Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, jeg skal jobbe både lillejulaften, julaften og nyttårsaften :) Det blir fantastisk...

 

Jeg liker spesielt de kundene som klager på å ha tatt miljøposen fordi de trodde den var gratis. Når jeg informerer de om at den koster femtiøre mer fordi den er mer miljøvennlig, sier de at de ikke vil ha den, og jeg må ringe til sjefen og få returnøkkelen. Det tok TRE minutter for å spare 50 øre!!

 

Hadde også en kunde i går, en gammel dame, som skulle få 16,50 tilbake. Jeg hadde ikke flere femkroninger, men allerede ringt og spurt om veksel. Damen nektet å ta i mot de seks enkroningene, fordi de var så fulle av bakterier..

Jeg måtte derfor låse kassen, og løpe bort til han tre kasser bortenfor, fordi de andre ikke kunne veksle.

Da jeg kommer tilbake med femkroningen står hun og spiser på ikke bare en, ikke to , men tre gratis pepperkaker.

Hvor mange bakterier er det ikke i de, mon tro? Liker også spesielt at dette var rundt i femtiden i går, og det var en ufattelig kø bak! :)

Lenke til kommentar

Haha, en femmer har jo like mye bakterier som to enkroninger, og jeg tror ikke en gammel dame har så dårlig immunsystem etter spanskesyken, fugleinfluensa, SARS, svineinfluensa og what not at hun ikke tåler 6 enkroninger med bakterier :p

 

Og hva med lappene, masse porer de fine bakteriene kan bo i. Og det er vel bomull i lappene, så det gir vel enda bedre grunnlag.

Endret av Jimbolaia Jones
Lenke til kommentar

45 Minutter etter butikken stengte i går, og det var stor kø i kassen min(eneste som var åpen)

 

Tre indiske damer som ikke brukte den dingsebomsen mellom varene, slik at jeg bare fortsatte å scanne inn varer, og måtte ringe etter returnøkkelen.

Når jeg er ferdig med det :

Jeg: Do you need a bag?

Hun første: No, that's ok, I have my purse.

To sekunder senere

hun første: Where's my bag?

 

ALLE TRE sa nei til poser, og ønsket allikevel posene etterpå.

Jeg forstår at det er kjedelig å betale for poser, men I mean, come on?

EDIT: De kjøpte forresten to små ting alle sammen.

Endret av The Barnacle
Lenke til kommentar

 

Kunde: "AT DET SKAL VÆRE SÅ VANSKELIG HER I BYEN! JEG HATER DERE ****inger! HATER DERE! HAAAATEEEERRRR DEEEEG!"

Nå begynner hun å kaste varene sine PÅ MEG, eller riktignok kanskje MOT meg, men de treffer uansett meg før de faller ned og lander på gulvet bak kassa.

 

Unnskyld for at jeg ler, men hahahahahahahahahha xD Jeg trodde jeg hadde møtt på det som var av merkelige skapninger i min tid på Coop Mega, men HELDIGVIS har jeg aldri vært borti noe sånt!

Lenke til kommentar

Jobber i fotobutikk som ekstrahjelp. Men selv om jeg bare jobber 10 timer i uken(skole også) møter jeg på mange rare.

En kunde synes det var rart at minnekortene ikke kommer med garanti på antall formateringer. Ehhm, teller en virkelig antall formateringer, er det ikke bedre med x-antall år på dem? En skulle absolutt ha meg til å vise hvordan et engangskamera virket. Akuratt det får en 5 åring til, ihvertfall gjorde jeg det. Hun spør også om hvordan en får med mer i bildet, hvis hun ville f. eks ta bilde av en som stod oppreist. Jeg bad henne da å ta kamera på høykant. "Åja, da fikk du med mer ja" Neida, bare manglende logisk sans....

