Gå til innhold

Hva ville Norge vært uten fremmedinnvandring?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har vi ikke hatt innvandrere i norge har vi spist wiener i lompe etter å ha vært ute på byen,

vi har hatt resturanger som selger kjøttkaker i brunsaus og leverer på døra.

Merkelig, men byer i Norge som Trondheim og Tromsø så finnes det nok av resturanter som selger mer enn kjøttkaker i brunsaus på tross av at de ikke har masse asylsøkere der. Det går ann å importere matretter uten at man importerer folkene i tilegg.

 

For det andre, de færreste ønsker å fjerne innvandringen totalt, men heller ta imot innvandre som bidrar positivt og passer bedre inn i den norske kulturen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
har vi ikke hatt innvandrere i norge har vi spist wiener i lompe etter å ha vært ute på byen,
Hverken pølser eller lomper ble oppfunnet i Norge så hvorfor skulle vi ikke klare å importere andre retter også?

 

Om du tenker på kebab så kommer det fra Tyrkia. Tror du vi har mange innvandrere fra Tyrkia i Norge?

vi har hatt resturanger som selger kjøttkaker i brunsaus og leverer på døra.
Nordmenn reiser, leser og ser film, og der lærer de om mat de ønsker å prøve. Det er få innvandrere fra Mexico i norge, men du kan sikkert liste opp flere mexicanske spesialiteter.

 

Vi har fått mange innvandrere fra Afghanistan, Irak og somalia. Hvor mange spesialiteter fra disse landene kan du liste opp?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

har vi ikke hatt innvandrere i norge har vi spist wiener i lompe etter å ha vært ute på byen,

vi har hatt resturanger som selger kjøttkaker i brunsaus og leverer på døra.

 

Er det argumentet ditt for å rettferdiggjøre at staten skattelegger oss kraftig for å gi ikke-vestlige innvandrere:

- trygd

- skolegang

- helsehjelp

- morsmålundervisning

- moskeer

- imamer

- økonomisk hjelp til å importere slektninger og tvangsektefeller fra hjemlandet

- RETTEN til å fremme islam FRAMFOR vår egen kultur

 

Hva er takken for alt dette her da?

- De vil bare ha mer, de kaller oss rasister hvis de ikke får viljen sin.

- De har null respekt for norsk kultur og norske verdier, og forventer at vi skal respektere deres kultur mer enn vi respekterer vår egen

- De bidrar i liten grad til verdiskapning i Norge

- De voldtar våre kvinner og mobber og banker våre barn

- Oppførsel som hadde vært uakseptabelt for en norsk nordmann, skal visst være akseptabelt for en Muhammed eller Ahmed

- De skylder ALLE sine problemer på oss, oss rasistiske grisespisende hvite djevler, som forsørger de med mat, husly, drikke, velferd og frihet

 

Way to go Norge! :thumbup:

 

Helt latterlig at vi finner oss i all dritten som innvandrerne slenger på oss. Norge gir de ALT, de bør i det minste være takknemlige og respektere vår kultur og våre verdier.

 

Jeg er kun for "elite" innvandring, hvor kun de som passer inn i et vestlig samfunn får bli. Hvis de vil gjøre som de gjør i sitt hjemland, så får de gjøre det der, og ikke i Norge.

Endret av thael
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er imponert hvordan mange av dere orker å argumentere mot mye av kveruleringen fra innvandringsentusiastene her inne. Sjelden har jeg lest så mye ungdomspolitisk svada.

Pro-argumentene for masseinnvandringen er rett og slett pinlig dårlige, og det som gjenstår da er tydeligvis kverulering.

 

Norge burde først og fremst utforme politikk ut ifra hva den norske befolkning er tjent med på lengre sikt. Det sluttet politikerne å gjøre for mange år siden når det gjelder innvandringspolitikken.

 

Det eneste ordentlige argumentet for noe som helst innvandring Norge er tjent med, er arbeidsinnvandring, og det kunne vært løst på en langt bedre måte enn å importere mennesker fra Pakistan.

Når de flytter til Norge og blir fastboende skiller de seg i utgangspunktet ikke fra andre i befolkning med tanke med behov for hus, skolegang, helseomsorg osv, noe som gjør at vi i lengden bare utsetter problemet. Den eneste gode løsningen for Norge er å la folk fra nærområdet, som svensker, arbeide i Norge når det er behov for det, og la dem dra hjem igjen når det ikke lenger er behov.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Kvinnen var på vei hjem fra byen natt til søndag da en bil stanset og spurte om hun ville bli kjørt hjem.

 

– Hun satte seg inn i bilen, men bare etter en kort kjøretur tok sjåføren frem sin penis og sa at han ville ha sex, sier politiførstebetjent Carl-Petter Leganger ved volds- og sedelighetsavsnittet på Sentrum politistasjon.

