Gå til innhold

mac vs pc?


Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

jeg tror at dette er det rette stedet å spørre. jeg sitter å ser på "i'm a mac & i'm a pc" reklamene på youtube.

 

Se filmen hos Youtube

 

og jeg sitter bare her med et merkelig utrykk etter å ha sett på. er ikke mac bare produsert av apple? er de fleste programmene laget av apple? pc er vel ikke laget av et selskap, bare operativ systemet windows er laget av microsoft. på pc kan man vel bytte ut det meste?

 

jeg bruker pc, men er ingen hardcore fan. lurer bare på hva dere mener om "i'm a mac & i'm a pc" reklamene.

 

edit: hvorfor sier at at pc bare er for tall og slik? trodde pc var mer for spill.

Endret av Slettet-T9cKWhDpN0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

de reklamene er bare dårlig propaganda fra apple sin side.. halvparten av det som nevnes i disse reklamene er bare bullshit..

 

apple rakker bare ned på motstandernes negative sider.. ja greit.. mac maskiner er pene, men de er overpriset til månen, har lite funksjoner utenfor området surfing/redigering, og programstøtten er begrenset.. OG mac kan også få virus, det er bare det at de som lager virus dritten er ute etter å skade flest mulig, og med en ca fordeling av OS slik: windows 80%, OSX 15% og linux 5% så sier det seg jo selv hvem man lager viruset for..

Lenke til kommentar

Hva er det egentlig du lurer på?

 

Mac og OSX er laget av Apple, en PC kan produseres av så godt som alle som vil og Windows er laget av Microsoft.

 

Flytter denne til Mac-kategorien. Der jeg føler den passer best, hvis noen er uenige send meg en PM :)

 

edit: stygg leif.

Endret av hernil
Lenke til kommentar

Forslag til en litt mindre "provoserende" emnetittel tas imot på PM, eventuelt kan TS gjøre dette selv når han eller hun finner ut hva tråden handler om.

 

Selv om emnetittelen (i skrivende stund "mac vs pc") er selve lyset for fanboyfluene fra begge sider så prøv å unngå å gjøre dette til en av de utallige diskusjoner om emnet. Takk!

 

Tilbakemeldinger tas som vanlig på PM og ikke i tråden :)

Lenke til kommentar

Dette er ikke bare reklame, dette er propaganda. En Mac er forsåvidt også en PC, det er bare kranglelystne macfanboys som vil argumentere mot det.

 

 

..er det forresten noe i denne videoen som kan "stemme"? At videoer laget på det de kaller for en PC ender opp med transvesitter mens Mac ender opp med damer?

 

. . .

Endret av ArilC
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

kanskje noen av programmene som følger med mac fra starten av er bedre? windows movie maker i xp er helt forferdelig å bruke, låser seg hele tiden. men man kan jo bare skaffe seg ett nytt program, og de er det mange av til windows.

Lenke til kommentar

Reklame er reklame – og dette er selvsagt en karikert versjon av virkeligheten. Antivirus driver de færreste Apple-brukere med, tilsynelatende uten store problemer (unntak for de som laster ned piratkopiert programvare). iLife-pakken som følger med er mildt sagt overlegen Windows Movie Maker & co., og skal du kjøpe noe tilsvarende til Windows er fort mye av prisforskjellen borte. Ellers stemmer det jo at Macene har kamera, at den magnetiske strømtilkoblingen er kjekk (har reddet mine maskiner mange ganger), at Vista hadde mange rare sikkerhetsvarsler, at du kan kjøre dualboot med Windows osv.

 

(Men det de ikke nevner er at Office 2008 (siste Mac-versjon) ikke har Visual Basic. Duger ikke for tunge brukere. Office 2003 er eneste område jeg synes Windows er klart overlegen i den bruken jeg har.)

Lenke til kommentar

I grunn stemmer det aller meste (med unntak av innebygd kamera, som jeg ikke forstår at Apple har giddi å lagt vekt på), de har bare overdrevet det noe i Apples favør, i likhet med absolutt alle andre reklamer som sammenligner et produkt med et annet.

 

Skall jeg si dere noe? Abselutt allt på mac er helt "grått", bare se etter, mens windows har mye mer farge og kulere design på operativsystemet.. Ingen som har tatt opp det-.-

sitter å skriver på min ipod toutch, og allt er helt grått, blir nesten depirimert av allt det gråe.. Å ikke spekuler med meg om det, se etter selv-.-

 

Virkelig? Jeg kan ikke fordra noen av Windows-designene. Men det er vel fordi jeg er så "minimalistisk og moteriktig", ikke fordi jeg ikke er den samme personen som deg.

Endret av boffeeen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...