Jump to content

zoqiet

Medlemmer
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zoqiet

 1. Fikk beskjed av coolshop at de pakket utover dagen og ville ta de resterende i morgen. De bekreftet også at min 13.00 ordre skal bli sendt. Står som akseptert på status.
 2. Det var en URL i SMS'n power sendte ut som tok deg til en side for å registrere informasjon. Antar når du fylte inn dette så ble du lagt til i interesselisten, slik at ikke alle som bare er medlem i MyPower automatisk blir med i trekningen.
 3. Hvilke nettbutikker er det verdt å følge med på? Jeg følger med på netonnet, platekompaniet, elkjøp, power, coop obs, kjell, cdon og maxgaming.
 4. Tror ikke det skal være noe problem, de er jo ikke brukt mer enn noen dager. Ser at det faktisk ligger 12 stk demo ute nå, en av de er nok den jeg sendte tilbake i retur
 5. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et 'pulley system' til å henge opp kabelen i taket som er av grei kvalitet? Ser at det er noe tilgjengelig på AliExpress som f.eks Kiwi Pulley System Noen erfaringer eller anbefalinger?
 6. Hvilke settings kjører du på Squadron med 100% rendering? Jeg har ikke sjans å nå 90fps uten reprojection/motion smoothing i Squadrons, da må jeg ned på 80%. 9900k @ 5ghz og 2080ti som også er litt overklokket.
 7. Har både G2 og Quest 2 og jeg synes ikke G2 har så mye større FOV enn Quest 2. Noen få grader mer, men det er fortsatt et stykke unna Index nivå. G2 har en utrolig skarp sweet spot, men jeg synes det blir for slitsomt å gå fra super skarpt i et lite område til veldig blurry ganske brått. Synes det er mer behagelig i lengden å spille med noe som ikke blir så blurry i kantene selv om punktet i midten ikke er like skarpt og høyoppløst som på G2. Mitt inntrykk er at G2 er for entusiasten som vet hva man går til og har minimum et 3080 kort, gjerne 3090 hvis du ønsker å komme i nærheten av 1:1 rendering. Jeg kan f.eks ikke spille Elite Dangerous 1:1 rendering og komme over 60fps på et 2080 TI kort. Reprojection blir bare slitsomt med mye gele effekt for min del. Min samboer har også for lite hode til å kunne stramme denne godt nok, hun synes det ikke sitter godt nok fast. Hun slet også med at minimum IPD er 60mm og hun er et sted mellom 56-58. Jeg synes også kabelen som følger med G2 må henges opp hvis man skal få en god opplevelse, den blir fort tung og er ikke av den mest fleksible typen, det var flere ganger den nappet i hele hodesettet når jeg bevegde meg og fikk hele bildet til å riste eller til og med dra den ut av sweet spot posisjon på hodet (selv om jeg bruker den på det strammeste valget). Tracking synes jeg var ubrukelig i spill som krever at man svinger mer rundt seg. Så fort kontrollerne var over hodet, langs siden av kroppen eller litt bak mistet den tracking og den brukte for lang tid til å finne tilbake. Virker ikke som WMR har noen gode algoritmer for å kalkulere hvor den beveger seg når den er utenfor kamera synsfelt. Jeg er også litt bekymret over utviklingshastigheten til WMR, mye av funksjonene kommer i de større Windows 10 oppdateringene og det tar litt for lang tid. Bindings i SteamVR spill er også ikke alltid på plass, men det dukker nok opp flere community bindings etterhvert. Hadde også problemer med å spille noen Oculus spill via Revive. G2 får pluss for et sylskarpt sweet spot, bra farger, bra kontrastinivå (til å være lcd), ingen/minimal screen door effekt, grei nok FOV og bra lydløsning. Men det er også veldig mye som trekker ned på hele opplevelsen.
 8. Jeg ble så forvirret av det han snakket om edge to edge clarity og at det var det beste han noen gang hadde sett med tanke på klarhet i kantene (tidligere videoer). Men det er helt klart en betydelig mindre sweet spot for meg på G2 enn fra Oculus. For min del så går G2 tilbake i retur pga den drastiske endringen fra super skarpt til kan ikke lese tekst blurry. Det tar meg ut av innlevelsen når jeg spiller. Jeg har også fått nok av diverse små problemer med WMR, fått en del blå skjerm i selve brillene, problemer med tracking når jeg hviler armene langs siden av kroppen, trenger 3090 kort for å få noe ut av 1:1 rendering resolution (jeg har 2080ti), headtracking føles litt for over sensitivt og twitchy (er kabelen som drar på hodesettet når jeg beveger meg rundt som gjør at bildet "rister" litt). lage bindings i steam der jeg ikke finner community bindings fra før. For min del har jeg lært at HP G2 er et enthusiast produkt der du ønsker en super skarp sweet spot, kan leve med litt irritasjonselementer og har et 3080 kort eller helst 3090. Jeg kommer til å beholde Quest 2 og bruke den som mitt VR headset. 64GB med elite strap og virtual desktop. Grei pris, gir meg nok innlevelse og med en større sweet spot selv om den ikke har samme skarphet. Min samboer synes også det samme, hun foretrekker å bruke Quest 2 og er ikke interesseret i å bruke G2 i det hele tatt. Hun har riktignok en ganske smal IPD og Quest 2 sin 58mm er en bedre match enn G2 sin 60mm
 9. G2 har mye skarpere sweeet spot en Quest 2, men det er mer blur i kantene for meg på min G2 enn Quest 2. F.eks jeg kan ikke lese middels til liten font er i kanten / mot kanten på G2, mens på Quest 2 kan jeg veldig lett lese selv liten tekst som er helt i kantene. Så på G2 får jeg en ganske drastisk stigende overgang fra superskarp til et blur nivå som er enda mer uskarpt enn på min Quest 2.
