Jump to content

Winnowill

Medlemmer
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

4112 profile views
 1. Definer her hva en god og rettferdig verden er for deg? Og hva du mener skal til for å oppnå dette?
 2. Definer nye beviser. Hva slags beviser vil du ha? KONKRET? Nåja, kjenner jeg din type rett så mener du at vi alle er sauer som blindt følger myndigheter og den generelle oppfatning, som ikke undersøker noe og som visstnok bare leser MSM, så jeg vet nå ikke hvem som skal bli mest fornærmet, jeg da. Mend det er jo fint at du kjenner og forstår så mye av det som foregår i verden, "dere" er jo som kjent de eneste som vet sannheten om stort sett det meste, som virkelig har skjønt det. Så jeg skjønner at selvtilliten på at du forstår mekanismene i den menneskelige natur er på topp
 3. Første setningen du skriver er helt gresk for meg, vet ikke hvilken pc du referer til en gang. Men den vifteløse er jo ikke mulig å få tak i heller.
 4. Trenger en ny bærbar, min blir for varm, slår seg av og jeg holder på å tilte av viften, den durer og går HELE tiden..så på tide med ny. Og jeg vurderer noen, jeg skal ha den billigst mulig, den skal være omtrent lydløs og veie minst mulig, til mitt bruk er det kun litt jobb på word, og surfing. Jeg bruker den ikke til gaming, se på videoer/film etc, så jeg trenger ingenting avansert. Det viktigste for meg er at den er lett og lydløs. De to tingene. Kan dere se på disse tre laptoene og si hvilken er mest lydløs? Jeg kjenner ikke til prosessorer og hvilke typer som gjør at pcen vil jobbe kraftig og deretter bli varm og viften begynner å gå. Jeg er bare drittlei av viftelyd. Denne står det jo har vifteløst design, men den er jo tydeligvis ikke å få tak i? https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/asus-e407ma-ek037ts-14-baerbar-datamaskin/p-1023009/ Så da blir det vel mellom disse to: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/windows-barbar-pc/214078/hp-14s-dq0804no-14-barbar-pc?fbclid=IwAR2VuzxAFgl2p62yUaYwUP0wgHbApgnnQv8kC5WyJL_yfypdKP7aDZV_vss# eller https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/hp-14-cf3414no-14-baerbar-pc/p-1085743/ Kan dere se ang prossesor osv og alt som har å gjøre med at den vil få viften til å virkelig jobbe, hvilken er mest lydløs av disse? Hvilken ville dere valgt HVIS DET KUN GIKK PÅ AT PCEN VAR MEST MULIG LYDLØS OG LETT Å BÆRE?
 5. Så du vil svare sier du, men svarer altså ikke. Hva skal til for at du personlig endrer syn på evt konspirasjonsteorier, tilsvarer ikke ørten spm du tydeligvis mener skal bevise noe.
 6. Det jeg lurer på, hva skal til for at du ikke tror på dette lengre? Hva slags beviser må til i ditt hode for at alt dette du måtte sette din lit til, skulle ende opp å bare være tull og fabuleringer? De fleste andre kan være fast overbevist om noe, men når man får nok beviser til å forstå at det ikke forholder seg slik man tror, så endrer man syn. Men hva skal til for deg personlig for at du endrer syn? Kan du svare på det, eller vil det aldri være noe som kan overbevise deg i hin retning? Er alt dette hogget i stein for deg?
 7. Riktig det, den har jeg på listen over spill jeg ønsker å spille
 8. Så, er det her du kommer til å snakke om frekvenser og høyere dimensjoner? Dette er det andre i samme bolken som deg har snakket om når man har begynte å snakke om eliten. Det jeg lurer på, hva skal til for at du ikke tror på dette lengre? Hva slags beviser må til i ditt hode for at alt dette du måtte sette din lit til, skulle ende opp å bare være tull og fabuleringer? De fleste andre kan være fast overbevist om noe, men når man får nok beviser til å forstå at det ikke forholder seg slik man tror, så endrer man syn. Men hva skal til for deg personlig for at du endrer syn?
 9. Nå kommer det nok fra den kanten; "jeg kunne gitt noen linker/info, men fordi jeg vet hva du mener og tenker om slike linker/informasjon så ser jeg ikke poenget". Så var man ferdig med å svare på det.
 10. Takk for tips, skal sjekke ut Civ og Ratchet&Clank. Er ikke bloodborne/Dark soul mer sånn overnaturlig horror type spill? (som jeg ikke liker)
 11. Har hørt det anbefalt før ja, spilte jo masse Theme Hospital før i tiden så skal sjekke det ut.
 12. Fra western-scifi til future-scifi, syntes det var stilig. Jeg digget sesong 1 og 3, med sesong 2 som middels grei.
 13. Er litt rådvill akkurat nå og lurer hva dere andre driver å spiller for tiden? Trenger litt tips. Hva jeg ikke liker å spille;, RPG-online, horrorspill eller overnaturlig spill, sportspill, stort sett spill hvor man skal slakte ned for fote som fps. Det jeg liker; spill ala Super Mario (annen konsoll, men den type spill), LittlebigPlanet (har begge versjonene), det å utforske planeter og ting, byggespill ala The Settlers, SimCity, Tropico, adventure type klikk spill, rpgs som Final Fantasy (har spilt vrs 7 til 10) osv. Har sims4, men går så fort lei for det eneste som er interessant er egentlig å innrede hus (hehe). Har vært inne på Playstation Now og kikket, og alt er jo gratis. Men er det noen spill dere kan anbefale derfra som er i bulken av hva jeg liker? Ikke fra Playstation Store for jeg gidder ikke kjøpe et spill hvis jeg ikke vet om jeg liker det på forhånd.
 14. Helt klart, men det er nå heller ikke de variantene som er av betydning eller interesse. Syntes bare det er fascinerende.
 15. https://www.nrk.no/urix/britiske-forskere_-mutantviruset-sprer-seg-raskere-blant-barna-1.15309657 Det er ganske interessant hvordan virus fungerer. Altså har det meste vært stengt ned, utenom skoler og barnehager. Så viruset har fått færre voksne å "jobbe med" når alle har holdt seg mer hjemme, så muterer viruset altså til å spre seg lettere blandt de yngre ettersom de er disse menneskene viruset har vært mest tilgjengelig for. Smart.
×
×
 • Create New...