 

Har også noen som bare absolutt skal prøve alt av linser og utstyr. Spesielt irriterende når man ser køen tårne seg ut av butikken, og kunden absolutt skal ha meg til å hente ned en Sigma 10-20 f/3,5 og den gamle sorten(3,5-5,6) for å se forskjellen. Kunden ser i gjennom søkeren og sier han ikke ser noen forskjell. Vel, kanskje best å ta noen bilder, litt lettere å zoome inn på bildene i etterkant enn å se i igjennom søkeren, som egentlig sier svært lite om de optiske forskjellene... Og selvfølgelig skjønner han ikke at det er andre som trenger hjelp, spesielt når han egetnlig ikke er ute etter noe spesielt(prøver alt fra 17-50 linser til 70-200, som ligger på 19000.. )

 

Så har man de døve. ikke at jeg har noe i mot det, litt tøft å skrive ned alt, men det kan være vanskelig om de vil avbryte reperasjonen på en linse, og hverken kan skrive engelsk eller norsk. da sliter jeg litt, mildt sagt.. :)

 

Og så har man dem som skal klage på alt og alt mulig. En mann som jeg skulle bestille en plakat for, siden han tidligere hadde bestilt, men som han ikke var fornøyd med. Det ble visst en svart flekk på bildene ved tidligere bestillinger, noe som på det høyeste visstnok er vår feil. Da jeg får filen, er det en svart flekk på bildet. Da jeg viser det til kunden, og sier at det er hans bilde det er en flekk på, og at det ikke er en feil fra vår side. Da blir kunden småflau, ettersom han har vært så utrolig ultra bombesikker på at det var vår feil. Lær deg å se etter..

 

Og har man dem som sier "Kan du noe om kameraer?" Neida jeg jobber bare i en fotobutikk, og kan sikkert 10 ganger mer enn deg, drittsekk. :p

 

Beklager for at det ble langt og meget dårlig skrevet, håper det går bra. :)

 

Edit: jeg liker heller ikke dem som tror å snike seg frem i køen, eller å rope høyest gjør at de får hjelp før andre. Spesielt er middelaldrende til noe eldre damer helt forferdelig på dette.

 

og så har man dem som takker deg for hjelpen og som sier god helg. Dem liker jeg. :)

Endret av cake
Lenke til kommentar

Jobber i en Bowling Hall på en sen lørdagskveld.

 

Jeg er en mann på 21 år.

Kunden er ca 14 år er jenter.

 

Kunden: Hei kjekken hvordan går det!

Jeg: det går strålende, takk!

Kunden: Kanjeg og entan få en gratis runde bowling, kjekken? *flir*

Jeg: beklager, men jeg har ikke mulighet til å dele ut gratis runder, dere må nok betale hvis dere skal spille.

Kunden: Pff! Du er ikke så kjekk likevel. *Stormer ut med resten av gjengen sin*

Jeg: Say what?!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og har man dem som sier "Kan du noe om kameraer?" Neida jeg jobber bare i en fotobutikk, og kan sikkert 10 ganger mer enn deg, drittsekk. :p

Nåja, du skal ikke være så kjepphøy her. Du selv kaller jo objektiver for "linser" flere ganger i posten din. :tease:

 

Forresten, så har jeg vært borti ekstremt mange ubrukelige tyggegummiungdommer i både fotobutikker og andre "tekniske" butikker, og som overhodet ikke har snøring på hva de prøver å selge.

 

"120-film? ("tygge, tygge, smelle med tyggegummi") Nei, det fører vi ikke". (Jeg sier) Nuvel, men jeg ser jo filmpakkene står i kjøleskapet bak deg..?

 

"Dette kompaktkameraet er myyyyye bedre enn den speilrefleksen der borte. Det har jo bl.a mange flere megapixler".

(Jeg sier) Nåja, jeg tror jeg holder meg til dSLR siden jeg kan forholde meg til RAW og etterbehandling. Personlig foretrekker jeg lavere oppløsning på større bildebrikke enn et neonfotograferende kompaktkamera med hundreogørten megapixler.

 

... osv, osv ...

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Bakura:

Hørtes da ut som typiske 14 åringer som tror de kan dominere alle fordi de tenker så høyt om seg selv.

Ikke noe nytt der vel? :whistle:

 

 

 

Alltid like gøy når det kommer folk innom butikken som kjefter og klager over at lama deres er defekt,

og så må jeg sette pæra i ordentlig for dem siden de ikke har klart det selv. :ermm:

Heldigvis tar de fleste det med et smil etter at jeg får den til å lyse da.

