Gå til innhold

Kvinnedagen i Norge, kan den få fornuftig innhold?


Anbefalte innlegg

Hovedparolen sosialistene hadde i Oslo idag var at kvinner fikk for lav lønn fordi mange av dem jobbet i statlige monopoler. Parolen var riktignok omforumlert for å late som om det ikke er sosialistene selv som har skylden. At mange innvandrerkvinner som er norske statsborgere blir omskåret, giftet bort mot sin vilje, blir tvunget til å holde seg hjemme eller til å gå rundt med en hette over hodet var langt mindre viktig for norske sosialister.

 

En innvandrerkvinne fikk allernådigst lov til å brenne en hijab etter at de offisielle talene var over. Og det var det eneste fra hele markeringen som mediene fant hadde nyhetens interesse og som handlet om noe av det viktigste som skjer i det Norge for tiden, ellers kunne de bare sendt i reprise taler fra tidligere markeringer uten at noen ville lagt merke til det.

 

Vil 8. mars forbli en dato hvor sosialistene demonstrerer sin manglende kontakt med virkeligheten, eller er det mulig å gi dagen fornuftig innhold og hjelpe kvinner som virkelig trenger det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke dette et godt tegn på at likestillingen i Norge har kommet såpass langt og vært dertil velykket at de rett og slett ikke har noe å klage på? Helt enig at de burde ta tak i de virkelige problemene, men som kjent er ikke dette kampsakene til "sosialistene", da må "rasistene" i FrP på banen. Heia Norge.

 

:cool:

 

De ble da brent en hijab i dag. Mange elver små.

Lenke til kommentar

Vel, vi får se den 14. september. Utspilt sin rolle har de nok ikke, men om de skal fremstå som "oppegående", vil det mulig være klokt å forandr strategi. Selv om en ekte sosialist sikkert er kraftig uenig med meg på dette punktet, da vedkommende høyst sannsynlig ikke ser noe "galt" med Norge slik "vi andre" kanskje gjør. Stiller man dermed spørsmålet til vedkommende vill han/hun sannsynlig svare, "at å endre strategi er utenkelig". Som sagt, vi får se den 14. september, da taler folket.

 

@robertaas

Lenke til kommentar
Sosialistisk Venstreparti bare skryter på seg at de er sosialistisk?

Uten tvil. De er ikke mer sosialister enn FRP er liberalister. De er begge sosialdemokratiske partiet som lener seg henholdsvis til venstre og høyre.

 

Når det kommer til 8. mars vil jeg ikke si at feminismen har utspilt sin rolle i Norge. Det er fortsatt ting som kan forbedres. Men det er også svært mange ting som er nødvendig i likestsillingens navn den andre veien. Noe er mer holdningsmessig (barnefordelingssaker, mor får omsorg i rundt 90 % (?) av tilfellene), mens andre er basert i lovverk (verneplikt er et eksempel).

Lenke til kommentar
Nå har jeg ikke snakket noe som helst om FRP og om de er liberal eller ei. Er det en ting FRP er så er det populistisk. Men det er en annen sak. Et parti som kaller seg Sosialistisk Venstreparti må tåle å bli kalt sosialister. Det mener ihvertfall jeg.

Jeg vet det. Men jeg liker å se hva en mann gjør, ikke hva han sier. :)

 

De er sosialister på samme måte som FRP, i at begge partiene er sosialdemokratiske, og at sosialdemokrater er en form for sosialister. Derfor nevner jeg FRP (samt Rødt og DLF).

 

Hvorfor ikke ha en dag for menn? Dere er jo så glad i likestilling! :thumbup:

Tja, hvorfor ikke. Russerne har en slik dag. Den innebærer så vidt jeg har forstått å drikke vodka og spise fet mat. :)

Endret av Simon Aldra
Lenke til kommentar

Jeg fikk en liten ytringsfrihet-orgasme da jeg så hijaben omringet av flammer.. Skulle bare ønske at de kunne gitt snøballkasterne en real bot, for sånt går faen ikke an! :mad:

 

Hadde jeg kunnet så hadde jeg dratt dit selv og gitt stående applaus. Enda bedre hadde vært om jeg kunne få kaste snøball tilbake på de idiotene. Er det snøball krig de vil ha, så skal de faen meg få snøball krig! :hrm:

 

 

Dagens utblåsning..

Endret av Melisma
Lenke til kommentar
Her er ihvertfall noen kvinner som har noe viktigere ting å kjempe for.

Det er utrolig at Norge sender soldater for å beskytte et regime som gir dødsstraff for å laste ned en artikkel om kvinnefrigjøring, eller som jeg hørte om nylig, ei dame som hadde fått 5 åres fengsel for å besøke nabokona. Hun hadde glemt å spøre mannen sin om lov først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...