Gå til innhold

Red Dead Redemption-tråden


CypheroN

Anbefalte innlegg

  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

For å si det sånn, hvis GTAV får noe som helst så bra historie som i RDR, bare med setting i den moderne verden, får vi offisielt verdens beste spill.

 

Åh, nå fikk jeg lyst til å spille RDR igjen. Klarte jo endelig å sose meg til 100% sist jeg holdt på, kanskje jeg skal gå for 100% i UN?

Endret av Leo_Khenir
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Klarer ikke å legge fra meg dette spillet. Stort sett spiller jeg gjennom denne typen spill en gang og det blir med det. Men RDR har jeg spilt gjennom skremmende mange ganger. Nå husker jeg veldig mye og oppdragene går forholdsvis fort unna. Men det er alt rundt oppgavene som får meg til å fortsette: landskapet, musikken, byene og historien er bare litt av herligheten. RDR funker ikke på grunn av én ting, men helheten, synes jeg. Det eneste er at jeg kanskje ville ha valgt en annen slutt. Eller, den er jævla god, det må den være siden jeg blir så engasjert og har meninger om den. Det er sikkert flere som føler et snev av sympati i forhold til John.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Stefaren min har kjøpt seg dette.. Han digger spillet så langt - men, han kan jo glede seg til blomsterplukking oppdragene :p

 

RDR er for min del det første spillet som har gjort blomsterplukking artig! Bruker ikke å stresse med å bruke kartet. Det tar den tiden det tar mens jeg nyter naturen og omgivelsene. Jeg er helt med på tanken om en forløper som handler om tiden med Dutch, kanskje gjøre det slik at man får valg mens man spiller og valget fører med seg konsekvenser ut i spillet. RDR var jo litt innom det med at spilleren får mindre "ære", men det utgjør ikke noe forskjell på slutten (tror jeg?). Jeg spiller alltid som en "good-guy". :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...