Gå til innhold

Kamptråd - Tyskland vs England (Åttendedelsfinale)


Latias

VM  

70 stemmer

  1. 1. Hvem vinner?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm, er det noe sted det blir annonsert hvem som blir MotM eller er det jeg som er for dårlig til å følge med på TV2 sine sendinger? (Ser generelt sett lite studio)

 

Vurderer å spille på MotM-spill og da kan det være greit å vite.

 

Edit: Feil tråd, men uansett. :wee:

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Semb er sjokkerende dum på tv. At han har vært landslagstrener er uforståelig. At han er fotballsjef i norge er begredelig. Faen for en idiot.

Er så enig! Men synes det er et generelt problem med norske komentatorer.. Var deilig å se kampen på puben med engelsk komentering..

Lenke til kommentar

Jeg syns helt ærlig man burde gjøre noe lignende det man finner i amerikansk fotball, gi gjerne én-to challenge(s) til hvert lag der de kan stoppe kampen og gå inn i en situasjon med video og se om det er riktig. Det funker der borte, hvorfor skal det ikke funke her også?

Lenke til kommentar

Dommerfeil er litt av magien med fotball. Hvem husker vel ikke maradona og guds hånd? Slike eventyrlige minner kommer kun av de helt unike spillereglene fotballen innehar. So what om ballen var inne, Tyskland vant uansett 4-1. En kjempeprestasjon fra det unge tyske laget får jeg legge til. Magisk kamp fra start til slutt. England var sporadiske gjennom hele kampen med ett og annet oppgulp fra fordums storhet. De fortjente absolutt ikke å vinne. Case closed.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ja, cased closed. Da er det ingenting mer å si? Latterlig.

 

Om det hadde stått 2-2 så kunne utviklingen i kampen blitt en HELT annen, eg er FOR videodømming, for slik som det var og er nå, med guds hånd og det som skjedde idag er bare en skam for sporten. Tar bort ALL glede av å se og leve seg inn i sporten

 

" Case Closed" :roll:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syns helt ærlig man burde gjøre noe lignende det man finner i amerikansk fotball, gi gjerne én-to challenge(s) til hvert lag der de kan stoppe kampen og gå inn i en situasjon med video og se om det er riktig. Det funker der borte, hvorfor skal det ikke funke her også?

 

Slik jeg ser det er fotball best når det er flyt i spillet. I amerikansk fotball stopper de hele tiden, uavhengig av dommerfeil, så systemet passer bedre inn.

Lenke til kommentar

Ja, vi ser jo helt klart at det er et skille mellom sportfans her. På den ene siden er det regelrytterne som mener at sporten skal dras ut til det mest kyniske. Klinisk rent og renset for de potensielt større øyeblikkene. Også har vi de som liker at ting er litt mikset opp. Tenk på midtstopperen som ser ball komme, tenker nå tar jeg en sjangs, hendser den ut og får rødt kort. Eller så er det en liten mulighet for at dommer ikke ser det og dømmer utspark. Det er gambling på samtlige felt, fra fotballbanen til tippekupongen nede på kiosken. Ekte glede. Ekte fotball.

 

Vil jeg se på vemodig gjørme med stopp i spillet hvert femte minutt ser jeg heller på amerikansk fotball, takk.

Lenke til kommentar

Om man gir hvert lag si 2 muligheter til å stoppe kampen og få en situasjon videodømt pr.kamp, vil jo ikke det ødelegge noe mer flyt enn bytter eller skuespill av skader som man har i dag, da det vil ta under ett minutt å avgjøre hva som er rett.

Merkelig at folk ikke vil være villig til å få testet det ut før de sier det ødelegger sjarmen ved fotball.

Å få klarhet i om en ball er over linjen eller ikke trengs det ikke videodømming for heller, en liten chip i ballen er alt man trenger der.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Fotball passer ikke til videodømming, det er ikke like mange stopp i spillet og pauser som det er i f.eks hockey og amerikansk fotball. Skjønner ikke hvorfor 5 dommere blir avskrevet. Det hadde gjort at England hadde fått målet sitt idag, det blir mye mer oversikt for dommerne og det hjelper dømmingen.

 

Dere som vil ha videodømming med stopp i spillet? Vil dere stoppe klokka samtidig? Hva skal man bruke videodømming på, hva skal man ikke? Filming i straffefeltet? Video eller vanlig? Det går bare ikke og hvis man skulle stoppet spillet og spilt i 90 effektive minutter ville denne sporten vi alle elsker så høyt blitt en helt annen. Hvorfor ikke forbedre det vi har istedenfor å gjøre om på hele oppskriften? Se bare på hvor dårlig det gikk med Jabulani.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...