Gå til innhold

Anette Sagen åpner nye Holmenkollen


Zeph

Anbefalte innlegg

Under åpningsshowet på onsdag skal Anette Sagen hoppe først av alle og innvie bakken. Det er eit godt steg i retning av kvinnehopping.

K-punkt er 120 meter og bakken er 134 meter.

Tilløpet er delvis kledd, og en ny vindskjerm skal beskytte hopperne mot vind over kulen, Holmenkollbakken blir den første hoppbakken i verden med permanent vindskjerming.

 

De ca. 10 meter høye vindskjermene er vevd sammen av høykvalitetsstål, og vil skåne hopperne for om lag 50 prosent av vinden, står det i byggebeskrivelsene.

 

Dei øvrige som skal hoppe:

 

1. Anette Sagen

2. Bjørn Einar Romøren

3. Stig Sørensen Rud

4. Vegard Swensen

5. Espen Enger Halvorsen

6. Simen K. Grimsrud

7. Fredrik Bjerkeengen

8. Robert Johansson

9. Erik Lyche Solheim

10. Rune Velta

11. Jon Aaraas Ready

12. Christoffer Nygård

13. Atle Pedersen Rønsen

14. Thomas Lobben

15. Kim Rene Elverum

16. Kenneth Gangnes

17. Akseli Kokkonen

18. Tom Hilde

19. Johan Remen Evensen

20. Anders Jacobsen

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser heller ikke hvorfor Sagen plutselig er blitt en taper. Litt umoden har hun og venninner tidligere vært, men hvem som fremstår som en taper eller tulling i denne sammenheng, er uten tvil ledelsen i Kollenhopp.

 

Samtidig har vel hoppsporten tidligere vist at det er gretne gamle gubber som styrer der i gården. Vi liker ikke at Østerrike tviholder på et urettferdig system, samtidig har vi selv vært motstander av alle nye endringer i samtlige vintersporter. Vi hadde vel faste skøyter i 2-3 sesonger etter at resten av verden fløy rundt på klappskøyter. V-stil likte vi ikke. Vi var sikkert mot fristil også. :)

Lenke til kommentar

Ser heller ikke hvorfor Sagen plutselig er blitt en taper. Litt umoden har hun og venninner tidligere vært, men hvem som fremstår som en taper eller tulling i denne sammenheng, er uten tvil ledelsen i Kollenhopp.

 

Hvem som oppfører seg som en taper og hvem som er en taper er to helt forskjellige ting...

 

http://www.vg.no/sport/ski/hopp/artikkel.php?artid=593854

 

Bredesen og far til Sagen mener hvertfall at Anette er taperen i denne saken. Som i så mange andre saker.

 

Har forøvrig aldri likt anette sagen. Fremstår som en middelmådighet som er stor i kjeften. Men man må nesten ha en sånn frontfigur for å få gjennom noe, og der har hun vært god. Stått imot slag etter slag. Men føler virkelig ikke hun har vunnet en dritt når man ser hvordan hun blir overkjørt! Eg lo. Romøren vil for alltid være den første hopperen i kollen. Og der er morsomt hvordan han fikk til det :D

Lenke til kommentar

Ser ikke hvorfor folk skal ha noe i mot Sagen. Hun er en pioner for sin idrett. Synes hun ser langt bedre ut enn Romøren. Bedre i forhold til konkurrentene er hun også.

 

Når hun er valgt til å være førstemann utfor, så blir det smålig av Kollenhopp å sende sitt valg først. De kunne sendt en random hopper fra klubben, så hadde det vært langt mindre mas rundt det hele.

Lenke til kommentar

Jeg lurer på hva som feiler de høye herrene i hopp-Norge? Var de redd for at en av verdens beste kvinnelige hoppere skulle lande på kulen eller noe? Ja, VGNett sin overskrift er litt latterlig, men det er desto mer latterlig å sende 20 mannlige utfor før Sagen får hoppe. Æren med å hoppe først er nå blitt borte. Romøren burde forresten nektet, men han er tydeligvis like kåt som resten av de høye herrene, og hoppet først. Jentehopp kommer aldri til å få til noe som helst når de blir motarbeidet sånn som nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...