Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Ifølge denne siden tjener Casemiro £184,000 i Real Madrid. Han tjener mindre nå enn han gjorde i 20/21.

Fabrizio Romano skriver at United har tilbudt ham høy lønn, men "absolutt ikke det dobbelte" (av det han har fra før).

Skulle ønske jeg ikke brydde meg om hva de tjener. Men det blir dessverre aktuelt når spillere over 30, kanskje uten videresalg-verdi tilbys enorme kontrakter hos oss.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ye.

Skjønner meg ikke på denne klubben.

Bare et tidsspørsmål før 7-8 plass er det beste vi kan håpe på.

For langsiktigheten på det nå City, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Tottenham, og etter hvert Newcastle, holder på med... vil føre til at en ikke lenger bare kan forsøke å "lappe" over hullene, og satse på at det er godt nok for å klare topp 4.

Hadde klubben vært drevet skikkelig så hadde Bruno Fernandes vært den best lønnede spilleren med £240k i uka. Rashford like bak. Etterfulgt av endel førstelagsspillere på £100-150k i uka.

For en skulle tro at de hadde lært å holde igjen litt på lønningene etter monsterkontraktene til Martial (£250k) og De Gea (£375k).

Men nå har de altså siden i fjor sommer klart å dele ut følgende kontrakter / lønninger:

  • Varane - £340k
  • Sancho - £350k
  • Ronaldo - £515k

Og snart Casemiro (30 år, 34-35 når kontrakten går ut / dersom vi signerer han...) på £300k i uka elns? Hoderystenede.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, hvis denne overgangen går gjennom er jeg veldig positiv til Casemiro. Han har egenskaper vi trenger sårt, da spesielt tryggheten med ball, fysikken og aggressiviteten hans. Han er en vinner som har masse erfaring, selv om akkurat det ikke nødvendigvis betyr at han vil bety at han vil levere (se: Varane).

Alderen i seg selv er ikke noe problem. Han er ett år eldre enn Fred, og hvis han tar godt vare på seg selv er han god i flere år til. 

Vi er heller ikke de eneste som gir spillere på over 30 år saftige kontrakter. City har til eksempel gitt De Bruyne som er ett år eldre enn Casemiro en langtidskontrakt til 2025 med enorm lønn. Forskjellen er at de er en klubb som kan gjøre dette uten at det begrenser mulighetene ellers på overgangsmarkedet, og at de har god overgangspolitikk ellers.

Jeg tror ikke Casemiro vil tjene så mye som 300k i uka, ut fra rapportene fra journalister som Ornstein og Romano. Men han vil få en høy lønn.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (2 timer siden):

For min del er problemet her at vi må bygges opp nesten fra bunnen av, en prosess som kan ta 2-4 år. Et kjøp av Casemiro er å begynne i feil ende. Sånne type kjøp burde være typ den siste brikken i puslespillet. 

Ikke helt enig i dette tilfellet.

Casemiro er en så ekstremt god spiller, at han potensielt kan løse flere av problemene vi har. Binde sammen laget i en helt annen grad enn noen andre spillere hos oss har mulighet til.

Dette kan, om vi er heldig, gjøre at flere av spillerne som har vært langt under ønsket nivå nå får mer spillerom og sånn sett kommer tilbake til tidligere nivå. 

Om han holder nivået i 3-4 år og holder seg skadefri så vil forhåpentligvis laget som helhet presterer bedre og det blir enklere å få inn yngre spillere for fremtiden og spille de inn i laget.

Det er selvsagt mye usikkerhet, og mulig han får United syndromet etter en uke på trening og faller ned på nivå som resten av laget. Det er heller ikke nok å hente inn Casemiro som eneste forsterkning før vinduet stenger, men det er et stort steg i riktig retning angående kvalitet og spillertype.

Jeg er mer bekymret for at vi byr 67 millioner pund for Antony, og at vi er ute etter Gakpo som ser ut som en dårlig versjon av Rashford sitt bunnivå, og i tillegg er enda en venstreving. Kanskje de sliter litt med høyre og venstre siden de ikke klarer å se at problemet vårt ligger i mangel på høyreving 

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Får håpe han holder seg mer skadefri enn Varane da. Og minst, at han er en mye mer samlende figur enn Ronaldo.

Forøvrig ganske trist å tenke på at DMen vi har ventet på å kunne bruke sammen med Pogba på midtbanen omtrent siden vi signerte han, først kommer noen måneder etter at han har dratt 😕 

Endret av blured
Lenke til kommentar

Hva tenker dere om Ronaldo? Hvis han ikke drar, hva skjer? Er redd han, og et par andre må bort for å få bort den store misstrivselen som vises på banen og som man leser om er i garderoben.

