Gå til innhold

DVD-R plate vil ikke spille i stue DVD spiller


Anbefalte innlegg

Har brent en backup kopi av en DVD film, men får den ikke til å spille i stue DVD spiller. Har prøvd 2 forskjellige spillere. Filmen fungerer på PC.

Brant platen som DVD-Video i Nero med en Pioneer DVD-R brenner. La alle .wob filene i video mappa. Noen forslag til hva jeg kan ha gjort galt?

Øystein

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faktisk stygge muligheter for at det er Nero som kødder, folka i 321 studios (som lager dvdxcopy) anbefaler Stomp Recordnow Max eller Prassi Primodvd,. Grunnen er at Nero ikke klarer å lage en riktig kopi av en eller annen grunn.

Men det sjekk linken du fikk oppgitt først, kan være spilleren din som ikke er kompatibel.

Lenke til kommentar

Når du skal brenne dvd filmer i nero er det veldig viktig at du får med alle filer, også de som kalles .bup og .ifo tror jeg.

Til og kopiere dvd filmer bruker jeg dvdshrink, det komprimerer tilogmed dvd-filmer som er større enn 4,7gb sånn at filmer på mer enn 2 timer kan brennes på dvd-plater, med meget god kvalitet om jeg må si det selv. se dinsides artikkel her: http://www.dinside.no/php/art.php?id=87827&=katnav.

Et annet program som gjør det mulig å brenne ut filer som er tatt opp fra digital kamera eller digital satelitt er uled movie factory 2. En demo kan lastes ned her: http://www.ulead.com/dmf/trial.htm.

Dette fuker også meget bra og er enkelt å bruke. Anbefales!

 

Har en rioch dvd+r brenner og en pioneer dvd-r brenner og har ingen problemer med å spille av platene i dvd-spillerene mine (Harman kardon dvdv25 & Pioneer dv-444), bare de er brent riktig. Med programmene nevnt over her har jeg kopiert en del filmer, og er verldig fornøyd med resultatene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...