Gå til innhold

Har du et Lian Li PC-P80, trenger jeg din hjelp.


Anbefalte innlegg

På baksiden av døren på innsiden, sitter et avlangt metalldeksel festet med to små skruer. på innsiden der er kabler/strøm til viftene. Jeg trenger et bilde fra innsiden der om noen kunne vært behjelpelige med det :)

 

Saken er som følger: For noen dager siden dyttet jeg opp døren, og tydeligvis har plasthengslene blitt slitt etter X antall opp og igjen med den døren, så hele døren ramlet ned fra rundt en halv meters høyde, og røsket ut den hvite kontakten som det sitter en rød og en svart ledning ned i. Jeg skal fikse dette, men jeg trenger å vite hvor den svarte skal og hvor den røde skal sitte. Det er i tillegg 3 hull, men bare 2 ledninger.

Aner meg at det ikke er så smart å prøve å feile her ;)

 

Hadde vært fint om noen kunne hjelpe, tar to sek :)

Endret av PrayingMantis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Har holdt på med den skiten her siden Februar og ikke kommet noe lengre enda.

 

Veldig rævva kundeservice via microplex.no om jeg får si så.

 

Kontaktet dem først via mail. Fikk raskt svar, og en kar ba meg sende bilder via mail. Jeg svarte dager etter og sendte med bilder. Dagene gikk, ukene gikk osv. Inget svar. jeg sendte ny mail til han og jeg sendte samme mail direkte til microplex.no i håp om at en annen plukket opp tråden. Fortsatt inget svar. Dagene gikk, ukene gikk, og til slutt ble det måneder ut av dette. Tok så opp telefonen 22 mars og ringte dem. Kom faktisk direkte til han jeg først fikk svar fra, og han fant frem mailen min på et blunk. Veldig merkelig at han da ikke har giddet å svare meg på mailen.

Han sa så at han skulle sende mail til Lian Li og spørre om de hadde slike løse deler til meg, og jeg fikk en kopi av mailen han sendte meg. Han spurte dog kun om et av festene, men jeg trenger faktisk begge, altså oppe og nede.

 

Nå er det pokker meg gått 1 måned til og jeg har hverken sett eller hørt noe som helst.

 

Jeg har vært høflig hele tiden og kun spurt om det er mulig å kjøpe disse festene.

 

nå begynner tolmodigheten min og settes på prøve. Hvorfor i HELVETE klarer ikke microplex.no og svare på mailene sine, og hvorfor i helvete skjer det INGENTING !!!! Jeg trenger å kjøpe disse festene, men den norske importøren gir totalt faen, og har vært neglisjerende fra dag én.

Skal ringe dem på mandag, og om jeg ikke får en oppklaring, så kommer jeg aldri til å handle av dem igjen, det er helt sikkert.

Endret av PrayingMantis
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Drøyet litt det her, men microplex har herved mistet meg som kunde.

 

Sendte dem en mail igjen for en ukes tid siden, og tok en ny uke før de svarte på den:

 

Hei!

 

 

Problemet er nok først og fremst at du ikke har kjøpt kabinettet fra oss, men i utlandet eller fra parallellimporterende bedrifter.

 

Det tar en del tid og administrere slike henvendelser og vi er ikke spesiellt interessert i å bruke tid på det når du i utgangspunktet ikke har kjøpt kabinettet fra oss.

 

Her spør jeg om å få kjøpe en Lian Li vare av dem, men ettersom det er til et kabinett som ikke er handlet av dem, ettersom de hadde 1mnd levering, så velger de å bruke laaaaaaang tid på å svare meg, og håper på at jeg bare glemmer hele greia.

 

Om jeg hadde spurt om å handle en sidedør til kabinettet, så hadde jeg vel ikke fått lov til det heller, fordi kabinettet ikke er handlet hos dem.

 

Jeg har handlet et annet Lian Li kabinett der og diverse andre ting også, men det er ikke av betydning. Snakker om kundeservice...

 

Så, da har de mistet en kunde for særdeles slett kundebehandling...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...