Vil ikke at de nye spillerne skal bli psykisk nedbrutt av dårlig moral fra dag 1, mange vet hvordan det er på en arbeidsplass og hvor viktig det er å få bukt med slikt.

Hvem er de andre som trekker ned forutenom Ronaldo?
Maguire? Bruno?

Endret av OddZen
Lenke til kommentar
OddZen skrev (6 timer siden):

Hva tenker dere om Ronaldo? 

Mulig mye av det som skrives om han ikke stemmer. Men han er bare ikke god nok i fotball lengre. Individuelt sett en bra PL-spiller, men helt elendig i et lag. Skal like å høre den som mener Ronaldo hevet laget i fjor, argumentere for seg. 2. til 6. plass, ja. Kjempemessig. 

Ellers er det sykt å se hvor mange som er imot Casemiro-signeringen. Verdens beste BWM i fire-fem år nå, og så skal man liksom være misfornøyd fordi han ikke er en playmaker? Helt sikkert sedvanlig inkompetanse fra Uniteds side siden han kommer i august og ikke juni, og han er klink 20 mill for dyr pga null resale value, men SPILLEREN Casemiro? Please. En mann som bokstavelig talt teller ballgjenvinninger som CR7 teller mål, er akkurat det United behøver. Er så drita lei av å se motstanderne gli gjennom midten til United med én enkel pasning/finte. Største oppgraderingen vår i en enkeltposisjon siden Van Persie erstattet Welbeck.

Trenger ikke være Johan Cruyff for å se at United behøver en playmaker også. Fred og Eriksen bare funker ikke der. Nesten så jeg ville sett Iqbal få prøve seg fra start. Skjønner heller ikke hvorfor United ikke pusher for Tielemans dersom De Jong-dealen er død. Men jeg vil ikke at klubben skal hente noe bare for å hente dem. Milinkovic-Savic er jeg skeptisk til så lenge han har vært så mange år i Lazio uten å ha blitt snappet opp, Serie A er definitivt noe helt annet enn PL. En venstrebeint ving hadde også vært noe. Flytte Sancho over på venstre og få inn Antony hadde kanskje gjort seg. Rashford er overmoden for benken nå. Helt iskald i to år, DET er for lenge. 

Lenke til kommentar
Billy Bones skrev (1 time siden):

Ikke så rart de er imot Casemiro da. Dette er jo en klassisk Glazer-signering. Kanskje det ikke blir tom Old Trafford på mandag nå? 

Tom Old Trafford er en kampanje som drives av en liten gruppe supportere, og som hverken MUST eller 1958-gruppene støtter. Så det er nok ingen sjanse for tom stadion, kanskje noen ledige seter.

Lenke til kommentar

Keeper bør være høyt prioritert nå. Enten bør vi ha en keeper med helt andre kvaliteter enn De Gea, eller så må Ten Hag justere spillet. Vi kan ikke bygge opp bakfra på måten han ønsker med De Gea i mål, i hvert fall ikke optimalt. Noen kaller fremdeles en som er god med ball i beina for "moderne keeper", men jeg vil si dette er en kvalitet som nå er grunnleggende for en keeper i et lag som har som mål å dominere fotballkamper. Ironisk nok har vi en keeper med mange av de kvalitetene vi trenger ute på lån til Nottingham Forest. Som spilte fast i laget i klubbens beste periode siden Sir Alex, i en av de beste periodene under Ole, det halvåret vi kun tapte én fotballkamp. 

Ellers er jeg sunt skeptisk til mange dyre signeringer fra Eredivisie. Ajax for eksempel spiller i Champions League og disse vi linkes til er landslagsspillere, men det er en annen hverdag i Premier League som kan ta ganske lang tid å venne seg til. På veien til tilvenning kan mye skje.

Tviler litt på at det kommer en høyreback inn. Her ser jeg for meg at klubben setter en stopper for det nå hvis Ten Hag ønsker dette. Vi har tre relativt unge spillere som kan bekle posisjonen, pluss Lindelöf som har spilt der en del tidligere i karrieren. Tror ikke økonomien tillater mer enn to kjøp til. 

Et rykte jeg faktisk liker litt er Ivan Toney, men det er ikke så troverdig når det kommer fra Daily Mirror. En rask, eksplosiv og duellsterk spiss som har andre kvaliteter enn de vi besitter nå. Han er god i kombinasjonsspillet også, noe Ronaldo har vært på grensa til forferdelig på siden han kom tilbake til klubben.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...