 

Hun fikk naturlig nok panikk og siden bilen kjørte i lav fart ned Olav Ryes vei, åpnet hun døren og hoppet ut. Sjåføren fortsatte og ble borte.

 

– Episoden skjedde i 0330-tiden. Kvinnen fortalte at hun ikke hadde avtalt noe pris for turen hjem, og at mannen uten forvarsel tok frem sakene sine, sier han.

 

 

I 30-årene.

Tynn

Mørkt hår

Fra Midtøsten

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner og andre som har opplevd noe lignende.

 

– Han kjørte en hvit Mercedes, men vi har ikke noe nummer på bilen. Vi ber om hjelp fra publikum, sier han.

 

http://www.ba.no/nyheter/article5148404.ece

 

:thumbup:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det skal også nevnes at de samme folkene ikke hadde reagert på lik måte om de f.eks var i Namibia hvor kvinner har puppestellet hengende ute hele dagen, det er et element av rasisme oppe i det hele.

Sant. Det er bare å se på voldtektstatistikker over hvilke folkeslag som utfører flest voldtekter, og hvilke folkeslag som blir utsatt for flest voldtekter. Dessverre er man nødt til å se helt bort til USA for finne slike statistikker.

 

The U.S. Department of Justice compiles statistics on crime by race, but only between and among people categorized as black or white. There were 194,270 white and 17,920 black victims of rape or sexual assault reported in 2006. Out of the 194,270 cases involving white victims, 50.6% had white offenders and 16.7% had black offenders, while the 36,620 black victims had a figure of 43% black offenders, the remaining being of other or unreported race, with a negligible number of white offenders.
US popultion by race (2008):

White: 79,8%

African American: 12,8%

 

Med dette ser vi at hvite voldtektsofre er sterkt overrespresentert i forhold til sitt innbyggertall, mens svarte voldtektsofre er mildt underrepresentert i forhold til innbyggertall. Videre er hvite voldtektsforbrytere grovt underrepresentert i forhold til innbyggertall, mens svarte voldtektsforbrytere er grovt overrepresentert i forhold til innbyggertall.

 

Dette betyr at svarte voldtar flere hvite enn de voldtar svarte (mens hvite tilnærmet utelukkende voldtar hvite), på tross av at disse to folkegruppene i stor grad bor adskilt fra hverandre. Om dette ikke er rasisme, er heller ikke hvites arbeidsgiveres avslåelse av svartes arbeidsøknad på et rent rasemessig grunnlag rasisme. Så nå kan dere multikulturalister og "antirasister" velge... Hvilket standpunkt er deres agenda best tjent med?

Endret av 793
Lenke til kommentar

Poverty and race

 

The US Census declared that in 2008 13.2% of all people, including

- 8.6% non-Hispanic White

- 11.8% Asian-American

- 23.2% Hispanic (of any nationality),

- 24.7% African-American lived in poverty.

 

About half of those living in poverty are non-Hispanic white, but poverty rates are much higher for blacks and other minorities. 57% of all poor rural children are non-Hispanic white, compared with 28% of poor urban children.

Lenke til kommentar

Dog må du se på samfunnstrukturen som USA har, samt dens historie for å få innsikt på mikro og makroplanet i samfunnet for å forstå hvorfor miljøforskjellen er som som de er..

 

Det er vanlig å skylde alt på miljø, men ganske lite logisk. Du kan ikke utelukke gener helt, og det ER sannsynlig at gener spiller en stor rolle.

 

Du kan ikke skylde alt drittet på miljø og samfunn, det er en vanlig måte å unnskylde en rases gjennomsnittlige oppførsel.

 

Når du skylder alt på miljø, skyver dere bare støvet under teppet, det forsvinner ikke, enda dere later som at det har forsvunnet.

Endret av thael
Lenke til kommentar

Dog har forskning konstatert at den afroamerikanske befolkningen tar liten til ingen utdannelse og begår derfor flere kriminelle handlinger pga nærmiljøet. NRK viste en nydelig dokumentar som konstant påpekte dette igjen og igjen, hvem lurer hvem her?

 

Det er ren dårskap å fornekte at afroamerikanere lever generelt i dårligere omgivelser enn den øvrige hvite befolkning. Om en ikke har utdannelse eller en dårligere forsåvidt, ville dette igjen vises på IQ testene, dette leder da mye lettere til gjengvirksomhet.

 

Altså, er det lite logisk og anta om du vokser opp i et miljø der utdannelse blir sett ned på, der utdannelse koster penger, der utdannelsestilbudet er dårligere, der nærmiljøet har en sub-kultur som hindrer barn å ta utdannelse ikke påvirker ens skoleprestasjon og større kriminelle atferdsmønster? Nei, ærlig talt. Å stole blindt på biologiske antagelser leder til forvridde tolkninger, verden er ikke i svart hvit, den er mer regnbuefarget!

