Jump to content

Lugmeister

Medlemmer
 • Content Count

  2133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

161 :)

About Lugmeister

 • Birthday 01/24/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16789 profile views
 1. Elling diesen sa han hadde en "teft" og ppdaget dette og "fant" en random faktor på 1.8 som han regnet for arbeider partiet og 11 for demokratene og kom fram til resultatet på 340000 stemmer. Hvem som helst som bruker vilkårlige tall og regne med kan finne ut hva som helst
 2. Var det en spinnedisk du erstattet med en SSD. Kommer an på hvor gammel pc er men jeg hadde en del problemer med en eldre maskin dersom Disk kontrolleren ikke var satt til AHCI i Bios når jeg satte i SSD disk. Prøv å sette i den gamle disken igjen og at du kommer inn i bios eller boote windows for å få opp hvilken hardware han har.. Muligens bios må oppdateres Er SSD av type SATA eller M2?
 3. Ta sporingsnummeret og spor på postens hjemmesider. Normalt når det tar lang tid så ligger den i tollklareringen.
 4. Det finnes nok flere tillitsvalgte i nærheten for ditt forbund. Du bør ringe regionkontoret eller sentralt for å høre om det finnes noen som vikarierer for din vanlige tillitsvalgte,
 5. Ser ut som man bør holde seg unna elkjøp. https://e24.no/naeringsliv/i/47drXg/fagorganiserte-elkjoep-ansatte-faar-ikke-maanedsbonus?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no
 6. så lenge du er medlem i forhold til pensjon gjennom klp så skal man få medlemsfordeler. men er bare å sjekke.
 7. Bytta til KLP, er kommune ansatt så får en del medlemsfordeler. brukbare sparerenter og kostnadsfritt bankkort. så får tiden vise hvordan de er som bank. har ikke lån som gjorde valget enklere.
 8. Holder på å flytte fra Sbanken til KLP pga av DNB oppkjøp så opprettet nye kontoer og bestilte kort og holder på å ta overflyttingen stegvis. Flytter over avtalegiro avtaler og bytter info på alle tredjeparts utbetalinger ( norsk tippingsider osv) før jeg flytter bankkontoene over. det kan gjøres elektronisk. Men aksjesparekontoen er på tur over til KLP og det ble også gjort i nettbanken til KLP med ett elektronisk skjema//fullmakt. OBS opprett ny ASK i nybank og flytt ASK til ASK ellers så vil du utløse skatt.
 9. De fleste banker nå kan du elektronisk flytte til elelr så kan du ta kontakt med den nye banken og de ordner som regel alt. bare fylle ut fullmakt
 10. postnord satte skjermkortet på trappa selv om jeg var hjemme. ingen telefon heller. Heldigvis var jeg hjemme og sprang ut døra når jeg fikk melding at den var levert og fikk berga det (3080 strix ) Sendte de en dårlig review og forklaring. ga tilbakemelding til proshop også og de var ikke akkurat imponert heller over måten det var gjort på.
 11. Veldig bra av komplett og ikke legge ut vilkårene om lagring av personopplysninger. Er bare en boks og krysse ut uten at du finner de under slik som oppgitt.
 12. bestilte ett 3080 strix white 8.mars for 12990 fra proshop og er nå oppgradert til OC og beregnes sendt 2.juni. evga 3060 +PSU bestilt i begynnelsen av måneden fra elkjøp for 6499 er også på tur så blir nesten som jul det her.
 13. Det er normalt siden den linken linker til den generelle produktsiden og ikke ordren din. Det er det som står på ordresiden din som er det korrekte, tror de fleste nettbutikker har det slik.
 14. har du sett the 10th kingdom hvor ed spilte troll konge? https://www.imdb.com/title/tt0207275/?ref_=nv_sr_srsg_0 Ligger blant de beste eventyr seriene/filmene jeg så på den tiden. var vanskelig å få skaffet på den tiden så måtte spesial importere den.
×
×
 • Create New...