Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan vel ikke være så veldig stort marked, nei. "Mine gamlinger" vil sende sms, og til og med mms til venner og familie når de er på ferie.

 

red: Bortsett fra mormor, da, når jeg tenker meg om. :p For henne hadde denne vært perfekt.

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Jeg er selv barnebarn :p og har holdt et lite øye med markedet. Men selv om store taster er fint og flott, hadde det vært greit med én avansert funksjon - blåtann.

 

Far på 80 har bil og tar legetest hvert år. Sønnen hans har satt opp blåtann handsfree i bilen. Og det funker fint. Men når mobilen har så dårlig skjerm at selv jeg sliter med å lese den, og han har litt dårlige fingre og sliter med å treffe tastene, så ser jeg helt klart markedet for slike Doro-telefoner. :)

 

Men de jeg har sett så langt virker til å være mer for gamlehjemsgamle enn fortsatt aktive gamle.

Lenke til kommentar

Forresten, siden jeg nå er i gang.

 

Det hadde sikkert vært fint også for de litt eldre om de kunne _motta_ MMS. Sende er ikke så viktig. Da trenger man sikkert en dyrere skjerm, men ikke lengre menyer... Det er jo ingen grunn til å skille mellom mottatte SMS og MMS i "brukergrensesnittet".

Lenke til kommentar
Merkelig at de ikke har fokusert på bedre skjermer. Det er vel ganske viktig for den målgruppen?

Alle Doro'ene har flotte skjermer for målgruppen. Ikke nødvendigvis den høyeste pixeltettheten, men ikke det som teller heller.

 

Angående testen hadde det jo vært bedre med en samletest av denne og 345 synes nå jeg, men sånn er det.

 

Ønsker man fargeskjerm og litt mer avansert mobil, men fortsatt fordelene Doro gir er 345 et genialt valg:

doro_345gsm-251x314.jpg

 

Doro 330 er også et valg om man ønsker SMS og litt mer fancy design:

doro330anb.jpg

 

Synes rundt 1500 kr er helt grei pris for disse. Det er spesialprodukter, og da er det ikke antall megapiksler og gigabyte som teller.

Lenke til kommentar

Å ikke ha SMS virker som en feilvurdering på denne mobilen. Veldig mange eldre (da mener jeg 80 år og langt eldre) sender også SMS, men kan jo etterhvert slite med dem små tastene og liten skrift som er på mobilene i dag.

 

Blir spennende å se de andre telefonene testet.

 

Tipper en del eldre også syntes det er utfordring at hørsel, syn og fingerferdigheter opp mot mobil forverres med alderen, når stadig flere allerede er vant til mobiltelefon.

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

Eg har prøvd denne telefonen faktisk, og er ikkje særleg imponert. For aller første gong måtte eg sjå i brukarhandboka for å lagre ein kontakt, og skjermen var dessuten bedriten. Ligner så vagt på den første GameBoyen, berre litt dårlegere. Bortkasta penger spørr du meg. Kjøp heller ein vanleg mobiltelefon til den eldre generasjon. Vil dei lære, lærer dei.

Lenke til kommentar

Og når fingrene ikke klarer en normal telefon? Veldig mange eldre skjelver på hendene (som han ene i videoen) eller sliter med presisjonen. Nå ser man på videoen at skjermen er bedre enn du gir den kredit for. Dessuten kan den jo ikke sammenlignes med dagens skjermer, da den er for et annet bruk.

 

Kult med video og testing av riktig målgruppe. :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...