Gå til innhold

Starcraft II - En ventetråd


Hva er din favorittrase?  

149 stemmer

  1. 1. Hva er din favorittrase?

    • Terran
      49
    • Protoss
      44
    • Zerg
      36
    • Jeg har ingen favoritt
      20


Anbefalte innlegg

Fordi verden går framover? Fordi forandringen fører til at ting funker enda bedre. Det er ikke noe spesielt med starcraft som gjør det ekstremt vanskelig å mestre kontra smamenliknbare ting (kanskje med unntak av at det er flere spillere, og dermed hardere konkurranse), å være i verdenstoppen i noe populært koster mye trening, uansett.

 

For å være helt ærlig, så finner jeg det mer interessant at folk i det minste snakker om spillet, enn masse mas om placement matches den enkelte er med i, eller hvilken league folk er i.

 

AtW

 

Beklager at jeg bryter inn litt her. :)

 

Ja, verden går fremover, men betyr det at alle spill må bli identiske? Det første God of War hadde en Quick Time Event (QTE) når man drepte en boss. Det funket helt perfekt der, og avslutningen på bosskampene ble noe helt annet enn jeg hadde sett før. I stedet for å drepe bossene i en cut-scene eller se dem ramle om og dø fikk jeg mer eller mindre rive dem i stykker. Problemet er at siden det funket perfekt der har det blitt mer og mer QTE's i andre spill, selv om det ikke passer inn i det hele tatt. Resident Evil har alltid vært langsom survival/horror, men i RE4 måtte jeg plutselig hamre løs på en knapp for å løpe fra en stein? Jeg var nær ved å kknekke platen i to da det kom. Max Payne hadde bullet-time, så nå har Need For Speed det også? At det er et bilspill har visst ingenting å si?

 

StarCraft er ikke bare et utrolig bra RTS, men sånn jeg ser det er SC2 ett av de aller siste old-school RTS'ene vi har igjen. Alle andre RTSer har prøvd å fornye seg med mer eller mindre hell. Noen klarer det, noen klarer det ikke. Command & Conquer ble skadet i nr 3, og det siste nådestøtet kom i nr 4 da de droppet basebygging og ressurser. Red Alert ble svært skadet i nr 3, da vi ble påtvunget co-op enten vi vil eller ikke. Warcraft ble ødelagt i nr 3 med alle de idiotiske heltene og alt for mange raser. Selv Warcraft 2 var tvilsomt siden vi ikke lenger hadde kun mennesker mot orker, men en drøss snille raser i en allianse mot en allianse av onde raser. Uansett, StarCraft kan gjerne fornye seg, men det må ikke glemme at det faktisk er StarCraft vi snakker om. Om de fornyer seg for mye kan de fort miste hele sjelen, og da sitter vi igjen med et makkverk alá Command & Conquer 4.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Jepp men jeg har mine tvil om du gjør det på Cdon

 

forrige gang kom det to dager etter utgivelsen på ett spill jeg kjøpte derfra. jeg bor på østlandet.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

"What follows is a checklist for the Collector's Edition contents, as provided by Blizzard:

-- The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game

 

-- An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War® expansion set

 

-- A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more

 

-- The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks

 

-- StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series

 

-- A World of Warcraft® mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account

 

-- Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit"

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Starcraft 1 \ 2 er kun multiplayer. glem alt annet.

 

 

Du har tydligvis spilt spilt mye starcraft. Starcraft 1 hadde ALDRI blitt det det er i dag uten den meget bra singleplayer delen når spillet kom ut.

 

Antageligvis har jeg spilt mer enn deg. Huff..

Endret av Henning-
Lenke til kommentar

Har opprettet en blogg om Starcraft, så for de som er interressert i å lese:

 

http://www.diskusjon...&showentry=3402

 

Vet ikke om det er lov å linke til egen blogg, men det får så være.

 

Om du er interessert i selve StarCraft universet, og ikke bare spillet, bør du definitivt lese bøkene.Jeg anbefaler å starte med StarCraft: Ghost: Nova, Queen of the Blades eller Liberty's Crusade. Dark Templar er også bra, men jeg har bare lest den første boken. Den er på mange måter utrolig treg, og det skjer stort sett ingentin i hele boken om du vil ha action. Men den går i dybden i historien og universet og er svært interessant fra et historisk perspektiv. :)

Lenke til kommentar

Når jeg var i game istad, fikk jeg bare plutselig en beskjed "You have been dropped!", også ble jeg DC'et fra SC2.

 

Når jeg prøver å logge på igjen, får jeg denne feilmeldingen:

post-93392-1279578326,9134_thumb.png

 

Så hva skjer nå? Oppdaterte blizzard klienten igjen? Er phase 2 over? Er det bare en midlertidig feil fra blizzard sin side?

 

Noen fler med samme problem?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...