Gå til innhold

Heroes of Newerth diskusjon og info


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og hvilke andre achievements har disse norske gutta gjort? Det eneste jeg kan se sålangt er at de tilsynelatende har blitt knust (ifølge enkelte, så ikke klippet) av relativt god motstand. Med den logikken er kompisgjengen min i verdensklasse fordi vi har blitt knust av noen av de beste i verden :)

Lenke til kommentar

Vil fraråde alle å spille EM, det er rett og slett ikke balansert i det hele tatt. Ser veldig mange nybegynnere som spiller EM games og blir voldtatt av chronos, som deretter klager noe fryktelig over hvor "overpowered" chronos liksom er.

Klart han er bra i EM games, chronos handler nesten bare om å få så mye penger som mulig og rape endgame, men jeg vil ikke kalle han overpowered, i allefall ikke noe mer enn de fleste andre carries. Plukk noen nukers/gankers og drep han tidlig og ofte gjennom gamet, så skal dere se han ikke er så overpowered som han virker som. Hindrer du farmen hans er det lite han får gjort utover i gamet :)

Et lite tips til dere som er nye til spillet: Spill SD/AR/BD mode. I starten er det viktigste å lære seg alle heltene, så dere vet hva dere må passe dere for/utnytte/countre etc. Man kan spille en helt 20 ganger,men likevel suge,fordi man rett og slett ikke vet hva fienden kan.

F.eks er det lurt å vite hva bloodhunter sin ulti gjør,før du vanisher med scout og beiner av sted med 50% movespeed :p

Etter å ha introdusert en 4-5 kompiser til HoN merker jeg at de som prøver ut alle heltene og hvertfall lærer seg basics og litt om heltene har en MYE raske læringskurver enn de som finner

"yndligshelten(e)" og for det meste holder seg til disse.

Endret av Kattzor
Lenke til kommentar

Appropo Blood Hunter, spilte med en devourer, lategame hadde han sinnsykt mye Hp, bottle med haste, Barbed armor og BH sin ulti, det er det mest komiske jeg har sett i hele mitt liv. Tror ideen ligger på hon sitt forum, tror han fikk den derifra. creds til han som fant på det der haha.

 

For de som ikke skjønte det så døde BH fort.

Lenke til kommentar

Ultien til BH er physical. Og såvidt jeg vet er Barbed Armor all damage.

 

Dette er feil, med mindre eg ikkje har fått med meg nyaste patch eller noko.

 

"Affector"-en* til Hemorrage er Magic, og Damagen er True Damage. Ingen av delene er physical, men Barbed Armor returnerer, som du sier all damage - også true damage, i form av Hemorrage.

 

 

 

* Dette er navnet på variabelen/tingen i koden som bestemmer hvilke targets som kan bli påvirket/truffet av abilitien. Ein kan ikkje bli hemorrage'a mens man er i f.eks. Shrunken Head.

Lenke til kommentar

 

Dette er feil, med mindre eg ikkje har fått med meg nyaste patch eller noko.

 

"Affector"-en* til Hemorrage er Magic, og Damagen er True Damage. Ingen av delene er physical, men Barbed Armor returnerer, som du sier all damage - også true damage, i form av Hemorrage.

 

Sjekket opp, og dette stemmer ja. I stand corrected.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Baaah !

 

har samma problem som han her

 

just downloaded this game, running it on a last-generation macbook pro. everything goes fine in the tutorial until i need to transfer the mana tube from my stash to my inventory, at which point i simply can't. it is also impossible to move anywhere or close the buy menu. As such, it is impossible for me to progress. I tried skipping to the next part of the tutorial, as well as playing a practice game, but both resulted in similar problems IIRC. Is this a known bug? Is there anything i can do about it?

 

i online kamper kan eg ikkje gjøre en drit i shopen og kan heller ikkje ta den vekk..noen som vet noe svar ?

 

ps har ikkje mac, og eg har reinstallert spillet, og samma feil kommer

Endret av Existence
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...