Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mistet selv min i bakken idag. Stygge riper og ekle hakk i kanten. Hadde på beskyttelse i flere måneder, så tenkte jeg at jeg ikke trengte det for jeg var så forsiktig med den uansett. To dager etter skjer dette

 

I feel your pain!!

 

Fikk min billig-shit beskyttelse fra Hong Kong i forje uke. Føles litt deilig å ikke oppbevare iphonen som det var et egg lenger, men er forsatt meget forsiktig.

Lenke til kommentar

Ungen vår pleier å få leke med min iPhone 4. Blir stadig dunket i gulvet, kastet bakom sofaen og det som verre er. Det går helt fint, eneste beskyttelsen jeg har er en slik bumper. Minus den gangen ungen lekte med den på badet, og selvfølgelig kastet den i toalettet. Så nå må den inn til reperasjon, det viste seg nemlig at den fikk noen senskader :p

Endret av UrgeLoL
Lenke til kommentar

Eneste eg har av beskuttelse eg en Steinheil film på begge sider for å unngå riper. Slengte denne på 10 min etter at eg fikk telefonen på døra, så den skal vere så god som ny når man tar av denne filmen :p Filmen sitter perfekt, ingen tendenser på skrukkete kanter eller bobler + den gode følelsen av å bruke skjermen er beholdt :)

Lenke til kommentar

Jeg måtte jo flire litt av første customer review :p

 

Customer Reviews

 

 

Smart!

 

 

by Arve Nubdal

Med iPad støtte og flere stoffer så blir denne genial!

 

De fleste plagg har jo vaskeanvisning, det du nok burde ha i appen er en forklaring på de forskjellige symbolene man finner og ikke alltid forstår. På den måten kan man bruke appen også til gardiner, puter, madrasstekstiler etc.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Takker for tilbakemeldingen. Det er ikke default-fonten, så det stemmer at det ikke er typisk iOS. Kanskje jeg bør skifte tilbake, om flertallet mener fonten ikke passer.

 

Hahaha! Deler itunes-konto med fruen, men det er jo kjekt at hun likte appen også.

 

Og gardiner, putelaken osv er med i appen. Forklaring av symbolene kommer iløpet av de første oppdateringene.

Endret av nubbiz
Lenke til kommentar

Uten å ha prøvd den selv så vil jeg hvert fall si at det ser ut som en nyttig app, f.eks for oss studenter, eller for de som akkurat har flytta ut fra mamma og ungkarer som ikke bryr seg om vasking av klær. :D Men er enig (ut ifra bildene) at den fonten var, med mangel på finere ord, smågyselig. Men bra tiltak. :)

Lenke til kommentar

Jeg har alle mine kontakter liggende inne på gmail kontoen min.

Lurte på om det finnes en app/program som kan hente all info om kontaktene mine ?

 

Altså hvis jeg har ett telefon nummer og kun ett fornavn lagret for dette nummerer. Kan man da bruke en app/program for å få resten av infoen til denne personen(etternavn, adresse o.s.v) ?

Lenke til kommentar

Jeg syncer allerede imot gmail, men jeg har 500 ufulstendige kontakter(mangler adresse og etternavn).

Det er denne informasjonen jeg ønsker at legge seg inn automatiskt. Hadde jo vært genialt om det var ett program som hentet ut info fra telefonkatalogen eller 1881 ?

 

Noen tips ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...