Jump to content

Martin H

Medlemmer
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Martin H

 1. Korrekt! Svært pen i «oppusset» 4k-utgave..
 2. Bladerunner! EDIT! Må sies at jeg klarte før siste bilde
 3. Skrekkfilm fra 80-tallet. Huset er relevant for tittelen på filmen.
 4. Det er ikke Donald Sutherland. Ikke norsk-produsert, men det er fra 80-tallet. Relativt kjent skrekk-regissør.
 5. Alright! Her er ny oppgave:
 6. Skudd fra hofta; Pineapple express?
 7. Herlig! Slenger opp ny med en gang.
 8. Det stemmer! Absolutt kul film.
 9. Flott! Da legger jeg opp en ny:
 10. Jaguar xj6 .4.2 fullt kjørbar når den ble parkert. | FINN.no "Her er sikkert mange gode deler"
 11. Jeg bestilte 5600x fra elkjøp på Black friday, med bekreftet levering 13.01. Denne ble faktisk sendt igår, så det finnes håp!
 12. Sendingsbekreftelse fra komplett idag tidlig! Rtx 3060ti Msi Gaming Trio X på vei!
 13. Ok, det var jeg ikke helt klar over. Men ja, som du sier, så vil vel 3-4 punktet i taket være nok! Takk for innspill Tenkte et fast rammelerret, som da vil utgjøre mesteparten av denne falske veggen.
 14. Det er gips i tak også! Tror jeg skjønner hva du mener. Tror jeg kommer til å prøve å bygge ramme som festes til den ene veggen og i taket, og så lar den andre veggen være fri. Hvis jeg skrur 2x4 med ankeskruer i stendere i den ene veggen og langs taket, vil jeg tro det blir stabilt nok? Vil også bli litt enklere å ikke bruke hele rommets bredde. Lerretet veier kun 20kg, så er jo ikke mye vekt.
 15. Hei. Jeg skal iløpet av de nærmeste ukene gå til innkjøp av lerret og projektor. Jeg står mellom 100" og 120" lerret. Det som gjør 120" vanskelig er størrelsen, siden høyttalerne jeg har ikke vil få plass på siden (Klipsch RP280F). Samtidig ønsker jeg 120" når jeg først går til innkjøp av dette, for å få en viss størrelse på det. Problemet med høyttalerne kan fikses ved å bygge lerretet ut fra bakveggen og sette høyttalerne bak. Høyttalerne er 42cm dype, så bør forsøke å få lerretet ca 45-50cm ut fra veggen. Har noen gode tips til å få til dette? Jeg kunne tenke meg å forankre det til bakveggen, men vet ikke om Dreamscreen ultraframe 120" blir for tungt for ca 50cm lange armer ut fra bakvegg (tror det veier rundt 70kg(?)) Har ikke lyst til å borre i tak og kan ikke borre i gulv grunnet vannbåren gulvvarme. Har sett for meg følgende: Montere 2stk 1.5m lange 2x4 planker rett på de vertikale stenderne i bakveggen (gipsvegger), for å få 2 hektepunkt i topp og bunn. Deretter montere en hylleknekt f.eks som denne https://www.maxbo.no/hyllevinkel-t-profil-1891212-ghyllevinkelstaltprofil på de fastskrudde 2x4. Deretter legge en lang 2x4 over hylleknektene parallelt med bakveggen og skru 2x4 fast hylleknektene. Deretter montere skinnene til lerretet i 2x4 som er skrudd fast i hylleknektene. Tror dere det kan fungere, eller vil det blir for mye vekt såpass langt ut fra veggen? Er helt ny til slikt arbeid.. Dette er mitt forsøkte prosjekt av denne typen!
×
×
 • Create New...