Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Reddharen William :green: lattis at han innrømmer det gladelig, det liker jeg hehe

 

Hadde nok satt en støkk i meg også om jeg hadde blitt vekket slik som Camilla ble.

 

 

Ingen pulings altså. Mats må jo bare slutte å drikke sånn som han feiger ut. All talk, no action.

Lenke til kommentar
Tror dere deltagerene har vært hjemme før de kommer inn igjen? Sånn som Mats og Nanna, tror dere de har vært tilbake i Norge eller har de bare vært "på vent" i Mexico?

 

 

Virker som om de har vært på vent. Begge to hadde bra farge og Mats klaget jo over at han ikke hadde fått seg noe på evigheter.

Lenke til kommentar

Elskar måten TV3 rævkjører Nanna og Lene kvar gong dei snakkar om at Margrethe er så falsk, ved å køyre gamle klipp der fyrstnemnde er falske som faen.

Eksempel: Nanna sa til Camilla at alle hadde prøvd å vera inkluderande og hyggelige mot Therese og Margrethe når dei kom inn. Så køyrer TV3 klippet der Nanna tek sikte på å vera ei hore mot dei nye.

Lenke til kommentar
Gullkorn fra Karita: "Nå er det på tide at Margrethe må begynne å bidra litt, vi er ikke stygge personer." (Noe i den duren.)

Karita m/"fellesskapet" er stygge på så mange plan. At hun skulle finne på å si noe sånt er nesten for bra til å være sant.

 

Ååååh, Petter.
Hvem vil pule damene her liksom

Jeg har av en eller annen grunn vanskelig for å tro på Petter når han hardnakket hevder at han er så mye bedre enn jentene der. Han virker ikke som typen som drar i land de beste damene, men ifølge hans utsagn er jo damene på Paradice langt under hans vanlige kvalitet. Synes det faktum at han til stadighet må påpeke at alle damene er uinteressante virker litt som falsk selvtillitt, jeg. Hvis man ikke er interessert i noen seksuelt trenger man ikke påpeke det til stadighet, unntatt hvis man føler at man har noe man må bevise.

 

Jeg er skuffet over at det ikke kom noen oppvask fra noe hold etter Lenes oppførsel. Det er jo ikke rart at Margrethe trekker seg tilbake fra gruppen når hun har fått den skyllebøtta fra en av deltakerne, uten at noen i realiteten sto opp og talte hennes sak. Ingen kom heller med støtte til henne når hun satt der alene og tydelig mistrivdes. Du trenger ikke ha akkurat ha master i sosialpsykologi for å forstå at hun har det vanskelig etter gårsdagens episode. Får håpe konsekvensene i Pandoras eske imorgen monner.

Lenke til kommentar
Jeg har av en eller annen grunn vanskelig for å tro på Petter når han hardnakket hevder at han er så mye bedre enn jentene der. Han virker ikke som typen som drar i land de beste damene, men ifølge hans utsagn er jo damene på Paradice langt under hans vanlige kvalitet.

Paradise-jentene er sikkert langt under standarden på champagnehorene som han omgås på La Belle Sole og dei øvrige utestadane på Solli Plass. Men om han får dyppe pikken i desse horene, det tvilar eg sterkt på.

 

Dessutan, med den sveisen der er det jo rart om gutten nokonsinne har pult!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...