Gå til innhold

V - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For de som har sett Stargate SG-1 (og sikkert Firefly, uten at jeg har sett den serien) kjenner vel til Morena Baccarin fra før av. Hun ser også i utgangspunktet veldig bra ut, men jeg synes ikke det om henne i "V". Det lure smilet, klærene og den korte hårklippen ser ikke veldig bra ut, spør du meg.

 

Men heldigvis handler serien om langt mer enn digge jenter (dog må jo disse også diskuteres). ^^

Endret av Zeke
Lenke til kommentar

Jeg synes faktisk hun ser bra ut. Til reptil-alien å være. ;)

 

Antar hun skal se ganske harmløs ut, for flest mulig jordboere. Og noen føler seg visstnok truet når damene blir for pene, for intelligente, eller i det hele tatt. Jfr. scenen hvor hun skal kommunisere med japanere. Hun stiller ikke i "1 s0000 Pwnz0rz j00"-uniform.

 

På den annen side, gitt dette med å ikke være truende... Hvorfor dukke opp med en hel romflåte, samt kalle seg High Commander...

Lenke til kommentar

Gode nyheter! Var veldig redd for at jeg måtte vente 12 måneder til resten av sesongen.

 

Forresten, hvordan forestiller dere at V'ene ser ut uten mennesket kostyme? Man kunne jo se litt av ansiktet på eks-partneren til LOST-dama. For meg virket hodeformen litt mer flat a la Stewie fra family guy - men dette vil jo ikke funke ettersom de har på seg menneskekostymet. Da ville de jo ha sett ut som elefantmannen, lzzm. Er de identiske med mennesker på oppbygning, men har en mer reptilaktig overflate? Vi fant ut i sist episode at organene isåfall er plassert annerledes enn i menneskekroppen.

Lenke til kommentar

Episode 3 var herlig, elsket at resistansen begynner å ta form. Også det med "Fifth Column", herlig at det ikke er bare resistansen det er spioner i. Og hvem faen er John May? Likte den delen. Ryan er karaktern jeg virkelig begynte å like i episode 3, var på en måte tøft at vi fikk se Ryan, Erica, Landry og

 

Trodde at Flashforward kom til å bli den beste nye serien i år, selv om Flashforward fremdeles er en god serie så får V meg til å være et hakk mer hekta. Så garantert årets beste nye serie for min del, og vil nesten si casten er ganske god.

 

Joel Gretsch(Father Landry) må jeg si har aldri likt så godt før som nå, selv i det første året til The 4400 som jeg likte godt. Er både karaktern, og skuespillern litt bedre syntes nå jeg. Elizabeth Mitchell passet som hovedskuespiller, faktisk virkelig glad for at det ble henne fremfor noen andre. Anna blir spilt veldig riktig, kommer nok til å få en mer frustrert Anna etter hvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...