Gå til innhold

Har Norske Redaktører en Tabu-Liste over hva som må sensureres?


Anbefalte innlegg

Den fjerdestatsmakt er under hardt press, ønsker du å skrive om noen visse tematikker eller emner risikerer du sensur eller avskjedsbrev. Journalister er som soldater i krig hvor de motar ordre fra øverste hold. Pressefriheten er krenket og kritiske artikler blir byttet ut med tabloid overskrifter.

 

Hvis du venter på at noen av disse overskriftene skal komme på forsiden av Aftenposten eller Dagbladet, ja da må du vente lenge.

 

 

SE LISTEN!

Endret av Alastor
Reklamering for nettsted fjernet.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis folket skal ta innover seg slike ting som dette her om de skulle stemme, er det første som må skje at de som skriver om dem må roe seg ned et par hakk. Dette var ikke så ille, men likevel. Forøvrig synes jeg ikke det er det minste merkelig at mediene bidrar til å opprettholde maktstrukturen de selv er en del av - noe annet ville vært merkelig. Jeg klandrer dem ikke, men har kanskje ikke så høye forventninger heller.

Lenke til kommentar

Hvis du har fulgt med litt vil du se at mange av disse "konspirasjonsteoriene" forut sin tid har vist seg å være ganske nære sannheten i de fleste tilfeller.

 

Det skulle ikke så mye til da for å forstå at en krise ville komme. Aldri før har det vært lånt ut så mye penger på verdensbasis, ta deg et lån på bussen, ta deg et lån i matvarebutikken, ta deg et lån hos bilforhandlern, ja tilogmed Uteliggere fikk lån.

 

Hva sier masse penger i Sirkulasjon deg?

 

INFLASJON.

 

Hvor kommer alle disse pengene fra?

 

Tynn luft!

 

Gå til banken og de tryller fram et par millioner ved et par enkle tastetrykk.

Husker godt hvor høyt vi "konspirasjonsteoretikere" skrek i 2007, med "OLJEFONDET UT AV USA" under våre paroler.

 

Ron Paul advarte senatet tidlig i 2006, Aaron Russo kom også ut med "America - Freedom to facism" på den tiden.

Det var så åpentlyst at eindomsmarkedet i Usa skulle sprekke, men neida - norske politikere sleiker amerikanernes rumper

 

Vær som den programmerte sauen og hopp nå tilbake inn i rekkene og hyl "konpirasjonsteoretikere!"

bææææ

Dette er bare en drøm

Lenke til kommentar

Det som er enda mer interessant er at det er merkelig hvordan de mest innbitte konspirasjonsteoretikerene tror på SAMTLIGE konspirasjonsteorier og alle som stiller kritiske spørsmål (noe de hevder er aksiomet bak all deres tankegang) blir kalt sauer.

 

Merkelig at ingen tar de seriøst hum?

Endret av Rampage
Lenke til kommentar

Jeg synes det er synd at man alltid skal ha en liste over konspirasjoner man ønsker å ta opp. For hvert punkt mister man troverdighet når man uttaler seg så skråsikkert. Ingen har så god oversikt over så mange punkter. Kan dere ikke heller bestemme dere for en?

 

Når det er sagt - jeg fulgte 9/11-kaoset på direkten (hvis det ikke var spilt inn på forhånd :p) og kan personlig skrive under på at det ble rapportert og sendt bilder fra noe som skulle være parlamentsbygningen i fyr og flamme. Dette har ikke blitt dementert engang i etterkant.

 

EDIT: Du vet du er på rett sted når påstander på murvegger brukes som bevis ..

 

post-69468-1236784841_thumb.jpg

herre jemini .. :D

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

"Courage is knowing what worst to come, and saddling up anyway" John Wayne

 

Dere alle har noe og lære der, istedenfor å rope konspirasjonsteori; hadde det vært tenkelig om noen av dere faktisk kunne sagt HVA eller HVORFOR dere mener det, istedenfor å dra opp kortet som en måte å deaktivere debatten.

 

Det at flere konspirasjoner blir satt opp sammen, gjør det enklere å se "det store bildet" , det konspireres bak lukkede dører hver dag, hver time, ikke sitt å tro at sammensvergelser aldri skjer.

 

Ta en nærmere titt på hvert emne, det er mye å grave i.

 

"Condemnation without investigation, is the height of ignorance" Einstein.

Lenke til kommentar

Isbilen: Enig med deg ang 9/11. Er ikke noe tilhenger av alle konspirasjonsteoriene der, mye tull, men er en del ting der som skurrer kraftig.

 

 

Free Mind: Undersøke slike emner kan man gjerne gjøre men man må også ha kildekritikk. Og mener du virkelig at slike nettsider kan forventes og bli tatt seriøse og objektive? De fleste nettsider som omhandler forskjellige konspirasjonsteorier er ideologiske, subjektive, ekstremistiske, etc. Det er noen få saklige og vitenskapelige her og der, men det er sjeldne greier. Dog, om du klarer å komme med noenlunde kilder til alle påstandene dine så hadde det sikkert vært inntresangt å lese.

 

Men det skal også sies at en del konspirasjonsteorier er litt poengløse å finne ut av. Bildeberggruppen (eller hva den nå enn heter) for eksempel. Jeg har undersøkt en del der, men egentlig kommet fram til at selv om det er nogenlunde sannsynlig at det i det minste er en del korrupsjon der og litt hemmelig samarbeid så er det uansett ikke noe vi kan gjøre noe med i praksis. Foretrekker å bruke energien min på emner som jeg kan gjøre noe med.

Lenke til kommentar

Angivelig sensurerer Nyhetsspeilet kommentarer de ikke liker. Oh the irony!

 

Forøvrig trist å se at antivaksinasjonshysteriet nå også har nådd Norge. At barn dør av meslinger i blant annet Irland og Frankrike som resultat av denne grunnløse skremselspropagandaen ser ikke ut til å være av interesse.

Lenke til kommentar

Personen som nevner dette har ved flere annledninger overskredet hva som kan tolereres for saklig innlegg, Lurer er en desinformant...

 

 

Denne listen består av en rekke konspirasjonsteorier som er farlig nære sannheten, derfor skriver ingen seriøse norske aviser noe om dette.

Lenke til kommentar
Hva slags menneskeskapte lyder er egentlig å høre i Sørishavets enorme ødehav ? Motordur ? Hosteanfall fra kjederøykende skippere ? Lyd er bare et smalt sjikt i det elektromagnetiske spektrum, neppe de viktigste båndbreddene i hvalenes avanserte styringssystem.

 

Er det en konspirasjon blandt alle fysikere? At lyd egentlig er elektromagnetisk stråling, men at Illuminati og Bilderberg har lurt oss alle til å tro at det er noe annet?

Endret av M98kF1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...