Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Hvordan er det mulig? DE HAR GJORT DET IGJEN! Drøm om å få alle medals, for Nemesis er tydeligvis bugget. Ser man på leaderboard så ser man at ingen har mer enn én nemesis kill, og det er umulig å få ribbon som heter "In a round, get 2 nemesis kills". Det samme dritet gjorde de i BC2 også der én sånn greie fucket opp for at man fikk den siste medaljen. Jeg er ingen achievements hore, men det irriterte meg grenseløst i BC2 at de aldri klarte å fikse det, og nå ser det ut til at problemet atter en gang eksisterer.

Supression Ribbon eller hva den heter er visst også ganske bugget, veldig vanskelig å få 7 i en match har jeg lest på BL-forumet.

 

Merket ikke noe bugs med pinsa i BC2 tho.

 

har tatt den en del ganger uten noe store vansker. kommer selvfølgelig ann på laget etc og.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde også en god runde i går, alltid moro å spille på diskusjon.no serveren på kveldstid! :)

 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4342804/1/354486474/

Ikke værst! Var innom en kjapp tur i går kveld jeg og, men gikk ikke like bra. Spilte alene så da har jeg en tendens til å få lavere score enn ellers.

 

Vi for ta noen runder i kveld! :p Men nå er dama så lei av at jeg har spilt hele uka så må ta en tur på Bohus og litt sånt først :p

 

Og nå er Skyrim ute, og snart ME3.. Not enough time...

Lenke til kommentar

Vil tippe normalen er på fra 200 til 400. Så si 300 da ;)

 

Jeg gikk inn i BF3 med en instilling om at stats ikke er viktig. Jeg skal spille som jeg selv vil. Vil ikke ende opp i en situasjon hvor jeg velger å gjøre noe for å få mer poeng selv, enn å risikere at vi taper kampen.

Men vanskelig å ikke se på stats i det hele tatt.

 

Har blitt en del slike "Give a shit"-moments også. Er jo ikke bra for SPM det xD

Lenke til kommentar

Personlig syns jeg at folk må få låv til å gjøre det de ønsker uten at det skal bli sure miner ut av det. selv om det innebærer f.eks. at et helt squad ligger og camper. Det eneste jeg har noe imot er idioter som tar en heli, fyller den opp med folk fra laget og kræsjer den rett i bakken 2 sec etter takeoff.

 

Er utrolig deilig følelse å snike seg rundt og ta checkpoints alene når mange på laget camper for så å flanke fienden rundt om kring. De blir ofte så konsentrert om camperne at de ikke bryr seg så mye om noe annet. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...