Gå til innhold

Utfordring: Si "JA" i april


€uropa

Anbefalte innlegg

På lørdag så jeg tre venner filmen Yes Man. I inspirasjon av denne filmen, inngikk vi en pakt om å si "JA" til alle muligheter som byr seg, uansett hva de innebærer. Ja, det er barnslig.

 

Jeg gir den samme utfordringen til forumet. Si "JA" til alle muligheter i april. Hvis noen spontant ber deg reise til syden, svarer du "JA". Hvis mora di ber deg rydde huset, svarer du "JA". Hvis ei rykende fin dame ber deg med hjem, svarer du "JA". Det er ikke lov å si "nei" til noe som helst. Den som gjør det, har tapt.

 

Hvem tar utfordringen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det stemmer. Vi lovte hverandre taushetsplikt, så ingen andre kan bruke det mot oss, og vi kan ikke bruke det mot hverandre. Men på tre dager har vi gjort noen uvanlige ting. Jeg vet ikke om det vil gi dere mer eller mindre lyst til å delta:

 

Én venn ble nødt til å anstrenge seg i mattetimen da læreren kom og sa "Nå må du jobbe". De to andre må skinne seg på fredag. Og jeg har blitt slaven til ei jente i klassen.

 

Lenke til kommentar

Jeg synes at dette egentlig er en god idè. Det er ikke spesielt barnslig heller, slik jeg tolker det. Det kan fort bli barnslig hvis du skal ta ALT bokstavelig (gå og heng deg, sug meg, osv), men hvis man tenker seg at man gjør en livsstilendring mot å bli et ja-menneske så synes jeg egentlig at alle(1) burde melde seg på og gjøre et forsøk. Hehe.

 

(1): Dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er bra folk er forskjellige! :D

Lenke til kommentar

Blir vel nevnt mot slutten av Yes Man at det ikke skal tolkes bokstavelig, men at man skal si ja til flere ting enn du bruker å gjøre, innenfor rimelighetens grenser så klart.

Kan dog dukke opp muligheter man ellers ikke ville hatt, men mest sannsynlig har man ikke lyst på disse mulighetene uansett.

Så nei, er nok ikke med...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...