Gå til innhold

Hvilken stil _liker_ du å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De bildene der får meg til å se lyst på fremtiden for veska mi. Reimene ser mye bedre ut en mine gjør for øyeblikket.

 

Delvis enig med deg på den røde skinnjakken. Jeg liker at han benytter plagg jeg aldri ville plukket ut selv og får meg til å like antrekket, men han balanserer veldig på grensen med den jakken. Usikker på om jeg liker det eller ei. Alt kler jo den smukke. Men hårfrisyren varerer fra bra til forferdelig.

Endret av dePt
Lenke til kommentar

Hvis du ser ut som JGL så går det greit. Det er utrolig hva folk godtar av klær bare man har personlighet, look og panache til det. Når man ser gutter på fest med hatter så tenker man "tryhard" fordi de drikker Smirnoff Ice eller har neckbeards. Skal man kjøre en stil i klesveien så er det viktig at den matcher din personlige stil, og skal man bruke plagg som ikke er vanlig kost for aldersgruppen/vennegjengen så skal du helst være konsekvent. Uten kongruens ser man bare latterlig ut.

 

Så svaret er "Ja, hvis du er like badass." Hvis du ikke er like badass så må du enten jobbe med å bli mer badass, eller velge et antrekk som matcher deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

indexqw.png

 

Føler jeg aldri kommer i nærheten av en så sexy slipsknute, uansett hvor mye jeg prøver. :hm:

 

Den lekre slipsknuten, pickstitching på jakkeslagene, den elegante kraven og ikke minst filtblomsten i jakkeslaget gjør det antrekket (ihvertfall det som er synlig) perfekt i mine øynet.

 

Synes typen i det øverste bildet ser latterlig bra ut.

Beige jakke, beige shorts og beige sko blir litt overkill imo.

I det hele tatt liker jeg ikke shorts med blazer i 99,9% av gangene jeg ser det. Hadde han byttet ut shortsen med et par raw denim jeans eller cords og skoene med et par wingtips og til slutt kneppet opp kraven hadde det imo begynt å ligne på noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjorte, genser, jakke og shorts? Jeg synes det er greit å kle seg sånn ca like mye under beltet som over beltet. Men så er det enkelte på treningssenteret som tar på seg skjorten og genseren før trusen. Hva faen, liksom?

 

Dette. Antrekket er alt for topptungt. Det gir ingen mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...