 

I denne saken anser jeg samfunnsforskning som den desidert vinnende faktor for å forklare hvorfor et samfunn er som som den er!

Lenke til kommentar

Dog må du se på samfunnstrukturen som USA har, samt dens historie for å få innsikt på mikro og makroplanet i samfunnet for å forstå hvorfor miljøforskjellen er som som de er..

Du mener 'raseforskjellen'? Har det faktum at svarte voldtar flere hvite enn de voldtar kvinner av sin egen rase noe med samfunnstruktur å gjøre??

 

Dog har forskning konstatert at den afroamerikanske befolkningen tar liten til ingen utdannelse og begår derfor flere kriminelle handlinger pga nærmiljøet.
Feil. Afroamerikanere fullfører stort sett grunnskole, som alle andre amerikanske barn. Tror du kanskje grunnen til at afroamerikanere stort sett ikke har videre utdannelse kan ha noe med at de er genetisk dårligere tilpasset et akademisk miljø? Det er vanskelig å komme inn på universiteter med dårlige karakterer...

 

Det er ren dårskap å fornekte at afroamerikanere lever generelt i dårligere omgivelser enn den øvrige hvite befolkning.
Har noen her i tråden fornektet dette???

 

Om en ikke har utdannelse eller en dårligere forsåvidt, ville dette igjen vises på IQ testene, dette leder da mye lettere til gjengvirksomhet.
Og om man har en lav IQ vil dette føre til vanskeligheter med videre utdanning. Vi kan gå slik i sirkel så lenge vi vil om vi ikke tar tak i KILDEN til at negre er gjennomsnittlig fattigere og dummere enn hvite mennesker.

 

Min antagelse (for nei, man kan ikke annet enn å anta) er at dette skyldes negroides dårligere tilpasset evne (i forhold til hvite) til å tenke abstrakt og logisk, samt en tendens til å tenke kortsiktig og egoistisk, noe jeg tror ligger i deres genetikk. Negre har blitt tatt inn i de aller fleste land og samfunn som nyter en høy levestandard, uten at de har klart (som gruppe) å løfte sin egen levestandard opp til de innfødtes nivå. Man kan forsøke å skylde dette på rasisme fra resten av befolkningen, men da synes jeg man må spørre seg selv hvorfor hvite gjør det bedre enn de svarte til og med i de svartes egne land. I Sør-Afrika, for eksempel, mister landet store matressurser på grunn av at hvite bønder har blitt erstattet av svarte bønder (ettersom mange hvite bønder enten blir drept eller flykter fra landet) som ikke klarer å produsere mat på en like produktiv måte som de hvite bøndene klarte. Levestandarden i Sør-Afrika har hatt bratt nedgang helt siden apartheidet ble avskaffet.

Endret av 793
Lenke til kommentar

Vel, din patetiske ignoranse for vitenskaplig bevis er overlegent din vage overbevisning. For min del kan du gjerne argumentere til du blir både gul og blå, men jeg vet at jeg har rett og du har galt.

Om du ikke har evne til å forstå samfunn på mikro og makro plan er denne diskusjonen døfødt med skyttergravskrig,

Punktum finale, lenge leve vitenskaplig bevis!

Lenke til kommentar

Dog har forskning konstatert at den afroamerikanske befolkningen tar liten til ingen utdannelse og begår derfor flere kriminelle handlinger pga nærmiljøet. NRK viste en nydelig dokumentar som konstant påpekte dette igjen og igjen, hvem lurer hvem her?

 

Du kaller det forskning, det beviser ingenting. Hvis du putter en person med 60 i IQ inn i et bra samfunn hvor han blir utdannet osv vil IQen hans fortsatt være 60, uansett hvor mye man utdanner han. IQ ER IKKE MILJØPÅVIRKELIG, DET ER ARVELIG. Derfor er argumentet ditt bare kverulering og det har ingenting for seg.

 

Altså, er det lite logisk og anta om du vokser opp i et miljø der utdannelse blir sett ned på, der utdannelse koster penger, der utdannelsestilbudet er dårligere, der nærmiljøet har en sub-kultur som hindrer barn å ta utdannelse ikke påvirker ens skoleprestasjon og større kriminelle atferdsmønster? Nei, ærlig talt. Å stole blindt på biologiske antagelser leder til forvridde tolkninger, verden er ikke i svart hvit, den er mer regnbuefarget!

I denne saken anser jeg samfunnsforskning som den desidert vinnende faktor for å forklare hvorfor et samfunn er som som den er!

