Gå til innhold

Ryktebørsen 2010 - Transferrykter her!


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tottenham manager Harry Redknapp has admitted his interest in Uruguay and Atletico Madrid striker Diego Forlan.

 

Sukk, blir rett og slett skuffet om Spurs henter flere spisser. Crouch, Keane, Pavlyuchenko og Defoe, i tillegg har de dos Santos som imponerte i VM. Skulle nesten tro at de konkurrerer med City om å få flest mulig spisser.

Lenke til kommentar

West Ham skal jakte Pablo Barrera(£3m), Steve Sidwell(£3m), Fredric Piquionne(Lån?), Loic Remy(£12m) og Neymar(£16m).

 

Hvordan vi med en gjeld på 100 mill skal klare å få fram disse pengene på er jeg skeptisk til. Har ikke veldig tro på at vi får Remy eller Neymar, med mindre Chelsea er med på Neymar-dealen det har blitt ryktet om.

 

Pablo Barrera ser ut til å gå i orden, og for bare £3m tror jeg det er et bra kjøp. Han imponerte veldig for Mexico i VM.

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

08.17 West Ham have emerged as favourites to land Mexico winger Pablo Barrera, with Everton also in for the Pumas ace

 

Barrera er vel ikke bekreftet noen plasser så vidt jeg kan se, men partene er nok i samtaler, det stemmer. En kjempesignering av West Ham igjen, det må jeg si. £3m for denne karen er et ran i åpent dagslys.

Endret av Game
Lenke til kommentar

Leser på de engelske West Ham forumene der de både har funnet flere mexicanske artikler som påstår at han er enig om 4-års kontrakt og en insider som snakker litt på forumet(han visste om Ilan før han kom). Det står også at prisen er noe høyere på £5m, men det er vel egentlig bare rett og rimelig. Fortsatt godt fornøyd med det.

 

Dan Gosling fra Everton skal visst også ønske seg til West Ham. Han har ikke kontrakt med Everton lenger og kan gå gratis til West Ham om de trekker det lengste strået. Samtidig fortsetter snakket om de mer usannsynlige Neymar, Dorrans og Remy. Større mulighet er det for en av keeperne Rais M'Bolhi(keeperen som sto de 2 siste kampene til Algerie) eller Piet Velthuizen(kommende Nederlandsk landslagskeeper) som begges ryktes å være på vei. Overgangen til Frederic Piquionne ser ut til å ha stoppet.

 

Mye som skjer i West Ham for tiden, blir spennende å følge. Men det blir en knalltøff åpning mot lag som Villa, Man Utd, Chelsea og Tottenham i de første rundene.

Lenke til kommentar

09.07.2010

 

- Manchester United har i en lengre periode vært ute etter Inter og Nederland playmaker Wesley Sneijder. Det så lenge ut til at Sneijder muligens kunne forlate Inter, men spilleren selv avslår alle rykter. – Det er riktig at Manchester United har kontaktet Inter i denne saken, og det er jeg helt og fult klar over. Men jeg har ingen intensjoner om å forlate Inter i nærmeste fremtid, sier Sneijder til NOS. Det ser dermed ut til at Manchester United må se etter andre alternativer etter å styrke midtbanen.

www.goal.com

 

- Luis Suarez som satt ballen i mål hele 49 ganger for Ajax ifjord er en het spiller på markedet. Real Madrid skal være favoritten til å skaffe seg 23 åringens underskrift, men både Tottenham og Manchester United er interessert i spydspissen. Suarez har scoret 74 mål på 97 kamper for Martin Jols mannskap. – Jeg tror at de fleste rundt Ajax forstår at det kan bli vanskelig å beholde meg, sier Luis Suarez i et intervju med The Sun.

www.thesun.co.uk

 

- Rafael Benitez gikk nylig fra å bli sparket i Liverpool til å få jobben i Inter. Han har kort sagt hatt det travel og spansjolen ønsker å raide gamleklubben. Javier Mascherano og Glen Johnson skal være de heteste kandidatene. Særlig førstnevnte skal være aktuell. Mascherano skal være priset til £30,000,000. – Jeg vet at Mascherano og Benitez har et godt vennskap, var uttalelsene 24 åringens agent kom med.

www.dailystar.co.uk

 

Innlegg hentet fra bloggen min...

Lenke til kommentar

10.07.2010

 

- Chelsea skal vist nok være klare til å legge inn et bud på £30,000,000 for Fernando Torres. Det ryktes at spansjolen ønsker seg vekk fra the kop etter den dårlige fjorårssesongen. Chelsea eier Roman Abramovitsj har de siste årene holdt på pengene, men det ryktes at russeren skal være svært interessert i overgangen. El Nino har ikke hatt noe godt VM, men spiller likevel VM finale søndag kveld.

Goal.com

 

- Tottenham manager Harry Redknapp skal være svært interesser i å forsterke stallen fremfor neste sesong. Laget hans skal ut i Champions League og den nyeste kandidaten skal visst nok være Everton spiller Steven Pienaar. Sør-Afrikanske Pienaar skal være et andrevalg om ikke Joe Cole signerer.

Thesun.co.uk

 

- Mario Balotelli har lenge vært en populær mann i Manchester. Både United og City er interessert i en overgang, men nå håper Roberto Mancini han velger de lyseblå fra Eastlands. Inter har allerede sagt seg villig til å selge, dette etter en krangel i spillergruppen. Likevel skal prisen ligge på svimlende £18,000,000. Balotelli spilte under Mancini da han var i Inter. Ungutten regnes som en av verdens største talenter. Samtidig skal Wolfsburg spiss Edin Dzeko også være ønsket av City.

Thesun.co.uk

Endret av joecole
Lenke til kommentar

11.07.10

 

- Sunderland planlegger å legge inn et bud på £7,000,000 for Michael Carrick. Manchester United spilleren har ikke slått seg helt til rette i laget, men har for all del levert godt nok. Engelskmannen var i forrige uke linket til Galtasaray, da skal prislappen ha lagt på £6,000,000 og mye tyder på at det kan bli kamp om spilleren.

Dailymail

 

- Joe Cole står nå uten kontrakt og har fortalt Chelsea at han ikke ønsker å forlenge. Både Liverpool, Arsenal og Tottenham har lagt seg langflate for Cole, men nå vurderer driblefanten også Europa som et alternativ. Han har nemlig fortalt sin agent at både La Liga og Serie A er svært interessante. AC Milan og Valencia skal stå

klare med lommebøkene.

Dailystar

 

- Ancelotti utelukker kjøp av Kaka. Carlo Ancelotti fortalte pressen at han gjerne ønsket å signere sin tidligere elev, men at han var ganske sikker på at Real Madrid ikke ønsket å selge. – Kaka ville gjort det godt for meg fordi jeg kjenner ham, var hans kommentar til italienske Il Giornale. – Men dessverre kan han ikke komme. For det første ønsker ikke Real Madrid å selge… Fortsatte

Ancelotti.

Goal.com

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...