Jump to content
Sign in to follow this  
hitokiri

Mobilene vi gleder oss til

Recommended Posts

Spent på N97 selv.. Men jeg kunne godt tenkt meg flere av de der :)

Men det spørs om lommeboka mi tillater meg så mange av dem :hm:

Share this post


Link to post

Gledet meg også til N96 da den kom, men den er treg, har tregere prosessor enn N95 8GB og dårlig batterilevetid. Så håper det ikke blir like dårlige batteri på N97 også.

Share this post


Link to post

Hvorfor er det ingen som snakker om N86 ? Det er desidert denne jeg skal ha. Den kan jo alt og får antageligvis et av de beste kameraene på lang stund. Jeg har nå N95 som jeg har hatt i vel to år, og "ingen over, ingen ved siden", sier jeg bare. Men nå ser det tydelig ut som at N86 tar rotta på min, så da kan jeg bare glede meg! Det er jo så spennende med ny mobil!

Share this post


Link to post

N86 blir ikke like spennende da det bare N85 med oppgradert kamera, fint de gir den bedre kamera med skikkelig optikk, men syntes fortsatt det er mye mer spennende og prøve N97 :)

Share this post


Link to post

Store touch skjermer har tydeligvis kommet for å bli. Gleder meg mest HTC sine, Arena og SE Idou. :thumbup: Mest spennende SE-mobilen siden Xperia.

Share this post


Link to post

Dette er jo en perfekt oppfølger til min tråd om den ultimate mobil jeg vil ha i Juli :-D

 

Jeg har jo nå N95 8GB, og det er strengt tatt den mobilen som har blitt foreslått flest ganger i den andre tråden min, da :-) Så med den er jeg fornøyd, men etter litt over et år med bruk, begynner den å trenge en erstatning, ettersom jeg ikke har vært veldig snill med den :-P Hehe :-)

 

Jeg har foreløpig satt en knapp på N97, noe jeg hadde ifra før også :-) Men også Samsung OmniaHD er definitivt et alternativ! :-D Personlig er HTCene, Palmen og Iphonen fullstendig uinteressante for meg :-)

Idou kunne vært interessant om den kom ut litt tidligere..

Utenom dèt er også N86 veldig aktuell :-D

Men aller mest håper jeg at N97 får en god touch-løsning og akseptabel batterilevetid, da ender jeg på den :-)

Share this post


Link to post

Jeg venter på Omnia HD. Men vil nok se noen seriøse reviews før jeg kaster meg på. Det verserer jo også rykter om Omnia HD med WinMO. Har hatt N82 i ett år, og det er definitivt mulitmediafunsksjonen, samt e-post og kalender-sync med outlook) som har vært mest brukt. Tipper Omnia HD blir den nye mulitmediakongen! Men de prisene jeg har sett er stive, opp mot 7k.

Share this post


Link to post
Guest Slettet-b5747

Om man endelig bare kunne ha hatt alle... :roll: Men Omnia HD blir nok mest aktuell for min del, dog sterkt etterfulgt av Palm Pre som jeg ikke kan ta sjangsen å vente på. HTC med mer Windows Mobile..? Nei takk, klarer strengt tatt å vente til Windows Mobile 7, selv om jeg har mine konspirasjonsteorier om at Microsoft finner på å stappe desktop-versjonen Windows 7 inn i mobiler som en slags neste generasjon :grin: Kunne godt tenkt meg en Android-telefon, men syns hardwaren blir litt for lekete og billig, som med det fleste som kommer med linux (tenker vel mest på Eee da) for tiden. Sony Ericsson og sine flagskip er alltid spennende, men aldri ultimate, dessverre, og dessuten har alle telefonene mine, minus en måned med Siemens MC60 vært Sony Ericsson, så skal nok bli godt å få litt variasjon. Når det gjelder Apple, orker jeg ikke å vurdere det engang, etter jeg så hvilke forbedringer de gjorde med 3.0. Å hevde at folk ikke vil ha multitasking fordi det krever strøm, blir som å si at alle hater Pepsi. De fleste som finner nytten i multitasking kan finne seg i minuset med litt kortere batteritid. Men for all del, blir et spennende år :)

Share this post


Link to post

iPhone OS 3.0 og Palm Pre er mest spennende for min del. Alle de andre er så uinteressante at jeg måtte vurdert det om jeg fikk dem gratis dersom bruk var påkrevd.

Share this post


Link to post

det eneste negative med alle disse lekkerbiskene er at operativsystemene til disse telefonene kommer til å forbli trege. greit: de har en del kjekke finesser og ett fint utseende, men jeg klarer iallefall ikke å slutte å tenke på hvor grusomt treg de blir.

Share this post


Link to post

og jeg trodde jeg var pessimist...

 

forresten så kunne SE vært morsom å ta en titt på, siden det er første symbian-telefonen fra den kanten på en stund.

Edited by hobgoblin

Share this post


Link to post

Synd dere ikke gleder dere til annet en trykkskjermtelefoner egentlig. Tradisjonelle telefoner er vist ikke noe å glede seg over lenger :shrug:

Share this post


Link to post

Helt korrekt. Telefoner med numerisk tastatur er omtrent like spennende som alt som er så kjedelig og uinteressant at man ikke engang kommer på det i farten og kan dra en sammenligning.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...