Gå til innhold

– Sett ned prisen, Sony! (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mener å huske at jeg har lest at sony faktisk taper penger på hver ps3 solgt...

I så fall vil det nok bare skade selskapet å sette ned prisene på konsollen. Tror nok heller at løsningen må være å sette ned prisene på spill og heller ha mer in-game reklame :yes:

 

-Sommerz

Endret av sommerz
Lenke til kommentar
Tenker man på hva man får så er ikke PS3 dyrt! Har en av markedets beste BlueRay spiller! bare som blueray spiller alene er jo ps3 billing og i tillegg kan man spille gode spill! nei det er ikke PS3 som må ned i pris spør du meg! det er spillene! spill til 500 - 600 kr syns jeg er drøyt! max 300!

 

Hvor har du fått for deg at PlayStation3 er en av markedets beste BluRay spillere?

Er nå flere dedikerte spillere som gir deg samme kvalitet til en lavere pris, og de støtter også bitstream HD-lyd og ikke bare HD-lyd via PCM.

Lenke til kommentar

Nå er det faktisk bare Nintendo som tjener penger på konsollene sine, og godt er det med tanke på at den nesten ikke selger spill i forhold til PS3 og Xbox. Sony og Microsoft tar igjen tapet på salg av spill, men her har Sony et stykke igjen å gå.

 

Så enten kan de ha høyere pris, og dermed selge mindre konsoller OG spill, eller ha lavere pris, og dermed selge flere konsoller (med større tap), men selge flere spill. Regner med at det sitter noen karer i en mørk kjeller et sted og regner på slike ting.

 

PS3 er kanskje ikke dyr i forhold til hva man får, men som spillkonsoll så sliter den i motbakke mot prisene til Microsoft og Nintendo.

Lenke til kommentar

3500kr er lite for en PlayStation 3. Jeg betalte nesten dobbelt så mye for den da den kom ut. Man kan bruke den som musikkanlegg, se filmer på (DVD, blu-ray), spille, surfe på nettet, chatte, mediaserver, installére Linux osv. Så jeg skjønner ikke hva folk klager på. Dette produktet = alt i ett.

PS3 er kanskje ikke dyr i forhold til hva man får, men som spillkonsoll så sliter den i motbakke mot prisene til Microsoft og Nintendo.

Er enig der.

Lenke til kommentar

Sony kan jo gjøre PS3 til et levende skjelett slik MS har gjort med XBOX 360. Ta ut neste generasjons optisk medie (behold kun DVD), ta ut harddisken - la folk kjøpe den løst hvis de ønsker, ta ut oppladbart batteri og selge dette løst, fjerne støtte for skikkelig digital-lyd, ta bort trådløst nettverk og selge dette løst, ta betalt for at kunder skal få spille mot hverandre over nettet.

 

Ja, du betaler mindre for selve XBOX'en enn du gjør for PS3, men kjøp alt ekstrautstyret som PS3 har inkludert som standard, så ser man veldig fort at en XBOX 360 faktisk blir dyrere enn en PS3. Det er jo også besynderlig mange kunder som sliter med at XBOX 360'en deres riper opp spillene (sett dette maaange ganger, MS nekter å erstatte defekte plater).

 

Åja, jeg glemte forresten å nevne at jeg har satt i en 320GB harddisk i min PS3 uten å bryte garantien, og at denne kombinert med en ekstern 320GB harddisk og PC via mediasenter gjør PS3 til et ganske perfekt produkt i mine øyne :)

 

Men selvføgelig; Halo- og DoA-seriene er vel nok for å trekke en viss gruppering mot XBOX 360 :p (jeg bare måtte!)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...