere tall for ihvertfall verdi på spillene. Ikke at det er så farlig, da jeg har kjøpt det aller meste på salg fra Steam, GMG eller andre.

 

Litt mer on-topic: Er Magicka noe gøy?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...