 10. Jeg hadde en som var som den på venstre, masse god rays, liten sweet spot og mye blur. Kunne først ikke forstå hvordan folk synes Q2 hadde bra og klart bilde. Har fått meg en ny 64GB som er produsert i november og forskjellen var som det skulle vært et helt annet produkt. Sweet spot og bildekvalitet på Q2 er nå som jeg hadde forventet, på G2 har jeg alt for liten sweet spot selv om sweet spot er super skarp. Q2 kan jeg lett lese liten font langs alle kantene, på G2 har jeg overhode ikke mulighet til å lese tekst på kantene, det går fra å være super skarp sweet spot til svært uskarpt og blurry veldig fort. Min G2 blir returnert denne uken da jeg synes Q2 har gitt meg en bedre overall opplevelse. G2 var helt fantastisk i sweet spot og det er ingen ting som kan matche det per dags dato, men en så liten sweet spot tok bort virkelighetsfølelsen for meg. Pluss alle de andre små problemene jeg har hatt med G2.
 11. Har prefer maximum performance noe å si i forhold til optimal power under spilling? Jeg mener å ha lest fra Nvidia at alle 3 profilene var satt slik at de alltid gav deg 100% ytelse når man har høy load på GPU (som i spilling). Har sett tester der prefer maximum performance kan faktisk påvirke boost negativt pga man treffer power limit og GPU boost skalerer tilbake. NVIDIA GeForce Driver Power Mode Settings Compared - Page 4 of 11 (thefpsreview.com)
 12. Det skal være et Performance overlay valg under streaming options. Var lagt til fra og med versjon 1.18 av VD. Dette er riktig nok Quest 2 og trådløs virtual desktop.
 13. Tror du ikke greier å få det så mye lavere enn 30-35 total system latency med VD. Wifi alene er ca 10ms latency.
 14. Jeg bruker VD via et standard Get (Telia) trådløst modem. Sagemcom 3686. Støtter 5ghz nettet, men har ikke noe Wifi 6 støtte. Jeg har rundt 40ms i total latency. PC er kablet til en switch som går videre til modemet. Modemet står riktig nok i line of sight ca 3 meter unna og jeg er alene på wifi kanelen som benyttes. Tror det betyr mer at aksesspunktet står i nærheten enn om det er en helt ny AX router. Du kan også bruke en tredjeparts USB-C kabel av god kvalitet. Oculus Link Compatibility
 15. Ja, det ser riktig ut. Jeg sendte de også noen bilder tatt igjennom optikken fra diverse menyer og spill.
 16. Den jeg har som er laget i oktober er ihvertfall berørt. Sjekket det mot en versjon fra november og den var mye bedre. Har snakked med Oculus support også og de skal sende meg nytt.
 17. For min del så blir det å beholde Q2 og returnere G2'n. Det å kunne spille helt trådløst PCVR via virtual desktop sub 40ms latency var ganske behagelig. Jeg får også til bedre sweet spot på Q2 (selvom den ikke er like skarp i sweet spot) og den fungerer også en del bedre med tanke på plug and play. Har hatt en del krasj til desktop og blå skjerm på G2. Jeg har heller ikke har god nok hardware (2080ti) til å få grei nok rendering resolution ut av G2. Synes f.eks at Elite Dangerous så bedre ut via Oculus Link på 1.7x kvalitetsinnstilling enn G2 på rundt 75% rendering resolution pga større sweet spot og mindre forskjeller fra super skarpt til blurry. Nå har riktig nok min Quest 2 alt for mye god rays og uklar optikk, har vært i kontakt med Oculus support de siste dagene og de bekrefter at optikken min er fabrikkfeil og at jeg skal få en erstatningsvare tilsendt. Hadde jeg hatt et 3090 kort så hadde jeg kanskje beholdt G2 isteden, men har ikke lyst å legge penger i det nå.
