Gå til innhold

Iron Maiden - Koengen, Bergen - 11. august 2010


huf

Anbefalte innlegg

Tar meg den frihet igjen å undervise forumfolket i hvordan man skaffer seg billett til slike ting: Møt opp på et Billettservice-utsalgssted når salget starter, gjerne litt før. Ikke sats på telefon og internett. Salgsterminalene i butikk har førsteprioritet, og går ikke ned før hele systemet er nede. Når telefonlinjen tetter seg og serverne kneler, er det altså fremdeles mulig å få kjøpt i butikken. Tror enda jeg har til gode å oppleve at ikke alle som står i kø om morgenen får, om den så strekker seg rundt kvartalet.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Apollon har jeg lagt merke til har solgt billetter til slike konserter. Men hver eneste gang jeg har reist til et postkontor har jeg fått beskjed om at jeg må enten bruke telefon eller internett.

 

Skulle gjerne tatt turen og kjøpt det på Apollon, men blir vell utsolgt før jeg får tid, og noen reservasjon regner jeg med ikke er tillatt.

 

Men hadde ikke dere mange Metallicabilletter igjen da de var her, pga mange som ikke visste at man kunne få på Apollon?

Lenke til kommentar

Hvis jeg stiller med i kø utenfor Grieghallen 1 time før salgstart i morgen? Hvor lang tid tror dere det tar før jeg får billettene da?

 

Jeg har dårlige erfaringer med å handle billetter på nettet, men jeg må rekke noe på skolen som begynner kl 10. Derfor er jeg litt nervøs for at det vil ta veldig lang tid om jeg stiller meg i kø utenfor Grieghallen.

 

Har dere noen erfaringer med hvor lang tid det tar? Som sagt har jeg ingen problem med å stå i kø 1 time før billettsalget starter.

Lenke til kommentar
Til Maiden-konserten på Valle Hovin måtte jeg droppe noen timer for å stå i telefonkø.

 

Og då vart ikkje konserten utselt heller. ;)

 

Det skal bli litt artig å sjå kor stor pågang det blir i morgon. Denne gongen er det jo tross alt berre ca halvparten så mange billetter som blir lagt ut.

Lenke til kommentar
Billettkø er jo mye viktigere enn skolen. Til Maiden-konserten på Valle Hovin måtte jeg droppe noen timer for å stå i telefonkø. Læreren (som forøvrig er Maiden-fan) hadde full forståelse for det og skrev ikke engang fravær :p

 

Vanlige skoletimer kunne jeg lett droppet. Men det er et arrangement på fredag jeg ikke kan droppe for billettkø. Derfor tror jeg at jeg må ty til billettservice.no på fredag. Jeg kan sitte med en Pc på fanget og håpe på det beste. Med noen hjelpsomme venner som også kan sitte på billettservice på egne PC-er så satser jeg på at det går bra.

Endret av ArsEna
Lenke til kommentar
Til Maiden-konserten på Valle Hovin måtte jeg droppe noen timer for å stå i telefonkø.

 

Og då vart ikkje konserten utselt heller. ;)

 

Det skal bli litt artig å sjå kor stor pågang det blir i morgon. Denne gongen er det jo tross alt berre ca halvparten så mange billetter som blir lagt ut.

 

Visste jo ikke at den ikke ville bli utsolgt. Var lang telefonkø, så det var nok mange som tenkte det samme som meg. Tror nok konserten blir utsolgt ganske fort i morra. Droppe konserten i Bergen, da det ikke vil være noe billigere enn å dra til Stockholm. Må uansett få med noen venner. Late jævler som de, klarer de aldri å bestemme seg for om de gidder å dra på en konsert eller ikke helt fram til dagen før konserten.

Lenke til kommentar

Tror det skal være gode muligheter for å få tak i billett om man prøver om morgenen. Blir nok ikke utsolgt før utpå kvelden eller noe slikt.

 

Kan nå håpe at julesalget legger en demper på billettsalget pga pris, slik at de som virkelig vil gå får billett :grin:

 

Legges tross alt 22 000 billetter, 3000 mindre enn Valle Hovin. På Lerkendal ble det revet vekk i underkant av 20 000 de første dagene, men var mye igjen.

 

Siste gang de var i Bergen ble 10 000 revet vekk på en halvtime, men mye var nok pga de ikke har vært her før. Nå som de kommer igjen, er det ikke alle som har lyst å gå en gang til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...