Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når kommer PS4 utgaven av spillet ? Gidder ikke kjøpe ny PS3 nå som Ps4 er rett rundt hjørnet !!

 

Med tanke på at den ikke engang er bekreftet kan det nok ta en stund. ;)

 

Har spilt en god del nå, og har blandete følelser. Bilfysikken er mange mil foran GTAIV, men det er for mange hindringer i veien til at jeg klarer å kose meg med råkjøring. Driver på med et billøp nå, men aner ikke hvordan jeg skal ha sjanse til å vinne. Bilen har for treg svingradius uten håndbrekk, og med håndbrekk går det minst 90 grader hver gang. Som regel enda mer.

 

Skytingen var en tragedie. Dvs det er bare å holde inne skyteknappen, så sikter han automatisk. For å skifte mål flipper man bare den høyre spaken, så det er ikke noe problem å plaffe ned noen dusin fiender uten å bli truffet. Eller å sikte, for den saks skyld. Her har de mye å lære fra rene skytespill.

 

Ellers fikk jeg en lapdance, og gledelig nok var det ikke noe sensur her i gården. Vi snakker nakne puppet dyttet helt opp i skjermen. Det høres jo litt perverst ut, men er glad de tør å vise sånt, og ikke sensurere det på noe som helst vis. The Saboteur hadde jo også en strippeklubb, men der var puppene dekket til av små dusker (før man riktignok fikk en gratis patch som ordnet den saken.)

 

Alt i alt liker jeg dette spillet, og vil nok bruke mye tid på det. Interessant nok er det langt mer GTA3/Vice City/San Andreas enn det gørrkjedelige, ultraseriøse GTA4. Det tyder på at serien er på rett vei igjen, i stedet for å bli enda verre enn GTA4. Kanskje dette endelig blir en verdig arvtaker etter GTA3-trilogien? :)

 

Men et kjapt spørsmål angående et tidlig oppdrag. Skulle rappe en motorsykkel, noe som (selvsagt) førte til en del skyting. Jeg fikk beskjed om å skyte en fyr oppe på en balkong eller noe sånt, men traff en beholder bak ham som eksploderte. Var dette meningen? Fyren jeg var sammen med ble rimelig forbannet, men oppdraget gikk da fint.

 

 

Har kjøpt spillet på PSN, men når jeg prøver å starte det får jeg beskjed om at "The content is not available before the start date." Noen tips til hva jeg kan gjøre? Er utrolig kjipt å ikke få spille

Jeg får det samme når jeg prøver å gå inn på enkelte steder i menyen i selve spillet. (GTA Online, f.eks.) Selve spillet fungerer helt utmerket. Kanskje dumt spørsmål, men du har vel en norske versjonen? Det er ikke noe tidssone-tull?
Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Det eneste jeg savner fra 4, er maten, det å spise noe.. hehe.. Så, ikke rare greiene! Synes alt annet er mye bedre! :D

 

 

Kan man ikke slå av auto-aim, for de som irriterer seg over slikt?

 

 

Selv har jeg holdt på siste timen med å prøve å lande et fly.. Klarte det tio slutt, men det krevde en del øving fra min side ja! :blush:

Lenke til kommentar

Hehe.. De første 20-30 minuttene skjønte jeg ikke engang at landingshjulene ikke var nede, enda jeg hadde prøvd "alle" knappene for å få de ned, men antok at de ikke syntes og var der, eller noe, hehe.. Måtte titte på kontroll-layouten! :D

 

 

Synes også at de kunne ha dratt med videre dart, bowling og biljard.. Ikke at jeg savner dem, men allikevel bare.. :p

 

 

Tennis var gøy! Triatlon(?) også! :)

Lenke til kommentar

Det eneste jeg savner fra 4, er maten, det å spise noe.. hehe.. Så, ikke rare greiene! Synes alt annet er mye bedre! :D

 

 

Kan man ikke slå av auto-aim, for de som irriterer seg over slikt?