 18. Samme små problemene jeg også opplever, spesielt med tanke på blått bilde. En del av disse blå skjermene har vært forutsaket av for høy rendinger resolution eller en form for minne lekasje på GPU. Jeg har forsøkt med USB - C direkte fra skjermkort og direkte fra CPU kontrollern via hovedkort. Både USB-C kontakt direkte eller via USB 3.0 adapter. Har også testet med en powered usb 3.0 hub jeg hadde liggende og på en annen gaming pc med GTX 1080 og et AMD system. Har hatt samme problemene på den maskinen også.
 19. Medal of honor går ganske greit hos meg på G2, men det krever at jeg begrenser meg til 75% rendering (ca 2373x2319 og gjør noen modifikasjoner i GameUserSettings.ini for spillet under \AppData\Local\Mohab\Saved\Config\WindowsNoEditor som f.eks ShadowQuality. Dette er på en 9900k og et noe overklokket 2080ti. Prøvde jeg G2 med 100% render og default graphics med high settings så ble det krasj til desktop og blå skjerm i selve headsettet pga GPU minnet ble helt overfylt. Jeg sliter også med at thumb stick som skal trykkes ned for å kunne løpe ikke fungerer meste parten av tiden (skjer kun på G2 og ikke på Quest 2). Med Q2 via Virtual Desktop High settings (2496x2592) kan jeg kjøre standard spill innstillinger med 100% og 80fps med under 10% reprojection. G2 ser fortsatt litt bedre ut på 75% enn Q2 på 100% (i sweet spot), selv om den da har en litt lavere rending resolution. Men Q2 har en del større sweet spot. Det er ellers et par ting jeg blir gal av på G2 headsettet utenom bare en liten sweet spot (spesielt i sims). På lyse bakgrunner som f.eks skybox i WMR home så kan man se tynne horisontale linjer, nesten som color banding mellom graderte farger på et komprimert bilde som beveger seg med synet når man ser på skybox. Mulig at dette er fresnel ringene jeg ser, men de virker litt for rette for å kunne være det. Dette er ikke noe jeg har på Quest 2. En annen ting er med den venstre kontroller'n. Batteriluka knirker og det er litt slingring i den, batteriluka beveger på seg mens jeg spiller, spesielt når jeg skal f.eks kaste en granat. Kabelen på G2 er også ganske tykk og tung og bør henges opp, hvis ikke så skal det ikke så mye til at tyngden og motstanden på den er nok til at headsett og da også synsbildet rister litt hvis man snur og beveger hodet raskt rundt. Jeg har også hatt en del krasj der headsettet går til blå skjerm 30-60 sec, spillet krasjer og jeg blir sendt tilbake til WMR Home. Noe av det ser jeg er relatert til GPU minne og høy rendering resolution, men noe av det greier jeg ikke å forklare. I motsetning har Q2 ikke krasjet en eneste gang via Link eller Virtual Desktop, det har vært en ganske plug n play experience (minus alt arbeidet for å sideloade virtual desktop), dra opp rendering resolution slider i Oulus klient og la steam bare stå på auto har fungert knallbra. Jeg hadde den forventningen når jeg gikk til VR at edge til edge clarity i denne generasjonen var fikset da jeg hørte på alle disse youtuberne som skrøt av så sinnsykt bra klarhet og edge til edge clarity. Så jeg har lært meg å ta omtaler som disse nå med en stor klype salt, ingen ting er i nærheten å være like skarpt som en desktop skjerm, G2 greier det nesten midt i den lille sweet spot'n, men alt annet er ikke edge til edge clarity bare mindre blur grøt enn andre. Tror det er viktig å tenke på hvor man kommer fra, skulle ønske jeg hadde kommet over noen bedre videoer i forveien som kunne ha forberedt meg bedre. For min del så tror jeg den beste opplevelsen for meg vil være å bruke en quest 2 64gb, elite strap og virtual desktop til under 5 lapper og heller leve med den kvaliteten det gir. Jeg blir aldri helt fornøyd med G2, små problemer og irritasjoner, ekstra tweaking behov og svært dårlig side til side clarity i sims.
 20. Har blitt mye VR testing de siste dagene. Jeg fikk testet en annen Q2 64gb i går og sammenlignet med min Q2 256GB. Min er laget i oktober og den andre var laget i november og kjøpt direkte fra oculus.com. Den fra november hadde betydelig mindre god rays, har et skarpere bilde bilde og en større sweet spot. Ser ut til at den jeg har fra oktober har mye dårligere optikk og det forklarer hvorfor jeg virkelig slet så mye med tilvenning av den. Fant også at flere andre på nett slet med det samme, og fant et fint illusjonsbilde på forskjellen. Min Q2 er verre enn den på venstre side i bildet, den fra november var lik og kanskje til og med bedre enn det på høyere. Forskjellen var som det skulle vært 2 helt forskjellige produkter.
×
×
 • Create New...