Gå til innhold

Den store iPad tråden.


Sisyphus

iPadilicious?   

570 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe / har du kjøpt én iPad?

    • Ja! Har syntes denne var fantastisk fra dag 1!
      202
    • Var skeptisk først, men har tenk å kjøpe én!
      79
    • Nja.. kanskje litt senere.
      88
    • Venter på en annen tablet.
      60
    • Ser ikke helt bruksområdet .
      141


Anbefalte innlegg

Har nå skaffet meg iPad (etter lang tids skepsis). Fungerer aldeles glimrende til sitt bruk. Et "fengsel", ja vel, men et ganske behagelig "fengsel".

 

For de som ikke har gjort det vil jeg forresten anbefale å lese BEGYNNELSEN av denne tråden. Alltid underholdende å se hvor skråsikre folk er... Mange som lurte på hva en sånn dings skulle være god for, og flere som mente den ville floppe. "Garantert". Ser ikke helt slik ut: http://www.hardware.no/artikler/pc-salget-vil-fortsette-a-falle-kraftig/133786

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, må si meg enig i at det er et ganske behagelig fengsel!

 

Fikk forresten testet ut iPad mini i går og må si jeg får veldig lyst på en selv. Likte alt med den, vekten er veldig fin og selve størrelsen i seg selv synes jeg er helt perfekt, mye lettere å ta meg seg rundt osv. Så klart godt fornøyd med min iPad 3 gjenerasjon også, men akkurat nå frister det mer med enn iPad mini :hmm:

Endret av ChristofferRudi
Lenke til kommentar

Må si at iPad Mini imponerer meg mer og mer. Joda riktignok bærer den litt preg av å være 2th gen maskinvare fremfor 3. som hadde vært ønskelig, men den er ikke plagsomt treg noen plass og iphone 4 blir en sinke i sammenligning.

 

Det som virkelig imponerer meg er hvor godt den "lavoppløste" skjermen faktisk fungerer. Nettsider skaleres helt perfekt og alt er sylskarpt og man legger ikke merke til noe aliasing med mindre man stopper helt opp og nistirrer på detaljer. Med gode lesebriller justert kun for 1 måned siden er jeg mektig imponert.

 

Jeg var megaskeptisk til oppløsningen etter erfaring med dårlige EeePc'er i samme sjiktet men her viser Apple hvordan det bør gjøres. Det eneste jeg angrer på nå er at jeg ikke kjøpte den med en gang.

 

 

Posted on my iPad ofc. ;-p. Jeg har en småsjalu laptop og MBP som nesten ikke brukes etter at Minien kom i hus. Skal jeg dog skrive mye så merker jeg at nettbrett blir litt anstrengende ift tastatur.

 

EDIT:

Eneste som krever litt tilvenning er å skrive med tommlene på så stor skjerm når man er vant til 3,5" men med tastatur-splitt går det som en lek :). Selv i landscapemode. Hele dette inlegget ble skrevet med tomlene.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Ble kjøpt iPad Mini til minstemann i huset, han er nå 13.. Prøver å hjelpe med å sette opp og lage en Apple-Id -konto til han, men får det f... meg ikke til!

 

Jeg får bedskjed om enten "tjenerfeil", eller "kan ikke opprette konto for øyeblikket"..

 

Noen som vet hva greia er?! Har er født i 2000, prøvde også med 1999 for å sjekke.. Har prøvd med og uten kredittkort, to forskjellige kort med to forskjellige navn.. Får bare bedskjed om at jeg ikke for opprettet konto, uten forklaring på hva som er feil..

 

 

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar

"Dette er en test av vanlig tastaturtouch metode på iPad Mini uten splitt i tastaturet." Dette går til nøds men flaten blir litt liten men helt greit alternativ til tommelskriving med splitt.

 

Noen som vet om BT tastatur til iPad?

 

Vet at coop obs har hatt et til ca 300 kr. Futteral med innebygget bt-keyboard.

Regner egentlig med at det da finnes mange versjoner av slike.

Lenke til kommentar

Noen som vet om BT tastatur til iPad?

Du tenker på et som er tilpasset iPad mini? Dette for eks: http://www.logitech.com/en-us/product/ultrathin-keyboard-mini , finnes også for vanlig iPad: http://www.logitech.com/en-us/product/ultrathin-keyboard-cover?crid=1240 . Har sistnevte selv, etter å ha prøvd http://www.targus.com/uk/product_details.asp?sku=AKB32UK først. Det klikket etter noen dagers bruk, mens Logitech har funket fint snart 1 år nå.

Lenke til kommentar

Hvordan lager man sånn bilde der det står hvor mange dager det er til noe skjer? For eksempel om du har bursdag så kan det stå "214 days until birthday"

Det er egne apper som du finner i App Store. Jeg har ingen apper for hånden nå, men et raskt søk på Countdown gjør nok susen :)

Lenke til kommentar

Hei!

Jeg vurderer å kjøpe meg Ipad nå. Da jeg ikke har nett-tilgang, blir 3/4G det primære.

Da nettbrettet kommer til å brukes mye til Skype og noe nett-tv, er det mulig at nedlastningen blir stor iløpet av en måned. Ser endel leverandører har grense på 5gb, da de senker hastigheten.

 

Hvilke abonnement anbefaler dere? Ser at OneCall har et greit tilbud

Lenke til kommentar

Er det dumt å kjøpe iPad nå?

 

Spørs hvor kravstor du er. De fleste blir garantert fornøyd med å kjøpe en Ipad 4 eller Ipad mini nå.

 

Jeg sitter litt på gjerdet fordi jeg kunne tenkt meg ipad mini, med retina. Eller en Ipad 4 med lavere vekt og ipad mini formfaktor. Dette er noe Apple med stor sannsynlighet kommer til å lansere ved neste ipad utgivelse, som er i høst. Luksusproblem :p

Endret av SaReX
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...