Jump to content

pululf

Medlemmer
 • Content Count

  2203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)
 1. Forst, beklager mangel paa norske bokstaver. Sitter i sveits med et pokkers fransk tastatur. Saa du mener at siden en av forfedrene dine bygget landet, saa har du forsterett paa det? Det gir ikke mening. Du har like mye 'rett' paa godene som norge har som hvilken som helst annen person. Du hjalp ikke til med aa gjore norge til det det er i dag, det var det noen folk hundrevis av aar siden som gjorde. Det faktum at de var forfedrene dine er fullstendig tilfeldig.
 2. Har selv nettopp kjopt gaminglaptop for en maaned siden. Gikk for MSI GS60 Ghost Pro. Er ganske fornoyd med den. Liker spesielt designet. 2 cm tykk, med matt sort aluminium/magnesium alloy paa alle overflater. Tastene er bakgrunnsbelyste med egendefinerte farger, behagelige aa skrive paa. Skjermen er 15 tommer, matt. gode farger, litt gjennomskinn av bakgrunnslys enkelte steder, men kun merkbart med fullstendig sort skjerm. Nok av kraft, har en gtx870m og 4-kjernet i7. Gikk for 8GB-modellen selv, siden jeg strengt tatt ikke behover mer. Eneste som trekker ned er den litt labre batteritiden og at den fort blir varm. Kan ikke spille med den i fanget, for aa si det saann.
 3. Hei! Hjelper en venn med å finne en tablet som passer til ham. Han ønsker windows 8 slik at han kan kjøre vanlige windowsprogrammer, og en dockingstasjon så den kan brukes med tastatur. Han ønsker også at den skal være kraftig nok til å kunne spille LoL, men er dette for mye å forvente fra en tablet?
 4. Min gjennomsnittlige PPD er 10,167? Det var utrolig lavt. Lar PCen kjøre hvertfall 12 timer om dagen.
 5. Ser at PPD varierer vilt mellom 40k til 110k. Hvordan kan jeg se statistikken over hvor mange poeng jeg har bidratt med?
 6. Isopropanol er nok det beste. Går under navnet "Blårens" hos jernvareforretninger.
 7. Bleh. Kommer meg ikke over 50k i PPD igjen, selv om load på både CPU og GPU er på 100%.
 8. Jepp, god luftflyt. Har en vifte på baksiden som dytter kald luft rett inn på kjølerviften og en stor vifte på toppen som pumper ut den varme luften. Temperaturene er ikke helt på trynet når man tar høyde for at prosessoren er overklokket.
 9. Ah, skjønner. La merke til noe rart, nemlig at PPD for CPUen gikk fra 25k til rundt 6k når jeg satte GPUen til å jobbe for fullt (client-type=advanced), selv om det står at CPUen er under 100% load slik den var før også. Å sette cores til 10 hjalp veldig! Økte med ca. 35k på GPU og 10k på CPU. Akkuratt over 100k PPD nå
 10. Satte client-type til advanced, men ser ingen økning. Gikk fraa 66% load til 100. Topp! Hva mener du med SMP-folding til 10 tråder?
 11. Hei! Kort fortalt, speedfan og coretemp viser forskjellige prosessortemperaturer. Coretemp sier at alle kjernene ligger mellom 70-75 grader, mens Speedfan sier at hele prosessoren er på over 100. Dette er etter at prosessoren har ligget på 100% i 10 minutter. Mulig at det bare er speedfan som ikke er helt bra? Har jo god nok kjøler (noctua nh-d14), og opplever ingen problemer.
 12. Hadde selv ganske dårlige karakterer fra videregående på R2, tror det var en 2 eller 3. Gikk greit å komme seg gjennom kalkulus 1 og 2, men det er mye nytt, og det er mer abstrakt enn det du er vant med. Jeg anbefaler å ikke bare pugge formler, men å prøve å lese nøye, og få en forståelse for hva ting går ut på. Det å drodle og prøve å visualisere ting fungerte bra for meg. For eksempel så gjorde enhetssirkelen at trigonometri ble utrolig mye enklere!
 13. Hei folkens! Ny F@H fyr her. Har satt opp PCen min til å folde omtrent dagen lang, og har selvfølgelig meldt meg opp team HW . Ser nå at jeg ligger på rundt 50k estimated PPD, håper det er en grei verdi! Folder med GTX670 og en overklokket 3930k. Hvordan ligger vi an på verdens toppliste nå for tiden?
 14. Vel, siden jeg kun kan jobbe på den i sommerferien, så er det nok en stund til jeg kommer til å fortsette på den.
 15. Dårlige nyheter: Det ble en kortslutning under avfyringen, og igbt-modulen ble herpa. Jeg har bestemt meg for å legge prosjektet på is siden sommerferien snart er ferdig, og at en ny modul vil koste 2-3 tusen kroner. Beklager dette for alle som har fulgt med!
×
×
 • Create New...