Gå til innhold

Passer Berbatov inn i United?


Latias

Anbefalte innlegg

Har inntrykk av at han er en sympatisk og ydmyk fyr

 

Ja, det skulle da strengt tatt bare mangle.

 

Skulle bare mangle? Hvorfor det? Det er ikke som om det er så jævla vanlig at fotballspillere er både sympatiske og ydmyke overfor hvilken klubb de spiller for.

 

Snakk om å være fundamentalt ute og kjøre. Det skulle selvsagt bare mangle at inntrykket ditt (og alle andres) av Berbatov er at han er ydmyk og symptaisk, all den jævla tid han ikke har gjort noe som helst utover det å oppføre seg eksemplarisk — på alle mulige plan.

Endret av CaptainOfCrush
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her var det jammen mange dumme folk samlet på én plass.

 

du er jævla smart du

 

Oi, slik sylskarp ironi er alltid like injurierende. : /

Er dette representativt for det gemene nivået på diskusjon.no? Gud bedre.

 

Her var det jammen mange dumme folk samlet på én plass.

Bra du drar opp IQ-snittet med det Pulitzer-verdige mesterverket ditt.

 

Åh, så herlig forutsigbart. Next.

Lenke til kommentar

Det skulle selvsagt bare mangle at inntrykket ditt (og alle andres) av Berbatov er at han er ydmyk og symptaisk, all den jævla tid han ikke har gjort noe som helst utover det å oppføre seg eksemplarisk — på alle mulige plan.

 

Misforstod innlegget ditt.

Men når man ser hva enkelte idioter skriver om han og omtaler han som her inne, så er det tydeligvis ikke noen selvfølge likevel. Men er helt enig i det du sier at det burde være det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Alle spillere som ble vraket fra troppen i dag, var med og satt rett bak United-benken. Bortsett fra én (om man skal tro Sky), nemlig Dimitar Berbatov. Skjønner faen ikke hvorfor han ikke var på benken i dag. Helt latterlig å vrake toppscoreren på den måten. Me think Berba har spilt sin siste kamp i United-trøya, dessverre.

Lenke til kommentar

Håper det var gode grunner til det. Om det faktisk er slik at han ikke fikk være på benken selv om han var frisk er det rett og slett for dumt. Berbatov kunne kommet inn i pausen for en Chica som absolutt ikke fungerte og snudd kampen til vår fordel. Er så jævlig lei meg på Berba sine vegne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, vinner PL med "rævva" mannskap samt at han lekende lett kom til finalen i CL med samme mannskap. SAF har vært over the top i følge enkelte i over ti år nå. Det begynner å bli komisk. Men om Berbatov selges, spesielt for så lite så er det en av de dårligste avgjørelsene hans jeg kan huske.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...