Jump to content

Aldrack

Medlemmer
 • Content Count

  1488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)
 1. Herlig historietime fra Nas sitt nyeste album. Anbefales!
 2. Ser det ble litt feil låt over. Det var den første som het its the pee. Her er originalen til remixen som kom i sommer
 3. Legger også ved originalen. Litt dårligere kvalitet, men det var så fint bakgrunnsbilde!
 4. Fin remix av en nesten 25 år gammel låt!
 5. Denne dukket opp for litt siden. Litt nytt, men likevel gammelt
 6. Noen som vet hvorfor sysselsettingen måles i aldersgruppen 15-74, mens uføre måles i aldersgruppen 18-67? Virker umiddelbart litt rart å ha to ulike aldersgrupper for disse viktige statistikkene. https://www.ssb.no/arbeid-og-lonn/sysselsetting/statistikk/arbeidskraftundersokelsen https://www.ssb.no/sosiale-forhold-og-kriminalitet/trygd-og-stonad/statistikk/uforetrygdede
 7. Skaff seg selv et godt grunnlag for å styre de prosjektene og aktivitetene du har ansvaret for. Bruk anleggslederne for å få oppdaterte fremdriftsplaner, budsjett og risikovurderinger. Jeg ville prioritert mest tid på de prosjektene som har størst risiko. Husk også at det er en del oppgaver som ikke må gjøres nå i fellesferien. Det er aksepteres som regel av kunder og samarbeidspartnere.
 8. I utgangspunktet er det antagelig en del roligere hos rådgiver (har selv kun vært hos byggherre og rådgiver, ikke entreprenør). Det blir selvfølgelig travle perioder her også, men du sitter ofte litt lengre unna anlegget, og er ofte også inne i prosjektfaser før byggingen starter. Bachelor kan være et lite minus, men det kommer helt an på hvilke fagretninger du ønsker å jobbe innen. Jeg tror den avdelingen jeg var i hadde ca 15-20 % med bachelor. Bare spør om det er mer du lurer på.
 9. Gammel godbit! O.C og Pharoahe i godform Edit: Noen som har gode tips til hvor man kan fange opp nye låter? Må innrømme at mye av det som er lettest å oppdage gir minimalt med glede.
 10. Svak dømming. Fortjent at England vinner, men den straffen tar bort all glansen. Sterling detter lettest av alle spillere jeg vet om. Ekkel type.
 11. Enig. Tv2 blåser jo opp enhver situasjon. Blir helt matt av sensasjonsjaget i den kanalen. Skal bli en befrielse å få PL fra noen andre etter neste sesong!
 12. Belgia er i alle fall oppskrytt! Veldig skuffende, spesielt offensivt. Fullt fortjent seier til Italia!
 13. Karma Poggen. Hjelper ikke være konge etter et mål når du skrur av og mister på midten. Typisk PP. Fantastisk kamp da!
 14. EMs heldigste så langt Belgia. Elendig kamp, men går likevel videre. Oppskrytt i mine øyne.
 15. Flott skudd! Litt svakt av keeper. Går nesten midt i mål. Bra for kampen!
×
×
 • Create New...