Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

trekantopplevelser - hva synes dere om dette?


Anbefalte innlegg

Her kan vi diskutere om trekant eller fler-kant om ønskelig, siden jeg ikke ser noen emne om det så skal det vel gå greit, det er jo under seksualitet så, fortell om dine opplevelser hvis du vil, eller bare si ka du syns om det, om du feks noen gang kunne gjort det osv :)

Endret av mawicked
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, du har nok rett der egentlig, ser meg sjøl feks, jeg er jo villig til og prøve det, så koffor sku det være så vanskelig da liksom, men uansett, jeg har jo ikke prøvd sååå hardt på og finne en da heller, har vært borti noen få jenter og prøvd og snakke om det der, det har ikke gådd så bra til nu iværtfall, noen er opptatt, resten trekker seg unna i siste liten på en måte, stor i kjeften snar og springe :p (hater sånne :s), men jakten har nettopp begynt ;p, skal så klart komme med oppdateringer hit etterhvert når det skjer noe, artig og dele erfaringer med dokker andre ;)

Lenke til kommentar

Idioti er fjernet fra tråden. Dette er ikke fjortissforumet, men et forum hvor man kan diskutere alle emner innenfor seksualitet, det skal være høyt under taket og et mest mulig seriøst nivå på diskusjonen.

 

Da er det lite lurt å lire av seg et heller billig personangrep.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send meg en PM.

Lenke til kommentar
Gjest Penance

Jeg har hatt både trekanter og firkanter - fine opplevelser jeg kan tenke tilbake på i dag, da jeg nok ikke kommer til å ha flere. ;)

 

Har hatt trekant med to menn, og firkanter med 2 menn og 1 jente. Jeg er jente selv. Vi kjente alle hverandre fra før av og var forholdsvis trygge på hverandre, men ingen var partnere på noen måte. Den første gangen ble det litt teknisk ift hvordan vi skulle gjøre hva, men etterhvert ble vi litt løsere i snippen og bare lekte og nøt! Jeg ser ikke noe galt i å kose seg flere sammen, så lenge hele seansen er trygg og ingen føler seg tvunget.

 

Jeg ville ikke hatt tre- eller flerkanter med en partner i bildet - det er jeg for "sjalu" for. Det er han også, for den saks skyld. :p

Lenke til kommentar
Gjest medlem-87354

Kunne vel tenkt meg å prøve en gang, men det hadde eg nok bare villa gjort om eg var singel. Eg vil ikkje se en annen tøs borti min kjæreste, og han vil ikkje se noe anna mannfolk borti meg. Eneste måten det hadde gått på var om jenta var lesbisk.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-87354

Vel, man er jo tre stk da :p men kanskje ikkje. Vil bare ikkje at gubben min skal være borti ei anna jente på den måten, på samme måten som han ikkje vil eg skal være borti ein annen gutt. Men vi er enige på at det er ok om eg er borti andre jenter eller han andre gutter (det gjør han ikkje da). Derfor eneste måten eg hadde klart skikkelig trekant på, er om eg hadde vært singel ;)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...