Gå til innhold

5 spill du syntes man MÅ eie til x360.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Tenkte jeg skulle starte en slags anbefalingstråd for folk som ønsker å få med seg det aller beste Boksen kan tilby.

 

Jeg vil at alle som ønsker skal kunne presentere en liste 10 spill folk føler at er så og si obligatorisk å ha til Boksen. X360 har jo en mengde gode titler der ute, men folk har forskjellig smak og preferanser. Det gjør ingenting om det samme spillet anbefales flere ganger, men jeg syntes alle anbefalinger bør minimun en liten begrunnelse om hvorfor akkurat det spillet fortjener en plass blandt "de hellige 5".

 

Jeg ønsker ikke en telletråd.

 

Kjør løst.

 

EDIT: 10 var kanskje litt mye? Vi prøver 5.

Endret av rasgar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fjernet tre innlegg som bare var oppramsing av spill. For å sitere trådstarter: "Jeg ønsker ikke en telletråd."

 

Personlig har jeg fått mest underholdning ut av følgende spill: Portal, Braid, Call of Duty 4, Bioshock og Overlord.

 

Både Portal og Braid er spesielle puslespill som krever litt alternativ tenking fra spilleren, og noe som utfordrer de små grå, får pluss i boken av meg. CoD4 har en fantastisk godt gjennomført multiplayerdel (og en intens singleplayerdel som dessverre er for lik de andre CoD-spillene; gå til waypoint, utløs fiender som spawner til du kommer deg til neste waypoint, gjenta ad infinitum). Bioshock er, la oss bare være ærlig, System Shock 2 under vann. Men, da SS2 er verdens beste spill, er det ingenting galt med å gjøre en spirituell etterfølger tilgjengelig for småtrollene som ikke fikk oppleve originalen for ti år siden. Overlord er også et slags puslespill, med mye fin, britisk humor.

Lenke til kommentar

1: Oblivion. Sinnsykt langt spill. Brukt ca 5-600 timer der.

2: Fallout 3. Ganske langt spill. brukt ca 100 timer++

3: Fable 2. Alt for kort spill men ganske bra forde. brukt ca 40timer

4. Mass effeckt. Gikk igjennom det ganske fort men er masse side oppdrag man kan ta

5. Orange box. Akkurat begynnt å spille half life men digger det rett og slett. Mulig det kommer høyere på lista over topp 5 etterhvert

Lenke til kommentar

Årsaken til at jeg eier en Xbox er Harmonix.

Jeg er 28 og er gammel "pc-gamer" men har ikke spilt noe på PCen på mange år. Prøvde tilfeldig Guitar Hero 2 på PS2 for noen år siden. Måtte ha mer og endte med å kjøpe en Xbox 360. Den ble brukt en gang iblant, men så kom Rock Band og nå senere Rock Band 2 og det spiller jeg ofte. Siden 360en først var i hus ble det naturlig nok andre titler også, mest tid har jeg brukt på lette sosiale/coop spill som Lego-serien og Tiger Woods. For de som er mer hardcore kan Left 4 Dead trygt anbefales.

Lenke til kommentar

1. Oblivion

Hvorfor? Beste spillet noengang laget IMO. Mange hundre timer med underholdning, et helt fantastisk spill.

 

2. Halo 3

Hvorfor? Nok et fantastisk spill i Halo serien. Ingenting er som å samle 2-3 venner og spille splitscreen på Halo ^^. MEN, du vil bli litt skuffa hvis du har spilt Halo 1 og 2 før.

 

3. Fallout 3

Hvorfor? Akkurat som Oblivion, bare med moderne våpen. MEN, her vil du føle deg veldig alene og det kan muligens bli litt kjedelig i lengden.

 

4. Guitar Hero-spillene

Hvorfor? Alltid gøy å spille GH!

 

5. Assassin's Creed

Hvorfor? Fantastisk spill! Gleder meg til 2'ern! :D

Lenke til kommentar

-Dead Rising

Det er hva jeg alltid har ønsket meg, et gigantisk kjøpesenter full av zombier. Utrolig morsomt, grei historie og masse replay value. Mitt desidert favorittspill til 360.

 

-Fallout 3

Har brukt så utrolig mye tid på dette spillet, det er vanskelig å gå ordentlig lei. Man merker at de lærte av de utallige feilene med Oblivion og fikset opp i de fleste av de.

 

-Braid

Utrolig overraskende og godt platformspill. Det er tilgivende uten å være "casual". Hele konseptet er så spesielt, på den beste måten.

 

-Mass Effect

Et av de beste rollespillene jeg har spilt. Musikken, stilen, kampsystemet, det meste er bra. Untatt sidequests, jeg hater dem.