 

 

Selv har jeg holdt på siste timen med å prøve å lande et fly.. Klarte det tio slutt, men det krevde en del øving fra min side ja! :blush:

Kan du ikke spise her også da? jeg mener en av de tipsene som poppet opp sa at du måtte spise eller finne first aid kit for å fylle opp helsen.

 

Jeg startet uten auto-aim jeg. Og du kan vell slå den av og på som du vil i innstillingene.

 

Det eneste jeg lurer på er hvordan jeg skifter til Km isteden mor miles og feet

 

Edit: Bone: Dart er fortsatt med men har ikke sett noe bowling eller biljard enda

Endret av head_hunter
Lenke til kommentar

Nei, ikke funnet metric-system jeg heller.. :(

 

Jeg har auto-aim, liker egentlig det.. Litt puslete sånn, men aldri likt å sikte på konsoll, så jeg liker den ekstra hjelpen..

 

Du kan finne en med-pack, men ikke mat.. Du kan drikke øl og en shake, men ikke spise noe, så vidt jeg vet..

 

 

Jeg suger enormt på å skyte fra kjøretøy, det har jeg alltid gjort.. Krever alltid en del omspillinger.. :p

Lenke til kommentar

Tennis var gøy! Triatlon(?) også! :)

 

"I should play without contacts more often!" :p Begynner å få tak på dette, så har klart å holde følge med Amanda en stund. Har ennå til gode å vinne, men det kommer nok. Nå skal jeg opp og teste golf. Aner ikke hvor bra det er, men vi vil neppe få slutt på sult over hele verden der... :p ("We're not solving world hunger on the court, you know...") :p

 

En morsom detalje: En fyr kjørte meg ned da jeg gikk over gaten, så jeg dro ham ut og banket ham opp. Etter en stund kom politiet, og selvsagt ble det vill skyting - men ikke mot meg? Men samtidig har politet ingen problemer med å skyte villt inn i en folkemenge fordi jeg slo ned én fyr. Litt skuffet der. De burde ha brukt taser, eller noe sånt. Eller bare forlaget at jeg skulle overgi meg. Ikke starte med å skyte.

 

Dro også til huset til Franklin som Michael, og det tok ikke lang tid før jeg ble angrepet av gjengmedlemmer der. Interessant detalje.

Lenke til kommentar

Første golfrunde endte med fem under par. Ikke verst, i grunn. Men jeg gjorde som golfspillere flest når de taper, og sparket til et par biler utenfor klubben. Resultatet ble at politet kom, og straks de så meg skjøt de med både pistol og hagle uten engang å sjekke om de hadde rett person engang. Begynner å sterkt mislike den biten av spillet... Begynner å lure på hvordan det blir senere. "Hæ, skjøt du fyren med bazooka?" "Ja, han gikk på rødt lys!" :p

 

Hvordan funker egentlig den wanted-greia? Sparket i stykker baklykten på to, tre biler på golfklubben, og politiet kom og plaffet meg ned. Sto midt i veien og tvang en sivil bil til å stoppe, dro frem pistolen og plaffet løs uten at noen reagerte. Fortsatte så å skyte helt til bilen eksploderte, og først da reagerte politiet med å gi med én stjerne. Skal også nevne at de var på hovedveien og jeg lå nede i en vanngrav med vann opp til halsen, men de så meg uten problem. WTF?

 

Dro så utenfor sykehuset, hvor jeg stoppet en pen sykesøster fra å kjøre hjem fra jobb. Først skjøt jeg bilen hennes noen ganger, før jeg plantet en kule i ryggen på henne når hun forsøkte å stikke av. Ingen brydde seg. Hun overlevde og prøvde å stikke av igjen, så jeg skjøt henne en gang til (denne gangen i hodet), og først da kom politiet. Men da hadde jeg jo rappet bilen hennes (med kulehull og greier), men politiet brydde seg ikke om meg? Igjen, WTF?

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...