Jump to content

Lugmeister

Medlemmer
 • Content Count

  2163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

188 :)

About Lugmeister

 • Birthday 01/24/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17441 profile views
 1. Milrab.no har tilbud på klokker fra blant annet garmin. Så kjøpte en garmin fenix 7x sapphire solar for 7999. 3500 kroner rabatt.
 2. slik som dette? https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/kjoleskap-frysere/minikjoleskap-og-minibar/xbox-series-x-mini-fridge-minikjoleskap/422746
 3. komplett har bra tilbud på tv. 65 "qn95B for eksempel. de har satt den ned med nesten 50% https://www.komplett.no/product/1218434/tv-lyd-bilde/tv-er/samsung-65-4k-neo-qled-tv-qe65qn95b
 4. Det ble en 65" lg C2, de hadde den heldigvis på lager i butikk. Ser at komplett også har satt den ned til samme pris som elkjøp
 5. du må sortere på kategori så kommer alle tilbudene opp
 6. Fikk en epost fra elkjøp og la linken over. Førprisen finner du på prisjakt Kundeklubben får en headstart på kampanjen fra i morgen klokken 0900 lg 55" C2 12990
 7. elkjøp har annonsert black week åpning i morgen for kundeklubb medlemmene. https://www.elkjop.no/kampanje/black-week Vurder å kjøpe ny tv og ser at lg sin 65" C2 modell går for 17990. gammel pris 26990. Håper at samsung QN95B kommer på tilbud fær man tar en avgjørelse. Hvilken er det beste valget?
 8. Kinnarps har ett godt utvalg og løsninger men blir antagligvis ikke billigere enn den du linker. Her selv 3 kinnarps skrivebord kjøpt for endel år siden og holder seg godt. Tåler mye vekt også, har stått oppå dem for å komme til ting og de har ikke knekt sammen enda og jeg veier 110Kg. Dersom du har vegg på begge sider og bak og er litt sage kyndig så kan du legge opp en bærende list rundt på veggen og kjøpe en kjøkkenbenk plate eller lignende å legge oppå.
 9. Det gikk vel ca fire uker å flytte ASK fra Sbanken til KLP i fjor høst men det var mye på grunn av treghet i Sbanken da de hadde mange som skulle flytte derfra grunnet DNB oppkjøpet.
 10. vanskelig å si men om sameiet ikke har vært med på prosessen så er det mulig at dere har en sak mot den ene som har tatt seg til rette dersom han har startet å bygge uten byggetillatelse. Det beste er vel å få klarhet i hva som bygges og hva som evt er godkjent av sameiet og prøve å skaffe dokumentasjon på hva som evt er godkjent.
 11. Dette er vel også en så stor forandring at det må søkes til kommunen med nabovarsel og hele pakka noe som jeg antar at det er styret skulle vært med på prosessen. Kommunen med plan og bygnings etaten kan stoppe det dersom det er søknads pliktig og ikke søkt.
 12. fra manualen https://www.zyxel.com/global/en/support/download?model=nas326https://www.zyxel.com/global/en/support/download?model=nas326 Replacing with larger disks You can replace smaller disks in a RAID 1, RAID 5, or RAID 6 with larger disks. Replace disks one-by-one. Replace the smallest disk in the volume or disk group first. After replacing a disk, you must use the Internal Storage screen’s Manage link to repair the volume. Wait for the repair process to complete before you replace another disk Vil anbefale som andre nevner og ha en ekstern backup også av viktige filer i tillegg til NAS boksen.
 13. Slik som det virker så her det to disker i ett aray med raid 1, en 2Tb og en 500Gb som da bruker minste disk som mal på partisjonsstørrelse. Derfor er det bare en partisjon på 500 Gb. Slik jeg oppfatter det så skal det da kun være slik seedberg sa å ta ut 500Gb disken og erstatte den med en 2Tb disk og rebuilde og deretter øke størrelsen på raidet. Er mulig det er en diskbytte wizard eller lignende i softwaren til NAS boksen
 14. Ser ut som det kan være ett problem mellom 4000 serien og atx 2.0 strømforsyninger siden de trekker så mye strøm og man mangler den 4 pins tilkoblingen for kommunikasjon mellom psu og gpu. Så JTC anbefaler atx 3.0 for iallfall 4090 kortene.
×
×
 • Create New...