Gå til innhold

Heftig nettverkskort fra EVGA


Anbefalte innlegg

Når det kommer til ping så slenger gjerne spill som cod4 osv på rundt 20ms på en q6600. Det å få redusert dette ned til 5-10ms hadde absolutt vært en win. Personlig syns jeg de kunne slengt på en sata-kontakt og en ekstra usb kontakt. Et slikt kort vil absolutt være med på å redusere lasten på data-bussen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jaja, men så er jo dette egentlig et produkt for entusiaster da, liker egentilg at noen lager slike ting :thumbup: men prisen er litt overkill da! ville heller kjøpt meg et godt lydkort, det hadde sikert forbdret FPS'n mye mer! eller brukt de 2k på et til skjermkort :dribble: hehe men, men det er bare min mening

 

Botn3vik#

 

Ja jeg også liker å få se slike produkter:D Bare for entusiaisten liksom:D

Jeg brukte lett gjerne 2000kr på lydkort, gikk fra 23-24 fps til 27 fps i crysis bare med å putte i lydkorte. (Hadde q6600 og 680i den gang) Jeg er iherdig på å få bedre ytelse over nette også, så gjør egentlig alt for å få den lille extra marginen:P

 

Men jeg tror nok det må bli et fette fett RAID kontroller og SSD fremfor ytelse på nette.

(kanskje heller øke linja litt mer?) :p

Lenke til kommentar

Når jeg bor ~4km unna telefonsentralen og har en ikke all verdens kobberledning imellom så tviler jeg virkelig på at dette kortet greier å gi meg særlig bedre ping. Det får da bare være sånn at svensker og tsjekkere pinger bedre enn meg til Bergen, for 2000kr + er dette kortet ikke verdt :mrgreen:

Lenke til kommentar

Urk, slike produkter som dette har jeg absolutt ingen tro på. Med uttalelser som:

 

- NPU–en avlaster CPU, ved å ta seg av all nettverksbehandling i forbindelse med spill. Kortet kommuniserer direkte med spillet, uavhengig av Windows. Pakkene unngår dermed et ekstra ledd, og kommer derfor fortere fram. Dette skal kunne medføre lavere ping og høyere framerate

 

Det er et så fantastisk utsagn at jeg veldig gjerne skulle likt å vite hvordan de mener det går. Spillet, som såvidt jeg vet, drives trolig av Windows - Windows er trolig nødvendig for at nettverkskortet skal fungere i det hele og store. Aner man et problem?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Det jeg lurer på med disse nettverkskortene er hvordan støtten for de i andre OS enn Windows er.

 

For meg virker det meningsløst å bruke 2000+ på et nettverkskort som kun er støttet i windows. Da kjøper jeg heller et high-end nettverkskort fra feks. Intel. Det vil muligens ikke gi bedre framerate i spill, men det har bedre støtte i andre OS.

Lenke til kommentar
Når det kommer til ping så slenger gjerne spill som cod4 osv på rundt 20ms på en q6600. Det å få redusert dette ned til 5-10ms hadde absolutt vært en win. Personlig syns jeg de kunne slengt på en sata-kontakt og en ekstra usb kontakt. Et slikt kort vil absolutt være med på å redusere lasten på data-bussen.

 

er ikke pcen som er ping problemet. er servere, nettleverandører og linjer. så å tro at et sånt kort hjelper er feil. tror en cpu er rask nok uannsett hehe.

Lenke til kommentar
Det man tjener på er at de integrerte kontrollerene på hovedkortet ofte har en enorm packetlossrate. Ved å kjøpe dedikerte kontrollere kan man tjene inn en god del, men det er måte på hvor mye man skal betale.

Et Intel PRO/1000 PT PCI-E Gbps nettverkskort vil nok gjøre bortimot samme nytten som dette overprisede humbug-kortet, og det kortet koster ikke all verdens heller. For den prisen kan man få et ganske heftig server nettverkskort fra Intel som bruker PCI-E x4, f.eks. et kort med to separate kontrollere. Og prisene på slike kort kan ligge langt under det man vil måtte betale for det jeg anser som et svindel-kort fra EVGA.

Lenke til kommentar

Dette med å avlaste cpu med nettverkskort som enten er mer hardware basert eller med egen cpu er en veldig god ide. Kjøre firewall på et slikt kort feks. Det har blitt forsøkt tidligere, med fokus på servere. Problemet er bare at fra man utvikler et slikt kort til det er på markedet, så ha cpu på pc doblet seg. Jeg vil heller ha en ekstra core på min cpu enn en nettverks cpu.

 

Hvis dette kortet kan kjøre uavhengig av pc, slik at det kan kjøre torrent mens pc er av, kunne det jo vært litt kult, men det kan jo ikke det en gang.

Lenke til kommentar

Gimmick product FTW!

 

- Reduser ping: Jada. Med tanke på at latency ut av maskinvare er tilnærmet null (lang langt under 1ms) så er jo det veldig relevant. Nå kan du ha 34.978ms ping mot serveren i stedet for 35ms. Det merker du sikkert forskjell på.

 

- Avlast CPU: Njaaa.... dette har jo faktisk en hensikt sånn sett, men selv om du belaster en 1Gbit forbindelse fullt ut så er jo det en dråpe i havet. Styring av nettverkskommunikasjon er bare ikke så veldig tung oppgave, og med multicores nå om dagen så er det enda mindre en faktor.

 

2000kr? Hahahaha!

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...