Jump to content

ketle

Medlemmer
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har byttet begge mine Pods uten problemer. Den første døde etter 2 måneder. Den var nok feilvare. Den andre holdt til 1,5 time etter ett års tid. Byttet begge. Nå er begge relativt gode. AirPods er et av de beste kjøpene jeg har gjort. Elsker dem. På den annen side. AirPods er ikke ment for å vare i 5 år. Det sier seg selv. Lite batteri og relativ tøff bruk. Sånn systemet er nå kan alle som kjøper AirPods i realiteten holde seg med gratis AirPods resten av livet ved å bytte de ut hvert annet år.
 2. Kjøpte en Mac i 2012 fordi det faktisk var den beste laptoppen til rundt 12 000 da. Tenkte å kjøre Windows hvis jeg ikke var fornøyd med MacOS. Ble aldri noe Windows. MacOS er som Windows var før. Enkelt og greit å bruke. Ser ikke noe grunn til å kjøre andre operativsystemer på en Mac med mindre du har behov som er ut over vanlig kontorbruk (progging, programmer som kun kjører på Windows.) Hver gang jeg må bruke Windows så er alle oppdateringene og det at det virker halvferdig veldig irriterende.
 3. Min bror og jeg snakket om akkurat størrelse på mobil i helgen. Han har gått tilbake igjen til sin gamle iPhone 8. Den nye Huaweien ble for stor. Passer ikke i lommer. Eller du må ta den ut av lomma for å sette deg. Du må bruke begge henda for å bruke mobilen. Neste gang kommer også jeg til å kjøpe en mobil med 4,7" eller ytre mål lik en iPhone 8.
 4. Hva med Expert og Lefdal i Åsane? Har de ingen?
 5. Er det noen i kø i Bergen? Virker stille i Trondheim og null trøkk i Bergen? Er det bare i Oslo at trykket er nå?
 6. Tror nok ting demper seg kraftig etter jul. Da har de ivrigste fått kjøpt. og julegavestresset er over. Hva en tilfeldig selger sier i en stor butikk skal en nok ta med en klype salt. Snakket selv med en selger på Spaceworld som sa de ikke fikk noe før i februar. Jeg vet at de får noen bundles i morgen ettersom jeg snakket med daglig leder der forrige uke.
 7. Noen som vet om Coop får inn bundle?
 8. Nice Står på venteliste på Spaceworld. Satte meg på liste etter launch. Har planer om å stille meg i kø hos den lokale el-forhandleren også.
 9. Du vil garantert bruke mer strøm om du drar lyden fra kontrolleren. Hvor mye avhenger litt av størrelsen på headsettet. Om du vil miste 1 time med spilling eller hvor mye strøm det tar aner jeg ikke.
 10. Er ikke noe poeng i kjøpe Basic da prisforskjellen er så liten. Den ladedokkingen og sensorbaren er verdt pengene for Premium alene.
 11. Men er det like spennendes å høre om alle lenovo, hp, dell maskinene da? Ettersom over dobbelt så mange nordmenn kjøper Lenovo-PC, over 3 ganger flere kjøper Dell-PC og over 6 ganger flere kjøper HP-PC, så skulle en tro at en representativ lesermasse også synes det er mer interessant å lese om disse. Det er godt mulig lesermassen til hardware.no ikke er representativ, men mer Apple-fokusert enn resten av befolkningen. Geir: Esben Esther Pirelli Benestad er også gift med et kvinnfolk. (Beklager, jeg kunne ikke dy meg ) Denne artikkelen har maaange flere kommentarer enn noen artikkel om HP, Asus, Dell eller Lenovo. Det skyldes ene og alene alle Android/Linux fanboisene som kaster seg over en hver artikkel om Apple produkter for å spy eder og galle. De skyter seg selv i foten. Dersom det kun hadde vært brukere av iMac som hadde kommentert iMac så hadde artikkelen vært en av de minst leste. Forstå det den som kan...
 12. Det vil fungere greit. GT 650 M er helt greit. Ulempen er at du ikke kan oppgradere. Du vil selvsagt få mer for pengene med en tradisjonell Windows desktop. På den annen side så får du OSX. Det er et vektig argument dersom du også har andre Apple produkter som feks iPad, iPhone, Apple TV. Når det gjelder hvor mye du sparer så er det ca 3000,- Jeg sjekket med en gamer PC fra komplett med ca like specs. Det som drar opp prisen mest da er skjermen. Gode skjermer er dyre også for Windows PC.
 13. La deg til. Mitt nick er D0mitian på Xbox. Legg meg gjerne til om det flere som vil spille litt casual.
 14. Battlefield 3 Batman Arkham City Forza 4 (bilspill) eller evt Fifa 12 (fotball, om du liker det bedre.) Da har du tre spill i ulike sjangre som alle er noe av det beste du får.
×
×
 • Create New...