Gå til innhold

Den kalde kaféen


Anbefalte innlegg

Vanskelig å få til fornuftig feilsøking uten gpu  :ermm:

 

Rotet bort skruene til gpu-kjøleren, og har ingen ekstra liggende... så prøvde først med igpu. Fant ut at skruene på VRM-kjøleribben var samme type. :idea:  Så nå kjører jeg med to av fire skruer på begge deler og det ser ut til gå greit. 1.6ghz stabilt på 50C med gummistrikk-montert kjøleribbe fra en gammel i3 med en 120mm vifte liggende løst på toppen.  :lol:

 

Struper cpu-en på omtrent ingenting, og lar den kose seg med aida i lavt tempo... har holdt ut i 20 min nå uten å tryne så det ser ut som om det er håp enda.  :new_woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Drikk 2 six pack og gjør brekk på sløyden fra barneskolen :thumbup:

Planen var å trene etterpå. Alkohol i morgen. 

 

 

Da var CLU i hus. Nå var det bare å få låne en tvinge... Hmmm  :hmm:

Biltema er åpen enda :D

 

Ja jo... Men for en gangs bruk? Syns det er en litt dyr investering. 

 

 

Jeg har brukt min biltematvinge til å delidde mange cpuer, og til andre greier. Man får plutselig brukt for en slik skruetvinge flere ganger. 

Lenke til kommentar

Nope, ingen slike her. Har aldri brukt dem i min rig. 

 

 

 

Noen her som har et lite lager av 1/2 ID albuer i plast? :p Techbay er utsolgt, og får ikke svar på når de får disse på lager igjen.

 

Jeg mener da jeg hadde noe slikt once upon a time, men du skal være bra heldig om jeg finner dem igjen.

 

 

Hehe, var nok litt mye å be om :p

 

Bestilte fra aquatuning. De har veldig bra utvalg av sånne småting, og med 50,- i frakt blir det ikke noe dyrere enn å kjøpe her :)

 

Spent på hvordan det vil se ut. Tror de vil gjøre det mye å enklere å få til god kobling mellom rad og pumpe. De vil jo også gi mindre motstand i loopen siden de har samme diameter som slange (1/2"), i motsetning til vanlige vinkler på 1/4".

Lenke til kommentar

Flusha nettopp en loop for et forummedlem som kjøpte en maskin av meg for litt siden.

Loopen var fylt med DP Ultra blå blandet med farmasøytisk kvalitet destillert vann (HPW). Jeg bruker samme væske selv.

 

Av en eller annen grunn var all farge forsvunnet fra hans loop - etter relativt kort tid. Vi flusha loopen og åpnet pumpa og CPU blokk, men ikke noe særlig fargestoff ble funnet. Farge er jo en forurensning, men den hadde ikke felt ut. Den var bare vekk.

 

Det var det snåleste jeg har sett. Jeg har ingen problem med denne væsken selv - den er blå og fin - og har vært i bruk like lenge.

 

Yeye .. Fikk flusha og sjekka iallfall. Og satt inn litt mer areal.

God kveld med mekking.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Lyste inn i pumpa, kunne ikke se noe særlig (åpnet ikke hele huset, men impelleren var fin iallfall). Og CPU blokka var helt ren og fin. Koblet meg på kjøkkenkrana og kjørte gjennom store mengder (halv-)varmt vann i loopen samtidig som vi cyclet pumpa - det kom liksom ikke ut noe særlig. Drainet og byttet til klar væske - så får vi se hvordan det går fremover.

Kjørte AIDA64 en liten halvtime og CPU kjernene lå på 42-48 grader (3930K stock - åpent kabinett og litt kjølig i stua) så det så jo helt greit ut.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Hei, har et lite spørsmål om vannkjøling, og tenkte at det var bedre å spørre her enn å lage en egen tråd.

 

Jeg har tenkt litt på å bruke vannkjøling i min neste PC, som jeg nok kommer til å kjøpe rundt årskiftet, avhengig av når de nye generasjonene av cpu'er og gpu'er kommer ut. Kan noen si sånn cirka hvor mye et ferdig vannkjølingssystem for cpu og gpu koster? Jeg har sett noen anslag på amerikanske nettsider, men så er det jo ikke like mange produkt tilgjengelige her i Norge. Nå forstår jeg at du kan bruke veldig mye penger på vannkjøling, men jeg tenker på noe forholdsvis enkelt (om ikke nødvendigvis med de aller billigste delene).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...