Gå til innhold

Winnowill

Medlemmer
  • Innlegg

    297
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Winnowill vant dagen sist 19. oktober 2021

Winnowill hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

5 111 profilvisninger

Winnowill sine prestasjoner

192

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvordan kan du si at overgangen fra anime til live action er det beste du har sett når du ikke har sett animen i det hele tatt?
  2. Såpass mye at jeg orket 2 eps og ga opp. Sånt orker jeg ikke i en serie.
  3. Hvordan er prisnivået etter de gikk over til Euro? Hørte det var snakk om veldig dyrt til veldig dårlig kvalitet på det meste?
  4. Tja, for min del må jeg si at det handler om at Diskusjon.no er så vanvittig uoversiktlig, det finnes jo tusen underforumer her for å overdrive litt. Men jeg orker bare ikke å forholde meg til det, og ei heller "siste innlegg" hvor det er så mye uinteressant for min del. Så da blir det bare film/serier jeg stort sett er innom. KG er litt mindre uoversiktlig og Diskutopia er jo ganske oversiktlig. Er på både KG, Diskutopia og her.
  5. Oi, ikke verst. Hva slags kvalitet snakker vi om her da?
  6. Fikk litt nostalgifakter og lastet ned/kjøpte disse spillene på Steam idag: Beneath a steel sky Simon the scorerer (gamle versjonen) Leisure suite Larry (gamle versjonen) Settlers 3 Så da blir det å spille litt på disse en stund. Lyst på Baldurs Gate 2, men avventer litt. Ps4'en og spill ligger litt brakk for tiden.
  7. Har sett Fringe minst 4 ganger hittil og kjenner meg klar for nok en runde av denne godserien.
  8. Ja, likte også første sesong. Etter å ha kjedet meg de første eps i sesong 2 har jeg bare "glemt" serien og ikke giddet å se de siste episodene. Dessverre
  9. Sier de, samtidig som de fjerner masse shows allerede nå. Jeg gidder uansett ikke betale halv pris for en masse realityræl jeg aldri kommer til å se på hvis ikke det meste av HBO sitt content blir med på lasset.
  10. Den eneste virkelig gode etter mye ræl etter Endgame.
  11. her bør man se alt man vil se fra HBO før den blir realitymonsteret Max snart.
  12. Ja flere venner som anbefaler øst-europeiske land som greit nå i dyrtid. Merk "greit", for vi snakker ikke billig-billig. Noen venner som har feriert i Kypros og øyer i Hellas, og Spania - rapportert tilbake om at det er blitt merkbart dyrere. Dog, litt billigere i Norge. Men hvor gøy er det egentlig å dra på ferie hvor det bare er "litt" billigere enn i Norge, da snakker vi ikke "kose oss" billig liksom. Var selv i New York nettopp, bodde hos ei venninne så slapp de sinnsyke kostnadene ved å bo på hotell, for det var dyrt før kronen ble så svak og nå er det glemmesak med mindre du velger å bo litt utenfor NY. Det som var litt dyrt før er blitt merkbart dyrere - altså shopping. Mens å handle mat på matbutikken er greie priser, spise ut er ganske så dyrt nå som kronen er så svak, for den bedritne tipsen de skal ha kommer jo i tillegg. Har reist ofte på ferie til USA, men det blir ikke flere ganger med mindre jeg skal bo hos kjente - for nå er prisene ikke på et nivå hvor man koser seg. Det hjelper heller ikke at flyprisene har steget noe veldig på denne ruten, skulle egentlig dra i desember, men da kostet flybilletten 10.000 kr. Glemme-sak, i våres fikk jeg den for 6.500 kr. Og pre-korona lå den på ca 4.000 kr.
  13. Enig, likte filmen veldig godt. Serien klarte dessverre ikke engasjere meg selv om jeg ga den plenty med sjanser til nettopp det.
  14. Guardians of the galaxy 3 (kino) - rating 8/10. Imdb rating 8.2 Yes, yes, yes!!!! Endelig en god Marvel film igjen. Denne visste jeg ville bringe tilbake godfølelsene som Marvel frem til Endgame klarte å nøste frem. Jeg storkoste meg gjennom hele filmen, og kom jaggu noen tårer også. 2.5 time fløy forbi, kunne gjerne vart lengre for min del. Slutten avslørte at
×
×
  • Opprett ny...