 

 

Vi hadde også en gammel mann innom som skulle ha en lyspære. Det var jo greit, han hadde med seg pæra og var en 20w g4 pære.

Det fikk han da med seg og var fornøyd. Så kommer han en time etterpå og klager over at den ikke passer i lampa hans, han har nå med seg lampa, og den tar ikke g4-pærer, den skal ha en pære som er bittelitt større (husker ikke hva den heter, selger ikke veldig mye av den, er imellom g4 og g9 en plass) og skal være 50w.

Dette har vi jo, og vi får lys i lampa, han blir litt gretten over at han ikke får returnert pæren han tidligre hadde kjøpt, men det ble nå hans problem.

Vi prøvde å spørre om han ikke hadde pærer som det noen annen plass? Men nei, det hadde han ikke. Hvor han hadde fått tak i den 20w g4-pære til å begynne med er et under :roll:

Endret av multisync
Lenke til kommentar

I går satt jeg i kasse 1 for første gang(nærmest tippegreien), og jeg må da ringe på folk når det kommer kunder som ønsker å tippe. Som de fleste vet slutter salget på dette klokken seks hvis du ønsker å være med i denne ukens "konkurranse"

Klokken er 17.58, og her kommer mannen i sekstiårene inn i butikken.

Han: Hallo, jeg vil tippe !

Jeg ringer to ganger, noe som er jobben min.

Ingen kommer... Og etter cirka 10-15 sekunder spør han igjen.

Han: Hallo? Kan du ringe på noen en gang til eller?

Jeg ringer to ganger, og da åpner mannen munnen sin: Hold ringeklokken inne helt til de kommer!!

Jeg: Beklager, men det kan jeg ikke gjøre. Dette går da under som alarm til ran av butikken.

Han: (lager en lyd som jeg ikke kan beskrive med ord en gang), jeg tror de som er i butikken hører forskjell på ringeklokken og en alarm!!!

..........................

Imens jeg må snakke med han holder jeg på å betjene en hyggelig mann som ønsket å kjøpe alkohol før klokken slo seks.. Herrefred.

Historien slutter ved at han fikk betalt tippingen sin, og jeg ønsket den gretne mannen en fin kveld videre, hvor han bare snøftet og gikk. Love it.

Det man lærer av denne historien er at man skal være tidlig ute, og hvis man for en gangs skyld ikke er det, hjelper det ikke å bite hodet av hun som ekspederer deg :thumbdown:

Lenke til kommentar

Har en kunde som er innom omtrent hver dag klokken 10 for å se på to forskjellige kameraer, men han klarer aldri å bestemme seg. Her en dag var han her i to timer, han spør om det samme hver gang og han er veldig treg til å oppfatte ting. Det går jo greit når det er lite kunder, men det blir litt verre når det kommer flere kunder.

Kunder som har mulighet til å handle 10 hver dag er kanskje ikke alltid de mest oppegående ;)

 

Har faktisk lurt litt på dette - mange butikker er åpne 08-16 (og senere) på hverdager. Er det noe særlig kunder da? Hva slags folk er dette isåfall? Selsvagt kan man jo ha kvelds/nattevakt osv, men skulle tro dette gjaldt et mindretall.

Lenke til kommentar

Har en kunde som er innom omtrent hver dag klokken 10 for å se på to forskjellige kameraer, men han klarer aldri å bestemme seg. Her en dag var han her i to timer, han spør om det samme hver gang og han er veldig treg til å oppfatte ting. Det går jo greit når det er lite kunder, men det blir litt verre når det kommer flere kunder.

Kunder som har mulighet til å handle 10 hver dag er kanskje ikke alltid de mest oppegående ;)

 

Har faktisk lurt litt på dette - mange butikker er åpne 08-16 (og senere) på hverdager. Er det noe særlig kunder da? Hva slags folk er dette isåfall? Selsvagt kan man jo ha kvelds/nattevakt osv, men skulle tro dette gjaldt et mindretall.

 

 

Pensjonister og trygdesnyltere :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...