 

-Tales of Vesperia

Det eneste japanske rollespillet jeg har spilt til 360, men det er kjempemorsomt, og hovedpersonen er utrolig badass. Uvant å se kule hovedpersoner i slike spill.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Lost Odyssey

Et japansk rollespill av den gamle skolen, fra hovedmannen bak FF-serien, Hironobu Sakaguchi. Spillet "leker" med hele følesregisteret, så og si, noe som gjør spillet meget unikt. Spillet er også blant de lengste spillene på X360, spillet rommer 4 disker og tar minst rundt 40 timer å fullføre. Spillet oser av kvalietet rett igjennom, og er i mine øyner det beste fra japan siden FF7.

 

Gears of War 2

Et must om man skal spille online, spillet er ogspå meget sosial da hele multiplayeren er lagbasert med kun 5 på hvert lag. Enspilleren er ikke noe å skryte av, men man kan spille coop gjennom hele singleplayerkampanjen, og har man mulighet til dette er faktisk det ganske morro. Gears er så og si det eneste jeg spiller på Live.

 

Braid

Trolig det mest innovative 2d-plattformspillet siden Marios gjennombrudd i 1985. Must-buy for alle med et snev av spillinteresse.

 

Mass Effect

Sjelden ser vi en så god sjangermiks av action og rollespill som dette. Når man topper det hele med en særdeles solid historie, som i likhet med Lost Odyssey også leker med følesene et par ganger, kan det umulig gå galt. Et av tidenes beste spill. Eneste minus er at spillet er første del av en triologi, og selvsagt avsluttes spillet meget spennende

GTA4

Hvem kjenner ikke til GTA-serien, og 4-ern er rett og slett det beste sandkasse-sjangeren kan tilby.

Endret av Slettet-NIoHlfL
Lenke til kommentar

Jeg får vel slenge ut de jeg mener er selvsagt, selv om det bare er skytespill. :)

 

1. Fallout 3

 

Jeg liker svingjazz, gamle svisker, pin-up-style og Mad Max, og det er vel egentlig 'nuff said allerede. Dessuten liker jeg Fallout-serien veldig godt fra før, og er fullstendig forelsket i konsept og story.

GeoW 1/2

 

Kanskje de best balanserte spillene ever? De er geniale både med tanke på grafikk, visuell stil, story og det rent spillmekaniske. Skytespill som nærmer seg perfeksjon.

 

Halo 3

 

Vel, stort mye morsommere kan man ikke ha det med et spill. En kasse øl, tre venner, fire kontroller og Juggernaut-spillmodusen? Fabelaktig morsomt skytespill. Hektisk, men useriøst og morsomt. Mye spillglede!

 

BioShock

 

Inspirert av PC-spillenes yppersteprest System Shock 2. Genial kombinasjon av story, personutvikling og litt annerledes skyteaction.

 

Call of Duty 4 : Modern Warfare

 

Litt kort enspiller, men det kompenseres så latterlig for med flerspillerdelen. Kjapt, presist og knalltøft skytespill med så og si uendelig gjenspillingsverdi i flerspiller.

Endret av rasgar
Lenke til kommentar

Tja, lagde meg ei lita liste som eg er ganske fornøgd med.

 

1: Dead Rising

 

Eg drit langt i kva alle andre seier om dette spelet. Meir moro enn dette har eg faktisk aldri hatt med eit spel. Det har sine feil og manglar, men for Guds skyld - det er zombiar på eit kjøpesenter. Og det er akkurat like fett som det høyrast ut som. Til tider valdeleg, til tider utruleg morosamt og til tider frustrerande; eg elskar Dead Rising like fullt.

 

2: Braid

 

Dette Arkade-spelet er billigare enn vanlege spel, og er lett å oversjå. Men med mindre du er allergisk mot intuitivt gameplay og tilfredsstillande gåter, utfordrande historier og 2D-grafikk, skyldar du deg sjølv å sjekka ut dette. Musikken og det visuelle er heilt på topp, og sluttscenen er noko av det mest utrulege eg har sett.

 

3: Call of Duty 4

 

... eg trur ikkje eg kan seia noko om dette som ikkje har vori sagt mange mange millionar gongar tidligare.

 

4: BioShock

 

BioShock dreg deg inn frå fyrste minutt og slipp aldri taket. Kvart minutt gir deg noko nytt, og la oss vera ærlege: Du kan skyta biar ut frå hendene dine. Du kan skyta biar. Ut frå hendene dine. Eg veit ikkje kven sin idé det var, men han/ho fortener eit slags trofé.

 

5: Gears of War

 

Ikkje akkurat det mest intellektuelle spelet i verda, men alt Gears of War prøver å vera, klarer det å vera så uendeleg suksessfylt. Grunnen til at eg set GoW1 over GoW2, er General RAAM. Kampen mot RAAM var mildt sagt episk, mens GoW2 sin siste sjef var... vel, ein skam.

 

 

 

Edit: Trudde eg var den einaste som hadde med Dead Rising, og i kvart fall den einaste med Dead Rising på toppen. Gledeleg overraska over å ikkje vera aleine.

Endret av mosleth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...