Gå til innhold

Morsomme og teite hendelser i MW2!


Anbefalte innlegg

Hey, her kan du fortelle om dine morsomme, litt utenom det vanlige, hendelser som har skjedd deg i multiplayer-delen av MW2 :)

 

Selv fikk jeg en Care Package i går, og like før den blei droppa på bakken løp en teammate og venta på den for å ta den. Det som skjer er at hele pakka faller oppå han og han blir knust. Karma ftw!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg fant en fyr spille CS istedet for å drepe!

19Dec_Saturday_f6fk6e-thumbnail.jpg

 

Neida. Var en litt morsom hendelse tidlgiere idag. Var en på det andre laget som requesta care package, så løp jeg mot helikopteret der den slapp pakken ned, skøyt fienden og tok pakka selv. Rett etter på ser du "Player XX has lefted the game" xD

Lenke til kommentar

Opplevde en merkelig bug/lag på FFA for en liten stund siden. Vet ikke helt hva som skjedde, men må ha vært noen alvorlige problemer med hosten.

 

Det førte ihvertfall til at alle untatt meg frøs helt opp og kunne ikke bevege seg. Jeg løp rundt og skjøt på folk som stod helt stille i ihvertfall 3-4 minutter. Var ganske så digg faktisk. Fikk en nice kilsltreak før folk begynte å bevege seg igjen.

Endret av Cuz
Lenke til kommentar

Spilte en Search & Destroy her da det var overtime, meg mot den beste på andre laget. Fikk opp UAV og skulle drepe han lett. Hoppet frem og døde momentant.

På killcam ser man at han har en Throwing Knife fremme og hiver den. Den hopper jeg riktig nok over og han bommer grovt. Men jeg dør senere allikevel. Det som må ha skjedd var at kniven traff veggen bak meg og falt tilbake på meg og drepte meg.

 

Nesten lik hendelse skjedde senere da en fyr skøt et launcher skudd som traff bakke, vegg, vegg i et hjørne og meg i ryggen og jeg døde av et impact skudd som det heter. Jadda...

Lenke til kommentar

Jeg spiller ground war på terminal og mitt lag eier det andre laget så to dudes på det andre laget fra samme klan bestemmer seg for å være morsomme og setter seg med riot shields i den delen som connecter flyet med terminalen. Vel på det tidspunktet har jeg ca 19 kills i killstreak og er tom for kuler på main våpenet (forflytter meg da til den delen av terminalen som flyet er connecta til) så jeg bruker sidearmen til å drepe ca 4 stk (så jeg har 23 i killstreak) som popper opp bak dem. Men når jeg da er tom for kuler på sidearmen og bare har 2 kills igjen til nuke så løper jeg inn i den gangen de er i, kniver dem begge og nuker:)

 

Var ihvertfall veldig artig der og da :)

 

Her er bildet etter nuken btw:

post-89714-1261954091_thumb.jpg

 

edit: bildet funket ikke første gangen

Endret av sureup
Lenke til kommentar
Hvordan i alle dager klarte du å knife to stk med shield når de sto ved siden av hverandre?

 

Hva mener du? To stk med riot shield er ikke nok til å blokkere hele den gangen, og uansett så bevegde de seg litt hele tida. + jeg glemte å nevne at jeg kastet inn en flash som desorienterte de litt så de stod etter hverandre langs veggen da jeg kniva. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...