 

Stole "blindt" på biologi? Biologi er faktisk noe som finnes og noe som kan bevises, det du gjør er å skylde visse rasers biologiske trekk på miljø. Dine miljøpåstander beviser INGENTING, det er ikke forskning, det kan likestilles med religion, du TROR på noe uten noen særlige bevis. Du skylder det på "miljø", men det blir som å si at gud finnes fordi det står i bibelen, og at bibelen er sann fordi den er guds ord.

 

 

Vel, din patetiske ignoranse for vitenskaplig bevis er overlegent din vage overbevisning. For min del kan du gjerne argumentere til du blir både gul og blå, men jeg vet at jeg har rett og du har galt.

Om du ikke har evne til å forstå samfunn på mikro og makro plan er denne diskusjonen døfødt med skyttergravskrig,

Punktum finale, lenge leve vitenskaplig bevis!

 

Igjen, dine "vitenskapelige bevis" er svada, biologi er en mye mer troverdig kilde enn samfunns-"forskning".

 

 

Miljø kan nok påvirke litt ja, men det er sannsynlig at det er genetisk. F.eks afrikanere kan ha utviklet aggressive personlighetstrekk for å tilpasse seg miljøet nede i Afrika. Eller de har rett og slett instinkter som gjør at de ser rødt når de ser folk som ikke er av deres egen rase. Dette fenomenet kan også finnes naturlig i hvite mennesker, men det blir "vasket" vekk av det multikulturalistiske skolevesenet. Og man skal ikke tukle alt for mye med naturen.

 

Logisk resonnement kalles visstnok ignoranse av multikulturalister som ole-marius, på samme måte som atheisme blir kalt ignoranse av religiøse.

 

Det er trist at det ikke finnes en gud oppe i himmelen, hvis jeg kunne velge at det fantes en gud og at jeg kom til "himmelen" etter jeg døde hadde jeg jo det, men det er ikke sannheten. HERP DERP.

Endret av thael
Lenke til kommentar

Intelligens er i stor grad arvelig men man kan ikke si at det er bare arvelig. For eksempel IQ: Estimates in the academic research of the heritability of IQ have varied from below 0.5 to a high of 0.9. Det betyr at det sannsynligvis er noe å hente på utjevning av sosiale forskjeller. Intelligens er i stor grad arvelig, dermed så sier det seg selv at viss du har forfedre som også vokste opp under fattigdom eller har fordre som var slaver (som mange afro-amerikanere har) så vil det i stor grad påvirke deg.

 

Samtidig så har gapet mellom svarte og hvites intelligens minsket.

According to James Flynn and others, the overall average Black-White gap has reduced by one third over the course of the 20th century. For example, the black men inducted into the US armed forces during World War II averaged about 1.5 standard deviations below their white counterparts. This improvement is also reflected in Black-White differences on school achievement tests, which have shrunk from about 1.2 to about 0.8 standard deviations. However, these improvements may have stalled for people born after the early 1970s.

 

En annen studie:

A study of French children adopted between the ages of 4 and 6 shows the continuing interplay of nature and nurture. The children came from poor backgrounds with IQs that initially averaged 77, putting them near retardation. Nine years later after adoption, they retook the IQ tests, and all of them did better. The amount they improved was directly related to the adopting family’s status. "Children adopted by farmers and laborers had average IQ scores of 85.5; those placed with middle-class families had average scores of 92. The average IQ scores of youngsters placed in well-to-do homes climbed more than 20 points, to 98."
Lenke til kommentar

 

En annen studie:

A study of French children adopted between the ages of 4 and 6 shows the continuing interplay of nature and nurture. The children came from poor backgrounds with IQs that initially averaged 77, putting them near retardation. Nine years later after adoption, they retook the IQ tests, and all of them did better. The amount they improved was directly related to the adopting family’s status. "Children adopted by farmers and laborers had average IQ scores of 85.5; those placed with middle-class families had average scores of 92. The average IQ scores of youngsters placed in well-to-do homes climbed more than 20 points, to 98."

 

Greit nok det, men vi kan da ikke adoptere voksne mennesker og miljøpåvirke de til å få høyere intelligens, samt. kan vi ikke ta barna dems og gi de til høytstående familier for å dra opp intelligens-nivået. Vi må la innvandrerforeldrene smitte sin lave intelligens i form av religion og holdninger over på barna sine så de kan videreføre den, desverre. Uansett om de kan forbedre sin intelligens eller ikke, så får de gjøre det i sitt eget hjemland.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, din patetiske ignoranse for vitenskaplig bevis er overlegent din vage overbevisning.

Hvilke vitenskapelige bevis har jeg oversett?

 

Punktum finale, lenge leve vitenskaplig bevis!
Hvilke vitenskapelige bevis?
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...